Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Holky, tak ted si sednite. Ted mi volala znova obvodacka, ze ji volala znova ta revizni lekarka, ze se spletla!!!! Ze mi bude 35 let az v srpnu, ze si toho nevsimla. Jeduuuuuuuu 🙂 Ja se zblanim moje nervy 🙂 . Juch, juch 👍 🙂 . Takze 28.5. viva FL. 🙂
Holky nemáte někdo zkušenosti s e-knížkou Projím se k miminku od K.Burešové?
@domokos Ja mám, co bys potřebovala vedět?? ale nejak se tim neřídim. Co jsem absolvovala je detoxikaci o které tam psala. A jím víc zeleniny a tmavú zeleninu zelenú.
@domokos A ješte jím mateří kašičku o které tam psala a pyl perga. A pila jsem zelený ječmen a chlorellu a delám si smoothie podle té knihy.
@itworks byla jsem v Royalu a spolubydlici byla super 🙂
@martuse01 ted 29 ledna 2017
@perinaba25 Tak jsem nad tím uvažovala, zda tam je i nějaký dobrý jídelníček a zda tma je něco zvláštního co bychom měli jíst až se projíme k mimču 🙂
Kdysi jsem zkoušela Mačingovou dietu, vydržela něco přes měsíc, než se mě to přejedlo, potom jsem část jídel i jedla dál, ale efekt ten měsíc málem žádný nebyl.
@domokos co to je za dietu. Tak jídelníček tam není, jenom píse co máš jíst že hodne orechu, hodne listové zeleniny, vývary, vynechat kavu, cukr a alkohol. Detoxikovat telo atd. ale je to dobrá kniha. ale nejak se podle ni neřídim začla jsem jíst hodne orechu jak tam psala i te listové zeleniny. Kávu jsem nepila mesíc počas detoxikaci a vyhýbala jsem se i cukru a alkohol jsem taky vynechala. Tak nevím. Tet jsem v lázních a jak se vrátim tak zkusime daší IVF. Tak uvidím jestli to všechno pomůže 🙂
@odvalilova25 jeste mě zajímá, jestli určují spolubydlící podle stejné diagnózy -neplodnost. Nebo z jiného soudku, když je tam je více specializací 🙂
@domokos Ona moje obvodacka nevedela jak je to s tim vekem a narokem obecne pri laznich na neplodnost. Brali jsme to obe tak, ze se proste odvolam a bude se to resit dal s odbornym mym lekarem. Takze odvolani by urcite klaplo, protoze by se doslo na tu chybu co revizni udelala. Kazdopadne ale nez by se to vyresilo, tak by uz bylo pozde, protoze by uz nebyly jednoluzaky v tom terminu kdy chci jet.
@itworks spolubydlici byla po rakovine prsu
😲tak ta si toho musela zazit.
Ahoj holky, moc prosím o radu, mám schválené lázně, jupííííí, přišel mi zvací dopis k nástupu do hotelu Jesenius, ale spíše zvažuji o Dr. Adler nebo Pawlik, moc prosím, jste teď některá v lázních a nebo byla, prosím o radu, který si vybrat (procedury, ubytování, atd....)Moc děkuji😉
nudlička-Ahoj ja jsem ted v hotelu Savoy a jsou i tady gyn.procedury ,ale na nektere stejne docházís i jinde třeba do Císařských lázní jako já..

@jennyy12 😠😠😠😠😠😠 Jasně, zadnej problém ,, nemáš'' ale šest let nemuzes otěhotnět... Boze me tohle tak s.......... !!!!!