icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

odvalilova25
3. dub 2017

@domokos me vse posilala obvodni odesilala 6 ledna a 29 ledna uz sem frcela nikam sem nevolala nic predem nevyrizovala

janap777
3. dub 2017

Ja jdu vyřizovat 12.4. Ale mám už papír t caru. Mám jet v červnu.

itworks
3. dub 2017

@jennyy12 jee to si moc hodná, takže se to píše podle toho, do jakého hotelu chci jet? Nebo když mi to je jedno, tak nabídnou něco oni a napíše se prostě Františkovy Lázně.

jennyy12
3. dub 2017

@itworks Presne tak, podle toho co vim.

itworks
3. dub 2017

@janap777 a ubytování si budeš zařizovat až po schválení nebo po podání návrhu?

martuse01
3. dub 2017

@itworks já také nevěděla kam tam mi tam dr. napsala Fr. lázně a bylo. Na VZP mi dali seznam a já si sama volala. A měla pak jasno :D Na VOLAREZE mi řekli, že pro jiné pojišťovny než je vojenská mají volno až od října. Na Monti prý nemají dlouhodobě gynekologa, takže zůstala akciovka :D
Nejede holky někdo z vás začátkem května ?

itworks
3. dub 2017

@martuse01 asi to moc resim, něco se tam napíše, mi to je vesměs jedno, hlavne, ať mám sociálku na pokoji a nedoplacim moc peněz. Když se to poda teď v dubnu, tak stejně můžu jet nejdříve v červnu ne? Aby to bylo na hotelu měsíc předem, jestli to chápu správně.

martuse01
3. dub 2017

@itworks no ono to asi někde takto napsané mají,ale mne hrozilo jet do lázní týden od podání návrhu, jelikož lékaři měli na vše čas a paní na rezervačním mi řekla, že pokud VZP pošle návrh do nástupu, tak je to v pořádku , nakonec mi VZP dala odklad na nástup ,abych měla čas na vše . Takže spíše záleží jak mají plnou kapacitu.

itworks
3. dub 2017

@martuse01 no já mám oborovou a tam je to tak napsáno, jinak já bych jela kdykoliv, jsem po druhém ivf, nic zamrazeno. Asi záleží na situaci.

jennyy12
4. dub 2017

Holky, nemate nektera, prosim, aktualni seznam reviznich lekaru VZP??

martuse01
4. dub 2017

@jennyy12 nemám,ale pokus si zavoláš na info linku dají kontakt . Proč ? Nějaký problém s lázněmi ?

odvalilova25
4. dub 2017

@itworks ja mela socialku na pokoji dvouluzak a doplacela jsem pouze za 21 dni 315kc za lazenskej poplatek a 300kc na tri tejdny za wifinu jinak nic

itworks
4. dub 2017

@odvalilova25 tak to jsi měla za hubičku 🙂 a v kterém hotelu jsi byla? měla jsi spolubydlící?

martuse01
4. dub 2017

@odvalilova25 a kdy jsi tam byla?

janap777
5. dub 2017

@itworks já už mám domluveno ubytování.

itworks
5. dub 2017

@janap777 a kde jsi?

lanwill
5. dub 2017

zdravím ženy, mám konečně schváleno... 23.4.2017 jedu směr FL, hotel Pawlik. Budete tam některá taky v tomto termínu? 🙂

martuse01
5. dub 2017

@lanwill já 30.4.-21.5. Pawlik

janap777
5. dub 2017

Kamarádka od 7.5 na Goethe

jennyy12
5. dub 2017

@martuse01 Ja tam ted volala a kontakt mi dat nechteli, ani sdelit jmeno 😞. Pani mou zadost proverila a je porad u revizaka. Mam si zavolat v patek.

jennyy12
5. dub 2017

@martuse01 V patek je posledni den kdy tu rezervaci musim zaplatit.

martuse01
5. dub 2017

@jennyy12 a kdy jsi jí podávala? A když jsi volala na pobočku, řekla jsi jim , jak to máš s rezervací ? Snad to uspíší.

jennyy12
5. dub 2017

Holky, tak to uspisili, ale lazne mi zamitly 😢 . Ted mi volala obvodni doktorka. Nejvetsi problem je pry to, ze jsem stara. Je mi 34 let. Je mi z toho do breku fakt 😢 .

martuse01
5. dub 2017

@jennyy12 to jsou svi.... . Vždyť všude se píše od 40 let ! Na co Ti to lékařka psala?

jennyy12
5. dub 2017

@martuse01 Sekundarni sterilita. Ale dite nemam. Mudr mi rikala, ze to mam resit dal s doktorem v CARu a nenechat to byt. At mi to napise treba na neco jinyho a ze ji revizni lekarka rikala, kdyz ji volala, ze mi to neschvalila, ze potrebujou vysetreni i chlapa dodat. Tak to teda nevim uz jaky, protoze jsem spermiogram dokladala. Dojde mi dopis s vysvetlenim. Hlavne, ze duchodcu jsou lazne plny. Grrrrrrrr

katkatomaskova
5. dub 2017

Boha jeho, to cucim co se tu děje 😶 Tak ve 34 letech nenapisou lázně, pac jsi údajně stará???!!! No to mě podrz!!!!!! VZP?? Hmmmm, to je ta, co dostává PAN ŘEDITEL extra odměnu za super hospodaření, co??? Nezlobte se na mě, ale tohle je do nebe volající... Zjišťovala bych, jestli pojišťovny spadají pod nejaky KÚ, a poslala tam pěkně ostrou stížnost. A pokud na ně nikdo nedohlizi, tak bych to adresovala přímo pánů řediteli. To by jeden blil tvl!!!! 😠😤

jennyy12
5. dub 2017

@katkatomaskova Je to bordel. S neplodnosti se lecim 6 let, mam za sebou uz vsechno mozny a nemam narok na lazne na neplodnost???!!! Jo, VZP. Budu to resit dal, odvolam se. Prvne ale musim opravdu zjistit jak to vsechno je a na co mam narok, at se muzu branit.

katkatomaskova
5. dub 2017

@jennyy12 Já se obávám, že pokud nenapisou sterilitu jako primární, bude to problém.. 😖 Ale těžko soudit.. Ať ti lékař v doporučení vypíše úplně celou historii - tvoje zdrav. problemy, komplikace, podstoupena vyšetření, metody uměl.opl., jejich závěry... Čím víc, tím líp. A nenechat si to líbit, odvolávat se.. Omlouvám se, píšu jak cunik, ale jsem na telefonu..

jennyy12
5. dub 2017

@katkatomaskova Zkusim se doktorem v CARu domluvit, je docela rozumnej. Uvidime co se da delat. Vsechny papiry jsem tam dodala. Asi je problem, ze zadnej problem nemam nebo nevim.

martuse01
5. dub 2017

@jennyy12 tak na to koukám a spíše jsi mladá :D hele co se píše v chytrých vyhláškách ;)
Sterilita ženy starší 35 let po negativním vyšetření partnera ženy.

Strana