icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

magicwoman
27. črc 2016

@rubesovak Ahoj super, potkame se 🙂

vvercatkoo
28. črc 2016

@magicwoman jsem tam volala, mojí žádost dostali 13.7. takže je u revizaka

vvercatkoo
28. črc 2016

@magicwoman volala jsem do lázní a nabídla mi až od poloviny října, což je pozdě. Tak řekla, že si mám zavolat až přijdou papíry od pojišťovny a domluvíme se. Že se může stát, že někdo stornuje

magicwoman
28. črc 2016

@vvercatkoo aha, toho jsem se obávala :/ nezbývá než se modlit aby někdo vypadl. Určitě se někomu podaří otěhotnět nebo onemocnět a nebude moct jet 😉 drzim pesti at to klapne

vvercatkoo
29. črc 2016

@magicwoman díky

mesrsmit1
30. črc 2016

Tak ješťe pár hodin a jedu.

leninac
1. srp 2016

Ahojky, ještě někdo má nástup do FL v srpnu 2016?

magicwoman
2. srp 2016

@mesrsmit1 uzij si to tam moc, dej mi prosim vedet jake to tam je a od 23. se tam muzem potkavat 🙂

magicwoman
2. srp 2016

@leninac ja od 23. a ty?

leninac
3. srp 2016

@magicwoman
já tam budu od 14.8.2016, kde budeš ubytovaná?

rubesovak
3. srp 2016

@leninac
Ahoj, já odjíždím teď v neděli 7.8. 🙂

rubesovak
3. srp 2016

@magicwoman Jasně že jo🙂 do jakýho hotelu jedeš

brusinka.pusinka
4. srp 2016

holky já chci zpět..-.... mě tam bylo tak dobře 🙂....snad příští rok 🙂

vvercatkoo
5. srp 2016

Ahoj holky, tak já tomu už opravdu nerozumím. Právě mi došel dopis z lázní o rezervaci. Mám to od 21.8.-11.9. Jesenius s doplatkem 3675kc.

weru11
5. srp 2016

@vvercatkoo tak to je super, ne? Buď ráda 😊

vvercatkoo
5. srp 2016

@weru11 určitě, taky máš nějaký poplatek?

weru11
5. srp 2016

Jo, taky jsem doplácela. Aspoň budeš mít sociálky na pokoji, to je podle mě velký plus.

vvercatkoo
5. srp 2016

@weru11 to je jediné co bych asi nedala, kdybych neměla

rubesovak
8. srp 2016

Ahoj holky už jsem v lázních, a zatím to vypadá vcelku dobře. Bydlím v Radbuze na jednolůžáku a včera jsem se ptala jestli je možnost aby tu přítel přespal, že nepotřebujeme ani přistýlku od nich, že máme matraci, tak mi řekla paní na recepci že ano, za 850,- po slevě bez jídla 🤐 což mi přijde jako mazec. Jak jste to dělaly vy?

magicwoman
8. srp 2016

@leninac jsem ubytovana v hotelu Jesenius, patri pod Pawlik. A ty?

magicwoman
8. srp 2016

@vvercatkoo jee jsme na stejnem hotelu! :D ja taky Jesenius od 23.8. do 13.8. 🙂 a gratuluju, jsem rada ze jedes 🙂

magicwoman
8. srp 2016

@rubesovak Ahoj, tak to je mazec, ale popravde jsem to cekala, ze to bude drahota :/ me nekdo radil at pritel prespi jinde, mimo Frantiskovy Lazne, ale to jaksi neni ono ze? A jake to tam je?

magicwoman
8. srp 2016

@brusinka.pusinka takze si tam byla spokojena? mas pro nas, co se tam teprve chystame nejake rady a tipy? 🙂 preji hodne stesti, at to pomuze k mimi ;)

brusinka.pusinka
9. srp 2016

@magicwoman byla jsem spokojená moc,v hotelu Goethe.Všechny procedury,a personál i kuchyně a obsluhabyli na velkou 1*. Jinak jsem tam nebyla kvůli miminka,jsem tam na pohybovce,kvůli páteří...výlety na hrad Kost,Karlovy Vary,Mariánské lázně,anebo na motyli dům a soos i kolem jezera krásná procházka i s občerstvením,cukrarna růžová úžasné zakusky,kino v Chebu,Cheb jako celek moc krásný...dívejte si děvčátka a přeji ať vám to pomůže k maminkám...🙂 já už si počkám až budu milující babička <3 🙂

rubesovak
9. srp 2016

@magicwoman Já jsem samozřejmě nečekala že to bude levném ale 850,- za spaní na vlastní nafukovací matraci se mi zná hooodne 🙂 Já jsem s ubytováním spokojená a s jídlem také. Dnes jsem konečně byla u doktora, tak si mě proklepl snad ze všech stran a přidal mi i cvičení na záda a parafín, za což jsem ráda. Ale trochu mi lezou na nervy důchodci, mám totiž pocit že tu není snad nikdo pod 70, a to fakt nepřeháním. Nevím jestli je to jen v Adleru takhle nebo i jinde. V jídelně - důchodci, v aquaparku - důchodci, na promenádě - důchodci...už bych potřebovala vysvobodit někým mladším🙂

vvercatkoo
9. srp 2016

@rubesovak vydrž, za chvíli nás tam bude vic 🙂

vvercatkoo
9. srp 2016

@rubesovak chci se zeptat, jak daleko to je z nádraží na Jesenius? Přemýšlím, že tam Zavolám, ať mě odvoz čeká na nádraží, četla jsem to na jejich stránkách

vvercatkoo
9. srp 2016

@magicwoman jak to že začínáš až v úterý? Já to chtěla posunout, abych skončila v pátek a oni mi řekli, že to nejde. Nástupy jsou v neděli. Už se těším, až se poznáme. Jsem zvědavá koho vyžadují na pokoj, když si podle nich platíme nadstandard bez balkónu 🙂

rubesovak
9. srp 2016

@vvercatkoo Z nádraží je to na Jesenius kousek, takže pokud nemáš nějak moc kufrů s sebou tak si myslím že to dojdeš. Ale paní, co se mnou sedí u stolu říkala, je na nádraží vypsaný ceník, kolik stojí odvoz ke kterému hotelu, a když přijela vlakem tak už tam prý taxíky čekali na lidi. Asi byli dopředu objednané. K nám na hotel je to prý 10 minut pěšky a to jsme o kousek dál, ale můžu se tam jít jeden den projít a změřit to 🙂

rubesovak
9. srp 2016

@leninac koukám že přijedeš do FL v neděli, kde budeš bydlet?

Strana