icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

nudlicka
2. dub 2017

Děkuji moc. Ty jsi to měla jak? Jednolůžák v jakém hotelu???

martuse01
2. dub 2017

@nudlicka jedu 30.4. jednolůžko Pawlik

nudlicka
2. dub 2017

Kolik budeš, prosím doplácet a byla tam ještě volná místa? Já bych chtěla také nějak tak, uvidím, tak to se tam, asi potkáme😉

martuse01
2. dub 2017

@nudlicka no já to mám 14 rezervovaný a místa tenkrát byla. A doplácím 26 tis :D ale to proto, že na poslední týden přijede partner s malou a on si platí také procedury.
Tak to by bylo fajn, kdybychom se potkaly .

nudlicka
2. dub 2017

Takže třeba nějakých 12.000.-za tebe? Pak se připlácí i za přistýlku, viď? Chce přijet "skoro"manžel, asi také na týden, nevím, jak to bude mít pracovně, tak sbírám informace🙂Ještě jsi v A nebo B? Prý jsou pokoje po rekonstrukci.

nudlicka
2. dub 2017

Omluvám se možná za "blbé"dotazy, ale nikdy jsem v Lázních od pojišťovny nebyla, pevně věřím, že mi pomohou k miminku👶

domokos
2. dub 2017

@jennyy12 Díky moc.

martuse01
2. dub 2017

@nudlicka j za mne cca 11 tis. A budu se stěhovat na ten týden pak na jiný pokoj - superior . Oba pokoje na B .

itworks
3. dub 2017

Potřebuji radu, do Návrhu na lázeňskou péči, se uvede jaký název lázní, našla jsem si na OZP, že má nasmlouvané tyto organizace, to se vybere jakákoliv?
Lázně Františkovy Lázně a.s.
Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s.
Františkovy Lázně - Vojenská lázeňská a rekreační zařízení (VLRZ)
Františkovy Lázně - MONTI SPA a.s.
K dr jste šli s nějakým podkladem žádat nebo jen tak? Díky moc za odpověď.

domokos
3. dub 2017

Dnes mi přišel dokument z lázní o možnostech a tma se také píše toto:
Požádejte svého praktického lékaře, aby vystavil návrh na vaši lázeňskou péči do společnosti Lázně Františkovy
Lázně a.s., Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s., Františkovy Lázně SAVOY a.s. nebo Františkovy Lázně
IMPERIAL a.s. Ve většině případů je předpokladem pro vystavení návrhu písemné doporučení lázeňské léčby
vaším odborným lékařem.
• Do návrhu váš lékař uvede typ lázeňské péče. Návrh na lázeňskou péči je možné vyplnit elektronicky na adrese:
www.frantiskovylazne.cz/cs/navrh-lazenska-pece

TZN. lékař by měl asi vědět kde nás pošle ne?

itworks
3. dub 2017

@domokos ahoj, podobný dotaz jak můj, ty ještě nemáš podaný návrh? Jses nejdříve informovala v lázních? Já jdu k dr žádat ve čtvtek a taky nevím, co vybrat.

jennyy12
3. dub 2017

Holky, tak ja jsem byla dnes u obvodni kvuli te zadosti. Byla vztekla jako pes, ze mi to musi napsat, ze nema cas. Nakonec jsem si to vydupala
ale pak jsem to cetla a vyplnila toho tak pulku. Vubec tam nenapsala komplexni lazenska pece, kam to je apod. No zanesla jsem to na podatelnu VZP s tim, ze to tam pani doplnila na miste. No, tak to jsi zvedava jak toto dopadne. Rekla mi, ze maji na schvaleni 10 dni. A ja musim zaplatit zalohu za pokoj do 10.4. Hmmm, tak to bude zajimavy jeste.

jennyy12
3. dub 2017

A nenapsala tam ani diagnozu, pry ju nevi a na VZP si to musi zjistit sami i kdyz ju mam napsanou na doporuceni z CARu, ale podle ni to pry neni ono. No, jsu docela vytocena 😈

itworks
3. dub 2017

@jennyy12 prosím tě a lázně tam máš uvedené jaké? viz můj předchozí příspěvěk? Držím palce, ať ti to vyjde bez problémů 🙂

jennyy12
3. dub 2017

@itworks Prave, ze tam nemam uvedene zadne. Nic tam nenapsala. Dala jsem pani na VZP na podatelne rezervacni dopis, co mi dosel do Pawliku, tak snad to bude stacit.

