icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

katkatomaskova
7. dub 2017

Hlavne holky nejezdete na Luisu... Ta se rekonstruuje, a je to jeden malér za druhým tady...

itworks
7. dub 2017

Holky a ty hotely jsou vesměs blízko sebe, že? Dívala jsem se na stránky, tak mi to tak přijde. Takže z hlediska docházení na procedury je to v pohodě, ne?🙂

janap777
10. dub 2017

Hotely jsou kousek od sebe. Gynekologické procedury jsou co já vim akorát na Adleru a Císařských lázních. A z ostatních hotelů se na ně dochází. Jinak Adler ma i levnější depandensy.

janap777
10. dub 2017

Jo a depandensy nejsou tak rychle obsazene

dpmo
10. dub 2017

Jsou i na Savoyy nově gynekologicke procedury na některé dochází s i s jinych hotelu napr.:do Císařských lázní a do plynových lazni není to daleko je to příjemná procházka..🙂

dpmo
10. dub 2017

Katkatomaskova-Ahoj Kato tak jak to jde?

jennyy12
10. dub 2017

Holky, jak s mistenkama v Pendolinu?? Ted jsem se na to divala a nikde jsem nenasla, ze si muzu sama zvolit misto. Dava mi to sedadlo automaticky. Jde to nekde koupit pres net a vybrat si konkretni sedadlo?? Ja vlakama vubec nejezdim a neorientuju se v tom 🙂 . Diky.

jennyy12
11. dub 2017

Už jsem na to došla 🙂. Nebyla jsem přihlášená, tak mi to nenabídlo výběr sedadla 🙂 .

nudlicka
12. dub 2017

Ahoj holky, moc děkuji za Vaše doporučení.Bude někdo, prosím v lázních přelom květen/červen?

jennyy12
12. dub 2017

@nudlicka Ano, ja 🙂 . Odjizdim 28.5. na Pawlik 🙂

jennyy12
12. dub 2017

@nudlicka Kdy ty a do jakeho hotelu nakonec jedes??

dwg
Odpověď byla odstraněná
dwg
Odpověď byla odstraněná
lennus
12. dub 2017

@nudlicka Budu tam od 14.5. na tři týdny v hotelu Luisa. Ráda se seznámím 🙂

janap777
13. dub 2017

@itworks už se moc tesim. Pak se domluvime. Ja pojezdu autem a dorazim na stejno s Pendolinem. Dámě si vědět aby nás usadili společně u stolu. Alespoň by jsme byli mladší stůl 🙂

itworks
13. dub 2017

@janap777 já taky 😀 počkej, ty pojedeš od 18.6 nebo až se mnou 21.6.?

janap777
13. dub 2017

Ja už 18.6

pepinkac
13. dub 2017

Ahoj holky, já jedu 2.7. do hotelu dr. Adler jede někdo také ? A ještě se chci zeptat na z vás některá zájem o poukaz na slevu ve výši 1000kc. Na ubytování ve Francii.laznich..? Já tam byla před rokem a mám jeden na víc 😉

itworks
13. dub 2017

@pepinkac jedu 21.6 taky na Adler, to se tam potkáme 🙂

pepinkac
13. dub 2017

Tak teď čtu můj příspěvek a koukám že píšu jak Tatar ... To se moc omlouvám přeskakují mě písmenka . Tak ne Francii ,ale Františkových laznich

pepinkac
13. dub 2017

@itworks je tak to je fajn, už se tam těším . Já se omlouvám, ale píšu sem poprvé tak nevím pořádně co a jak 😀

itworks
13. dub 2017

@pepinkac hej úplně v klidu, ani jsem si toho nevšimla, ten mobil dokáže pěkné zkomoleniny 😀 ale my to tady přečtem. Jaký budeš mít pokoj? Já 1/2 standart. Taky se moc těším 🙂

pepinkac
13. dub 2017

No nakonec budu ve 3 růžích na jednolůžkový m pokoji, ale na Adler to mám kousek😉

itworks
13. dub 2017

@pepinkac tak to jo, aspoň další duše, co to tam vše zná, ptž já tam jet sama, tak se ztratím 😀 a jsem jak Alenka v říši divů.

pepinkac
13. dub 2017

Není to tam moc velký tak budeš rychle v říši divů zapojena 😕 já už jedu po 4ty jinam už se mě nechce.

itworks
13. dub 2017

@pepinkac to jsem zvědavá, nemám moc orietační vlastnosti. Jak pojedeš? Všichni tu mluví o Pendolinu, ale já to mám přes celou republiku, takže bych musela jet dvěma 😀

pepinkac
13. dub 2017

Já jedu autem, jsem z Liberce tak to dávám je to nejpohodlnější 😊 a co Ty?

pepinkac
13. dub 2017

@itworks koukám tedy že jedeš prvně a nechceš ten slevový kupón nebo ho už máš

itworks
13. dub 2017

@pepinkac jo jedu prvně a už ho mám 🙂 bydlím u Ostravy, takže kus cesty a asi teda ty dvě Pendolina, ještě uvidim, pozjistuji, aby vše na sebe navazovalo.

nudlicka
13. dub 2017

@jennyy12 Jééé, jupíííí, já také 28.5. hotel Pawlík, pavilon B🙂

Strana