Bolesti v levém podbřišku. Poradíte, prosím?

bubu889
9. bře 2021

Ahoj, jdu pro radu nebo zkušenost.
Uz od půlky února +- mě trapi bolesti v levém podbřišku. Nejdříve jsem si myslela ze to je cysta tak jsem pockala na menstruaci která přišla v čas tak jsem si řekla okey to bude dobrý. Potom se bolest vrátila ale více bolestivější a tak jsem zašla na gynekologii a tam mi řekla že jsem v pořádku dole. Tak tedy jsem se objednala ke sve prakticky doktorce a ta mi řekla že taky nevi ale ať jsi dojdu na sono. Tak jsem se objednala na sono ale bylo to brzy ráno a já zaspala .tak jsem se objednala na další sono ale to má být až teď ve čtvrtek ale co jak čert nechtěl ja šla s přítelem na nákup a jak jsem vzala těžkou tašku tak me to rozbolelo hodně. Nechtela jsem na pohotovost ale bolest a obáva ze to bude kyla mě děsila.tak jsme tam jeli a doktor měl taky tedy podezření na kylu ale šla jsem tedy na sono a doktorka nic nenašla. Tak jsem dostala pigaro na bolest a rekl mi že neví.
Tak jsem mu řekla co mam jako dělat nemůžu prece takhle dlouho fungovat kvůli dětem. Že me to bolí kdyz něco dělám a on mi napsal algifen kapky které taky nepomáhají. Bolesty v třisle spíše i tlak a píchání. A pak křečovitě bolesty a když ležím . A když něco dělám a namáhat se tak je to cista bolest. Stolice vícekrát za den a pak zácpa a problémy si prdnout jako by. Vůbec mě nenapadá co by to mohlo byt ale fakt se to už nedá 😒
Děkuji za radu

amazonkajanik
9. bře 2021

@bubu889 záda? U mě bylo kvůli bolesti podezření na endometriozu,která se na laparoskopii vyvrátila a nakonec to bylo od bederní páteře, takže fyzio a cvičení ...

kemija
9. bře 2021

@bubu889 řeším něco obdobného, ale asi ne s takovou intenzitou. Bolesti v podbřišku až do třísla, spíše vlevo. Ale zároveň bolesti pod žebry na obou stranách. Problémy se stolicí nemám. Prošla jsem rtg a sonem. Nikde nic. Mám zároveň bolesti zad. Bederní, hrudní a krční páteř. Začala jsem chodit na rhb a některé příznaky se zmírnily. Fyzioterapeutka mi řekla, že často bolesti břicha souvisí právě se zády. Určitě to nechci zlehčovat, jen uklidnit a kontaktovala bych praktika, jak pokračovat dál. Já jsem tedy i silnější a už po shození pár kg cítím úlevu.

marketanova
25. bře 2021

Určo to nepodceňujte může to být gyn problém i třeba slezina nebo bederní páteř. Já měla slezinu a beru ostropestřec a držím dietu. Celkově bych u vás vyzkoušela doplňky stravy a třeba mořské řasy a vitamín D.