Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    V Karviné už svítí vločky 😘a u nás postavili stromeček...hold je to za dveřmi❤️

    (3 fotky)

    Je Šťastná.....a to mně hřeje u srdíčka ❤️❤️❤️

    (3 fotky)

    Oslava naší prababičky , babičky,maminky ,a veliká škoda ,že nemohla se zúčastnit naše princezna Karamelka.Ma jedinou vnucku,a jedinou pravnučku 😉
    Jen škoda že se na naši babí tak moc.. zlomily ty děsné mozkovky

    Trošku od nás 🙂

    (8 fotek)

    Velikonoce , já a naše fluosenční džungarská holčička princeznička

    (5 fotek)

    Cvičíme s fotrem.
    Ačkoliv nejsem zastáncem sportu a posilování, jelikož jsem přesvědčen, že to škodí zdraví, od té doby, co jsem se synem na mateřské, se mi začalo rýsovat některé svalstvo.
    Samozřejmě, že toto svalstvo je důmyslně ukryto pod vrstvou tuku, takže není na první pohled vidět. Já o něm však vím a to je důležité.
    Pokud bych měl pravidelný spánek, poklidný režim, pravidelnou vyváženou stravu a nebyl permanentně jednou nohou v blázinci, jistě bych byl namakaná korba.
    Jak je to možné? No je to jednoduché. Starat se o malé dítě, to si člověk solidně zaposiluje. Konec řečí, připravte si cvičební úbor, karimatku a dítě a pojďme na to.
    - Nejprve si procvičíme bicepsy. Vypusťte dítě na volno po bytě. Před tím rozmístěte předměty jako bublifuk, banán, plyšovou opičku nebo klíče od auta na vyvýšené prostory. Dítě většinou chvilku bezcílně chodí po bytě, než si uvědomí, že děsně potřebuje právě tyto předměty a začne se jich dožadovat. Samozřejmě, že dítě na ně nedosáhne, takže k vám přiběhne a začne somrovat, ať ho vysadíte. Hluboce se předkloňte, pevně uchopte dítě a trhem jej vyšvihněte do výšin. Nezapomeňte dítě nepustit nebo s ním nekřápnout o strop. To se vám potom dítě rozbije a jiné nedostanete. Poctivým pravidelným zvedáním dítěte ze země do výšky pro předměty dosáhnete časem nejen růstu svalové hmoty bicepsů, ale taktéž si zkurvíte záda.
    - Zůstaneme ještě u paží. Tentokrát si vedle bicepsů procvičíme i tricepsy. Tento cvik je hlavně vytrvalostní. Vezmeme dítě do vzduchu, dáme mu do ruky klíče od bytu a necháme ho v této poloze odemknout. Výhoda tohoto cviku je v tom, že dítě nikdy neodemkne, protože se netrefí správným klíčem do zámku, takže pocvičíte maximálně. Pokud visící dítě ve vzduchu začne vzteky kopat, protože mu to nejde, procvičíte mimoděk i zádové svalstvo.
    - Hotovo? Tak nyní si trošku dáchneme a dáme si relaxační koupel. Vezměte dítě k vodě krmit labutě nebo kachny. Dejte dítěti rohlík a pošlete jej k vodě, ať kačenkám rohlík hodí. Statistiky uvádějí, že 98 procent malých dětí vyslaných k vodě krmit kačenky, do této vody ihned spadnou, ať už omylem nebo záměrně. Urychleně skočte do vody za dítětem a pokuste se ho vylovit. Nezapomínejte správně dýchat, ať si hezky zarelaxujete. Pro větší efekt navození pohody doporučuju před koupelí kolem vody zapálit pár vonných svíček.
    - Jste již řádně zrelaxovaní po koupeli? Vrhneme se na nohy. Před posilováním nohou je třeba tyto pořádně protáhnout, aby nedošlo k natažení nějakého svalu. Rozpalte proto troubu na 200 stupňů a zároveň na hořáku smažte při vysoké teplotě libovolné maso, popřípadě vařte omáčku, která je třeba neustále míchat. Zatímco vaříte omáčku, stůjte na jedné noze a druhou nohou odkopávejte dítě, které se vehementně snaží dostat do rozpálené trouby, aby se sežehlo.
    - Teď už máte nohy protažené, takže se vrhneme na samotné posilování. To proběhne prostřednictvím sprintu s rychlým startem. Vezměte dítě ven k nějaké silnici. Odkrokujte od silnice patnáct metrů a dítě postavte na zem. Popojděte od dítěte ještě pět metrů směrem od silnice. Jakmile jste dostatečně daleko, dítě samo vyběhne sprintem směrem k silnici, kde se bude snažit skočit pod jedoucí auto. Oni to tak mají dané geneticky. Na vás je, abyste dítě dostihli ještě než zmizí pod koly auta. Nebojte se, že byste to nezvládli, jelikož motivace je velká a dokáže z vás vyždímat neuvěřitelné výkony.
    - Nohy máme procvičené, tak se vrhneme také trochu na kondičku. Vezměte dítě s odrážedlem a jděte s ním na pozvolnou procházku směrem od bydliště. Čím dál půjdete, tím lépe. Dítě chvíli poklidně pojede na odrážedle. Posléze jím mrští o zem a bude chtít, abyste ho vzali do náruče. Vezměte dítě jednou rukou do náruče a druhou uchopte odrážedlo no a jděte domů. Výhoda tohoto cviku je v tom, že odrážedlo má pohyblivé přední kolo, které se neustále přetáčí, takže se špatně nosí. Navíc dítě tíhne k tomu, že se začne zmítat či prokluzovat a vy ho musíte ukočírovat, aby nespadlo. V kombinaci s odrážedlem v druhé ruce je to po fyzické stránce velmi zajímavá výzva. Cesta domů se změní v krásný fitness trénink.
    Pokročilí rodiče půjdou místo procházky s dítětem na nákup. Zpátky potáhnou nejen dítě a odrážedlo, ale i tašku s nákupy, popřípadě nějaký domácí spotřebič (mikrovlnku, pračku...)
    Já si myslím, že pro to pro dnešek stačí. Zacvičili jsme si hezky a pokud přežijete vy i dítě do další lekce, budu se s vámi znovu těšit na další kurz cvičíme s fotrem.

