Bolest zubu po vyvrtání: Jak řešit dlouhodobou bolest?
Ahoj holky mám problém doktor mi dělal zub vyvrtal dal nějakou vložku vyčistil kanalek a řekl ať přijdu za měsíc šíleně to bolelo tak jsem šla znovu vyndal vložku dál jinou že by to mělo pomoc dostala sem antibiotika na zánět už je beru od toho prvního vrtání což je týden. Druhou vložku mi dal před 2 dněma dneska zub zase boli není to tak šílený v noci už můžu i spát ale stejně to furt bolí měla jste to některá taky ? Co stím ! Už si přijdu fakt blbe když mu furt volám že to bolí prášky pomáhají sice ale už je beru 14 dní každý den a už se mi opravdu nechce otravuje mi to život. 😭
@pampeliska1313 prave nad tim jsem přemýšlela, neco nevim, ze mam, i v detstvi jsem nanzubarku hledela, kdyz mi rekla, ze mam kaz.... A myslela jsem si i ted jak zub bolel, ze tocjebod nervu, ale nebylo... Tak esik zalezi i co se, jak to rict, tomu kazu deje ..... Me to zpustilo piti a u kanalku nebyl, ze by podrazdil kanalek a od toho nervy
@lucaaaaaaqa No cim to bylo dyl tim to prestavalo. Proste to potrebovalo cas. Zkus fakt nekousat na to, vzit si ibalgin kdyz to boli. Ten je protizanetlivy...ale jestli mas pocit, ze to neni normalni tak si tam zavolej a uvidis co ti reknou.
@zrzeckas Upřímně, kdyby mi zubař chtěl dělat kanálky bez umrtvení, tak odcházím. Na zuby jsem hrozná cíťa a to bych fakt nedala.
Co mi moje zubařka čistila kanálky, tak vždy s umrtvením, nikdy nic nebolelo ani při zákroku a ani potom. Zub byl jen několik dní citlivější, ale rozhodně ne bolestivý!
Od takového zubaře bych odešla i za cenu že jnde mě to bude stát více peněz, ale bude to bez bolesti a bez problémů.
@leninka800 já ty prášky právě jim snad každý den úplně mi to otravuje život a bolí mě zub teď ten samý na druhý straně fakt jsem už vyřízena 😭 zatím to dneska nebolí ale odpoledne to čekám 😔
@gracetheworld no trpela jsem velice... Tef mam super zubare, sice zub me vyjde draz, ale zato kvalitne, bez bolesti, mily, peclivy....
@lucaaaaaaqa že v tom zubu jakoby škube

@zrzeckas Tak ja jsem tam mela zanet a dal mi tam nejakou hojivou pastu a rikal, ze se to musi uzdravit. A fakt jo 😀