itworks
3. dub 2017

@jennyy12 jo tak, že jsi vůbec měla drzost jí něčím takovým otravovat, že? Dr z caru ti napsala doporučení k lázním a diagnózu a to přikládáš k návrhu? Ten návrh nemohla vypsat ona?

domokos
3. dub 2017

Tak já si ted tam volala, tak jednolůžkové mají až od 28.5. Dřív bohužel ne a jen v Pawlikovi.
No ale čím mě paní dostala je to, že ten papír o schválení pojištovnou tam musí mít měsíc před nástupem. Takže když jsme se ji ptala na volnou kapacitu tak vlastně kdybych chtěla v květnu začátkem tak to musím mít už ted od pojištovny schválené. A maj to tam děsně plné.
Ted si tady říkám, nebýt toho že jsme věřila v 3 KET tak jsme si to začala zařizovat už v lednu. No co, tak to bude později ale bude.

jennyy12
3. dub 2017

@itworks No, byla vztekla, ze je doktorka a ne sekretarka. Mela plnou cekarnu lidi a byla ve stresu. Jinak je zlata. Jo, v CARu mi napsal doktor doporuceni, ale rekl, mi ze zadost vypisuje obvodak, ke ktere se doporuceni priklada. Asi to prehazuji mezi sebou, nikomu se nechce papirovat. No, tak snad to dobre dopadne. Pani na VZP rikala, ze pokud tam bude neco chybet, tak mi zavolaji pro doplneni.

jennyy12
3. dub 2017

@domokos Ze maj volno jenom v Pawlikovi, nemusi byt pravda. Me to rekli taky a nakonec meli volno i v jinych hotelech, kdyz jsem to pak obvolavala. Resila jsem to minuly pondeli. Mohla se samozdrejme situace zmenit. Kazdopadne ja jsem ten termin 28.5. vylozene chtela 🙂 . Tak pokud nam to vyjde, tak jedem spolu 🙂

itworks
3. dub 2017

@jennyy12 diky, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já. Středa car, čtvrtek gynekoložka. Pak pisnu.

jennyy12
3. dub 2017

@itworks Hodne stesti 🙂 Urco pisni, jak jsi dopadla.

domokos
3. dub 2017

No super, tak v Caru to nebude problém napsat, jenže prý to mám mít prvně dohodnuté s obvodákem a od něho papíry.
Prý jestli dokument dostanu dnes nebo za tři dny to nic neřeší, řeší, čím dřív tím lépe, ti doktoři to nechápou.
No jdu teda dnes za obvodačkou.

itworks
3. dub 2017

@domokos prosím tě jako, že máš přinést návrh potvrzený předem od obvoďáka a v caru ti ho dovyplní?

domokos
3. dub 2017

@itworks
Nevím, také nechápu, odpolko budu chytřejší. Navštívím teda obvodačku.

itworks
3. dub 2017

@domokos to je blázinec teda 😀 no každopádně jsem volala pro jistotu svému obvoďákovi a sestra říkala, že až budu mít návrh vystavený odborným lékařem, tak mám přijít k nim potvrdit. Přeji ti hodně štěstí, až odpo vše vyřídíš.

domokos
3. dub 2017

@itworks Tak to je dobrý kolotoč.

jennyy12
3. dub 2017

Je to dobrý blbinec, to naše zdravotnictví 🙂 🙂 🙂

domokos
3. dub 2017

Hlásím u obvodní se návrh už píše, v pátek vyzvednu pošupajdím na car a pak na pojištovnu.
Ještě dotaz na ty co jste si to vyřizovali, měli jste předem domluvenou schůzku s revizákem, nebo jste to dávali jen na podatelnu?
Chci vše maximálně urychlit tak proto se ptám.

jennyy12
3. dub 2017

@domokos Já si chtěla domluvit schůzku s revizákem a prý to nejde. Tak jsem to podala na podatelnu. V Brně.

jennyy12
3. dub 2017

@itworks Našla jsem seznam jak je to s rozdělením hotelů ve FL, pod jakou tu společnost patří

http://www.lecebnelazne.cz/profiles?utf8=✓&kids...

Strana