Brnění v předním zubu: Jaké mohou být příčiny?
Dobrý den, nedávno mě brněl přední zub a po pár dnech to přestalo, tak jsem si myslela, že je to pryč.
No ted mě zase 2 dny brní ten stejný zub, k zubaři jsem objednaná, až na duben ma dlouhé objednací lhůty.
Nevíte prosím čím by to mohlo být? Před Vánoci jsem u zubaře byla a jen mě prohlédla a měla jsem vše v pořádku. Netrpím na žádné problémy, tak mě to překvapuje. 😫
Děkuji
@malytlustyhroch ano je živý 🤷🏽♀️. Achjo 😫. Ani nevidim, ze by tam byl nějaký kaz 🤷🏽♀️.
U nás má zubař vždy ráno pro akutní stavy.
Mně tohle dělají asi 4 stoličky, když mám rýmu nebo jsem nachlazená. Nejradši bych šla k zubaři a řekla mu, ať mi všechny ty zuby vytrhne.
Někdy mě pod těmi zuby i svědí a lehtá dáseň. Zuby jsou živé a bez kazů i bez mezizubních.
Pak až rýma odezní, tak se vše vrátí do normálu. Na RTG nikdy není žádný kaz vidět.
pokud je to akutní, zašla bych na bolest ráno. Nebo alespoň neznám zubaře, co by neměl takto čas. Jasně, člověk si může posedět v čekárně, ale do dubna bych nečekala. Na podzim jsme byla na odvrtání plomby a daní cementu, jelikož se nepřišlo na důvod bolesti zubu. Před dvěma týdny domluva, že opravu necháme na léto. No a bolest zubu se vrátila tak, že mne bolela z toho hlava. Druhý den mne objednala sestřička a čistíme kanálky. Ale kdykoliv bych měla bolest zubu, mohu dojít neobjednaná ráno na otvíračku a zubařka zhodnotí, co se děje se zuby a jaká bude léčba.

Mne tohle delaji mrtve zuby s vyplnenymi kanalky, kdyz mam rymu. Jestli je tvuj zub zivy a v dobre kondici, tak nevim.