Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Holky a ty hotely jsou vesměs blízko sebe, že? Dívala jsem se na stránky, tak mi to tak přijde. Takže z hlediska docházení na procedury je to v pohodě, ne?🙂
Hotely jsou kousek od sebe. Gynekologické procedury jsou co já vim akorát na Adleru a Císařských lázních. A z ostatních hotelů se na ně dochází. Jinak Adler ma i levnější depandensy.
Jo a depandensy nejsou tak rychle obsazene
Jsou i na Savoyy nově gynekologicke procedury na některé dochází s i s jinych hotelu napr.:do Císařských lázní a do plynových lazni není to daleko je to příjemná procházka..🙂
Katkatomaskova-Ahoj Kato tak jak to jde?
Holky, jak s mistenkama v Pendolinu?? Ted jsem se na to divala a nikde jsem nenasla, ze si muzu sama zvolit misto. Dava mi to sedadlo automaticky. Jde to nekde koupit pres net a vybrat si konkretni sedadlo?? Ja vlakama vubec nejezdim a neorientuju se v tom 🙂 . Diky.
Už jsem na to došla 🙂. Nebyla jsem přihlášená, tak mi to nenabídlo výběr sedadla 🙂 .
Ahoj holky, moc děkuji za Vaše doporučení.Bude někdo, prosím v lázních přelom květen/červen?
Ja už 18.6
Ahoj holky, já jedu 2.7. do hotelu dr. Adler jede někdo také ? A ještě se chci zeptat na z vás některá zájem o poukaz na slevu ve výši 1000kc. Na ubytování ve Francii.laznich..? Já tam byla před rokem a mám jeden na víc 😉
Tak teď čtu můj příspěvek a koukám že píšu jak Tatar ... To se moc omlouvám přeskakují mě písmenka . Tak ne Francii ,ale Františkových laznich
No nakonec budu ve 3 růžích na jednolůžkový m pokoji, ale na Adler to mám kousek😉
Není to tam moc velký tak budeš rychle v říši divů zapojena 😕 já už jedu po 4ty jinam už se mě nechce.
Já jedu autem, jsem z Liberce tak to dávám je to nejpohodlnější 😊 a co Ty?

Hlavne holky nejezdete na Luisu... Ta se rekonstruuje, a je to jeden malér za druhým tady...