Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Ja jdu vyřizovat 12.4. Ale mám už papír t caru. Mám jet v červnu.
@itworks já také nevěděla kam tam mi tam dr. napsala Fr. lázně a bylo. Na VZP mi dali seznam a já si sama volala. A měla pak jasno :D Na VOLAREZE mi řekli, že pro jiné pojišťovny než je vojenská mají volno až od října. Na Monti prý nemají dlouhodobě gynekologa, takže zůstala akciovka :D
Nejede holky někdo z vás začátkem května ?
@itworks no ono to asi někde takto napsané mají,ale mne hrozilo jet do lázní týden od podání návrhu, jelikož lékaři měli na vše čas a paní na rezervačním mi řekla, že pokud VZP pošle návrh do nástupu, tak je to v pořádku , nakonec mi VZP dala odklad na nástup ,abych měla čas na vše . Takže spíše záleží jak mají plnou kapacitu.
Holky, nemate nektera, prosim, aktualni seznam reviznich lekaru VZP??
@itworks ja mela socialku na pokoji dvouluzak a doplacela jsem pouze za 21 dni 315kc za lazenskej poplatek a 300kc na tri tejdny za wifinu jinak nic
@odvalilova25 tak to jsi měla za hubičku 🙂 a v kterém hotelu jsi byla? měla jsi spolubydlící?
@odvalilova25 a kdy jsi tam byla?
zdravím ženy, mám konečně schváleno... 23.4.2017 jedu směr FL, hotel Pawlik. Budete tam některá taky v tomto termínu? 🙂
Kamarádka od 7.5 na Goethe
Holky, tak to uspisili, ale lazne mi zamitly 😢 . Ted mi volala obvodni doktorka. Nejvetsi problem je pry to, ze jsem stara. Je mi 34 let. Je mi z toho do breku fakt 😢 .
@martuse01 Sekundarni sterilita. Ale dite nemam. Mudr mi rikala, ze to mam resit dal s doktorem v CARu a nenechat to byt. At mi to napise treba na neco jinyho a ze ji revizni lekarka rikala, kdyz ji volala, ze mi to neschvalila, ze potrebujou vysetreni i chlapa dodat. Tak to teda nevim uz jaky, protoze jsem spermiogram dokladala. Dojde mi dopis s vysvetlenim. Hlavne, ze duchodcu jsou lazne plny. Grrrrrrrr
Boha jeho, to cucim co se tu děje 😶 Tak ve 34 letech nenapisou lázně, pac jsi údajně stará???!!! No to mě podrz!!!!!! VZP?? Hmmmm, to je ta, co dostává PAN ŘEDITEL extra odměnu za super hospodaření, co??? Nezlobte se na mě, ale tohle je do nebe volající... Zjišťovala bych, jestli pojišťovny spadají pod nejaky KÚ, a poslala tam pěkně ostrou stížnost. A pokud na ně nikdo nedohlizi, tak bych to adresovala přímo pánů řediteli. To by jeden blil tvl!!!! 😠😤
@katkatomaskova Je to bordel. S neplodnosti se lecim 6 let, mam za sebou uz vsechno mozny a nemam narok na lazne na neplodnost???!!! Jo, VZP. Budu to resit dal, odvolam se. Prvne ale musim opravdu zjistit jak to vsechno je a na co mam narok, at se muzu branit.
@jennyy12 Já se obávám, že pokud nenapisou sterilitu jako primární, bude to problém.. 😖 Ale těžko soudit.. Ať ti lékař v doporučení vypíše úplně celou historii - tvoje zdrav. problemy, komplikace, podstoupena vyšetření, metody uměl.opl., jejich závěry... Čím víc, tím líp. A nenechat si to líbit, odvolávat se.. Omlouvám se, píšu jak cunik, ale jsem na telefonu..
@katkatomaskova Zkusim se doktorem v CARu domluvit, je docela rozumnej. Uvidime co se da delat. Vsechny papiry jsem tam dodala. Asi je problem, ze zadnej problem nemam nebo nevim.

@domokos me vse posilala obvodni odesilala 6 ledna a 29 ledna uz sem frcela nikam sem nevolala nic predem nevyrizovala