    Deníček moderního fotra
    Pracovní týden fotra na mateřský
    Pracovní nasazení na mateřské dovolené lze přirovnat k běžnému zaměstnání ve smyslu vytížení a podávaných výkonů v jednotlivých dnech v týdnu. O víkendu alespoň na jednu noc odlifrujem mladýho k babičce a dokonce ve vzduchu visí i sex. Ten tam ale většinou pouze visí, protože je třeba vycídit celý byt a především je potřeba spát, hodně spát.
    Jakmile víkend skončí, odpočatý se opět vrhám do práce:

    Pondělí
    - Uklizený byt, odpočatý já a rozradostnělé dítě. Čeněk sice vstává v pět ráno, ale zase toho za ten den více stihneme. Krása. Plný energie se pouštím do výchovy. Čtu mu z obrázkových knížek. Jsem trpělivý a snažím se Čeňka naučit konečně na nočník, nechávám ho se seberealizovat hrou s plastovými kuželkami. Chodíme na průběžné procházky, kde ho nechám, ať se vyblbne a k obědu jsem uvařil výtečná hovězí líčka pro nás oba.

    Úterý
    - Byt má po včerejším zásahu dítěte několik nedostatků a pořádek se udržet nepodařilo, avšak vše je v přijatelných mezích. Čeněk vstával opět v pět ráno, což mě nenadchlo, ale ani neurazilo. Stále se snažím dítě vychovávat a když například vezme hokejku a mlátí s ní do televize, důrazně mu připomenu, že se to nesmí. Čeňka dávám na nočník, když si vzpomenu. Pokud ne, bude holt chvíli posranej. Z obrázkových knížek mu už nečtu, pouze mu říkám, co vidí na obrázcích. Ven jdeme pouze jednou, protože dělá kraviny a neposlouchá. K obědu jsem udělal špagety se sýrem.

    Středa
    - Bytem se začíná šířit nelibí odér a celkově nevypadá hezky. Nepořádek je více než patrný. Čeněk vstával zase v pět ráno, což se mi vůbec nelíbilo a snažil jsem se ho silou přinutit tím, že jsem ho přimáčknul k matraci, aby ještě chvíli spal, leč bez úspěchu. Ve výchově nejsem již tak důsledný, takže když ho přistihnu, jak mlátí hokejkou do televize, jdu si na balkon zakouřit. Na nočník jsem ho zkusil dát hned ráno a jelikož se nic nestalo, po zbytek dne na to už kašlu. Obrázkovou knížku jsem schoval do skříně, aby mě s ní furt neotravoval, že chce číst. Venku jsme byli asi pět minut, pak začal dupat do kaluží, dostal lepáka a šli jsme domů, protože na to já nejsem zvědavej. K obědu budou špagety se sýrem ze včerejška.

