icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

katkatomaskova
5. dub 2017

@jennyy12 😠😠😠😠😠😠 Jasně, zadnej problém ,, nemáš'' ale šest let nemuzes otěhotnět... Boze me tohle tak s.......... !!!!!

jennyy12
5. dub 2017

@martuse01 Nemas prosim ten odkaz kde se to pise?? Ja starsi 35 nejsu a chlap ma akorat spatnou morfologii 1% . Musim opravdu zjistit presne ty vyhlasky jak to je. Jdu do boje 😄

martuse01
5. dub 2017

@jennyy12 dej si do google Materiál k aplikaci zákonné úpravy v oblasti poskytování lázeňské léčebně rehabilitační péče

jennyy12
5. dub 2017

@martuse01 Diky. Uz jsem to nasla. Tak nevim co ta revizacka zkousi 😈 . No, pockam na dopis od ni a pak se do toho opru plnou silou. Delat ze me vola nikdo teda nebude!!!

jennyy12
5. dub 2017

Holky, tak ted si sednite. Ted mi volala znova obvodacka, ze ji volala znova ta revizni lekarka, ze se spletla!!!! Ze mi bude 35 let az v srpnu, ze si toho nevsimla. Jeduuuuuuuu 🙂 Ja se zblanim moje nervy 🙂 . Juch, juch 👍 🙂 . Takze 28.5. viva FL. 🙂

itworks
5. dub 2017

@jennyy12 ježiš, to mě mrzí. To je člověk jako starý ve 34 letech? To je nějaká blbost ☹

itworks
5. dub 2017

@jennyy12 no super, nestačila jsem to všechno přečíst. Nevím, proč tě museli tak vynervovat.

domokos
5. dub 2017

@jennyy12 Takže kdybys ses o to nezajímala, resp. i obvodačka se do toho nedala, tak by paní odeslala zamítnuto a její chyba by se neřešila.
No teda, ale gratulace k úspěšnému konci.

domokos
5. dub 2017

Holky nemáte někdo zkušenosti s e-knížkou Projím se k miminku od K.Burešové?

perinaba25
5. dub 2017

@domokos Ja mám, co bys potřebovala vedět?? ale nejak se tim neřídim. Co jsem absolvovala je detoxikaci o které tam psala. A jím víc zeleniny a tmavú zeleninu zelenú.

perinaba25
5. dub 2017

@domokos A ješte jím mateří kašičku o které tam psala a pyl perga. A pila jsem zelený ječmen a chlorellu a delám si smoothie podle té knihy.

odvalilova25
5. dub 2017

@itworks byla jsem v Royalu a spolubydlici byla super 🙂

odvalilova25
5. dub 2017

@martuse01 ted 29 ledna 2017

domokos
5. dub 2017

@perinaba25 Tak jsem nad tím uvažovala, zda tam je i nějaký dobrý jídelníček a zda tma je něco zvláštního co bychom měli jíst až se projíme k mimču 🙂
Kdysi jsem zkoušela Mačingovou dietu, vydržela něco přes měsíc, než se mě to přejedlo, potom jsem část jídel i jedla dál, ale efekt ten měsíc málem žádný nebyl.

perinaba25
5. dub 2017

@domokos co to je za dietu. Tak jídelníček tam není, jenom píse co máš jíst že hodne orechu, hodne listové zeleniny, vývary, vynechat kavu, cukr a alkohol. Detoxikovat telo atd. ale je to dobrá kniha. ale nejak se podle ni neřídim začla jsem jíst hodne orechu jak tam psala i te listové zeleniny. Kávu jsem nepila mesíc počas detoxikaci a vyhýbala jsem se i cukru a alkohol jsem taky vynechala. Tak nevím. Tet jsem v lázních a jak se vrátim tak zkusime daší IVF. Tak uvidím jestli to všechno pomůže 🙂

martuse01
5. dub 2017

@jennyy12 no huráááá

sticker
itworks
5. dub 2017

@odvalilova25 jeste mě zajímá, jestli určují spolubydlící podle stejné diagnózy -neplodnost. Nebo z jiného soudku, když je tam je více specializací 🙂

jennyy12
5. dub 2017

@domokos Ona moje obvodacka nevedela jak je to s tim vekem a narokem obecne pri laznich na neplodnost. Brali jsme to obe tak, ze se proste odvolam a bude se to resit dal s odbornym mym lekarem. Takze odvolani by urcite klaplo, protoze by se doslo na tu chybu co revizni udelala. Kazdopadne ale nez by se to vyresilo, tak by uz bylo pozde, protoze by uz nebyly jednoluzaky v tom terminu kdy chci jet.

odvalilova25
5. dub 2017

@itworks spolubydlici byla po rakovine prsu

itworks
5. dub 2017

😲tak ta si toho musela zazit.

tortojs
5. dub 2017

@itworks zkoušejí vybrat spolubydlící co nejvíce věkem i diagnózou pokud je to možné. Já měla spolubydlící se stejnou diagnózou, téměř stejně věkem. Dodnes jsme v kontaktu a budeme ještě dlouho. Našla jsem v ní super kamarádku 🙂

itworks
5. dub 2017

@tortojs jo, tak to je super 🙂 pomohli ti lázně k miminku?

tortojs
5. dub 2017

@itworks jestli vyloženě lázně netuším. Byla jsem v květnu a ivf postupovala v listopadu. Ale úspěšně, takže třeba svůj podíl mají 🙂 každopádně mi v lázních bylo nádherně a ani minutu bych se nerozmýšlela se tam vrátit... 🙂

itworks
5. dub 2017

@tortojs to ti teda věřím 🙂 každý si to tam pochvaluje a hlavní je, že čekáš miminko 👶 nechci se zatím začít těšit, kdyby to pojišťovna neschválila. Ať se ti vám oběma daří skvěle 💃

tortojs
5. dub 2017

@itworks díky přeji hodně štěstí a neboj, pojišťovna schvaluje bez potíží 🙂

nudlicka
6. dub 2017

Ahoj holky, moc prosím o radu, mám schválené lázně, jupííííí, přišel mi zvací dopis k nástupu do hotelu Jesenius, ale spíše zvažuji o Dr. Adler nebo Pawlik, moc prosím, jste teď některá v lázních a nebo byla, prosím o radu, který si vybrat (procedury, ubytování, atd....)Moc děkuji😉

janap777
6. dub 2017

@nudlicka za mě Adler jsou tam přímo gyn procedury

nudlicka
6. dub 2017

@janap777 Moc děkuji😉

tortojs
6. dub 2017

@nudlicka pokud nemáš rezervováno tak se do Pavlíku nebo Adleru těžko dostaneš. Rezervujte se i několik měsíců dopředu.

dpmo
6. dub 2017

nudlička-Ahoj ja jsem ted v hotelu Savoy a jsou i tady gyn.procedury ,ale na nektere stejne docházís i jinde třeba do Císařských lázní jako já..

Strana