    Čtvrtek
    - Byt je už regulérně nechutnej. Podle zápachu bych typoval, že někde v tom bordelu tady už dva týdny tleje mrtvej kapustňák. Ten malej sígr vstával zase v pět ráno. To už jsem fakt myslel, že mi jebne. Motá se mi hlava z nevyspání. Chvíli jsem ho absolutně ignoroval a snažil se spát, ale skrz jeho řev jsem už neusnul. Na výchovu kašlu. Když jsem ho přistihnul, jak mlátí hokejkou do televize, hodil jsem po něm vztekle obrázkovou knížkou a šel si nalít do kuchyně víno do půllitru. Na nočník jsem ho nedával, protože to nemá stejně cenu a já s ním ztrácet čas nebudu. Šli jsme ven, ale už ve výtahu mě nasral (už ani nevím, co udělal), takže jsme zase vyjeli nahoru a ven už nepůjdeme. K obědu bude majonéza.

    Pátek
    - Byt je absolutně na odpis. Pod barevným pěnovým puzzle se začíná objevovat plíseň, přes rozházený věci nejde skoro projít z jedné místnosti do druhý a ten hroznej smrad, který se šíří celým bytem, nejen že leptá stěny, ale jde dokonce i nahmatat. Přísahal bych, že jsem v koupelně zahlédl dikobraza, jak si staví hnízdo ze zbytků papírových ubrousků. Je to tady celý o tom, to tu zapálit a jít bydlet jinam. Satanovo sémě vstávalo znova v pět ráno a to už jsem si vzteky vyrval trs vlasů. Chvíli jsem seděl na posteli a čekal, až mě skolí mrtvice. Ta sice nepřišla, ale aspoň se mi zpustila krev z nosu a z únavy mi praskla žilka v oku, takže ho mám celý rudý. Jako démon.
    Zatímco jsem ležel bezvládně na zemi, kam jsem samovolně upadnul (patrně mikrospánek), mladej rozmlátil hokejkou televizi a pak si zatleskal. Jakožto výchovný políček, jsem začal vzlykat. Myslím, že mi už konečně hráblo. Nočník v tom bordelu nemůžu najít, ale kdybych ho našel, tak bych si ho nasadil na hlavu a byl bych čaroděj. Ven půjdu jedině, až mě budou odvážet v kleci, takže žádná procházka.
    K obědu jsem uvařil obrázkovou knížku.
    Kdyby po pátku nebyla sobota, tak bych byl další den určitě už mrtvej.

    Večer jsme společně s manželem a synem oznámili naší princezně ,že je přijata do školy.....reakce: bomba...výkřik,výskok,vylíté vše co na stole stálo...táta od čaje, syn kalhoty od šlehačky a kávy a malá říká Nóóó bóóže.....tak jsem to pokřtila....to budu mít ve škole úspěchy 😀 <3

    #mazlicci# modrá Kikina,zelený Bertik, a šnek máňa <3

    (2 fotky)

    Maluj také obrázky,rukou horkou od lásky....Maluj s láskou hned

    (3 fotky)

    Pekelnice čertice ve školce..... Bojte se

    Hurá do školky na čertí mejdan <3

    Ledovka jak blázen...ach jó...se ani a rehabilitace nedostanu ☹

    Pozvánka už je na okně....Mikuláši,andílku a čerte 🙂...

    Šťastná holčička moje ,už oblékla zimní bundu 🙂

    Sluníčko zářivé....to bylo radosti .....miluji <3

    (3 fotky)

    Maminko škoda že už není léto...proč? Protože se mi stýská po zářivých barvičkách...tak se maminka překonala a už se rýsuje čepička a šála v zářivých barvách 🙂není nad to splnit drobná přání za úsměv 🙂

    Za jedenáct dní první adventní neděle ...tááák se těšímě 🙂

    Mamí pomóc....ten večerníček jé ale blbost....lepší jé se zvířatky....to tam nelítá peřina... 😀

    (2 fotky)

    Mánička roste

    Maminko,víš čím budu až budu dospělácká?Nevím,tsk mi to prozraď...Budu Saskie Burešová....Proč?Protože děda říkal že ta je v televizi už 100 let a pořád je kočka..
    .. 😀 <3

    Děvčata která prodáváte pletené výrobky z papíru...ozvěte se děkuji

    Maminko ty jsi moje duše...bez tebe byl i taťka ztracený....ještě že jsi naše...a nejsi jiná...vyznání moji 5 leté dcerky...nejde než ji obejmout

    Naše láska zombie <3

    (5 fotek)

    Moje láska jde do školky na helloweenskou párty.....a má dobroty

    (3 fotky)

    Dětská spokojenost a radost z maličkostí jé úžasná 🙂 a tolik zahřeje

    (2 fotky)

    Krásný nedělní večer

    Krásný film.....zrovna hraje na prima cool Maska

    brusinka.pusinka