icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

janap777
13. dub 2017

@itworks Pendolino je jen jedno a jede až do lázní

domokos
13. dub 2017

Holky v jakých jste pojištovnách? Já ve VZP a nějak mě to už s nimi začíná nebavit.
Podávají různé informace.
Jo a navíc jsem ted vyčerpala prý povolený limit 6 ultrazvuků za rok, takže odted každý provedený je placen 200 kč. Tj. Před KETem jsou min.2 až 3 plus Ket a už hned min.600. Nehradí některá pojištovna víc ultrazvuků?

nudlicka
13. dub 2017

@lennus Tak super, tak se tam uvidíme🙂

janap777
13. dub 2017

@domokos cože. S tím jsem se nikdy nesetkala.

domokos
13. dub 2017

@janap777 jo já také ne, až ted. Od začátku roku 2 kety a 6 ultr. a další už za své.

itworks
13. dub 2017

@janap777 myslela jsem to tak, že mi asi nejede spoj rovnou z Ostravy do FL, bez přestupu v Praze, proto jsem psala dvěma, jako že asi v Praze přestup. Kazdopadne jsem se ještě o to moc nezajimala, tak moc nevím.

janap777
13. dub 2017

Je to jeden spoj jede pres celou republiku z Bohumína az do Frantiskovych lázní

itworks
13. dub 2017

@janap777 jo, tak to je super, tím líp 🙂 takže raději dopředu zamluvit. Jak říkám, jsem úplný laik co se týče vlaku.Ted jsme na to kukli a mas samozřejmě pravdu. Jede jen jeden přímý spoj, byla bych tam 13:23, to může být? Nevím v kolik je nástup.Diky moc

janap777
13. dub 2017

Nástup je myslím psán do 13 ale většina jede Pendolinem takže jsou na to pripraveni

lennus
13. dub 2017

@nudlicka Jak ses dostala do Pawlika? Muselas doplácet?

@domokos OZP

jennyy12
13. dub 2017

@nudlicka No, tak to je paradaa 🙂 . Supper. Ja taky Pawlik B 🙂

jennyy12
13. dub 2017

@lennus Koukam, ze se tam taky potkame 👍 Ja jsem Pawlik zamlouvala pred 14 dny a budu doplacet necelych 14 tisic za jednoluzkovy pokoj.

jennyy12
13. dub 2017

@nudlicka Pojedes taky Pendolinem??

pepinkac
14. dub 2017

@itworks tak z Ostravy to je pořádný flak cesty teda...

itworks
14. dub 2017

@pepinkac jo přes 6 h, pojedu skoro celou trasu pendolina 😀 Jinak u nás jsou blízko Klimkovice, ale ty nejsou až tak specializované na neplodnost...

dpmo
14. dub 2017

Itworks-Ahoj když přijedeš 13,23 je to úplně v pohodě🙂,čekají na toto pendolino, i s obědem a se vším...pokoj je stejně volný až od 13,00 a v neděli až zas budeš odjíždět tak musíš opustit pokoj do 10,00 nejpozdeji..jinak s tou neplodnosti jsou prý lepší Františkovy lázně než Klimkovice to máš pravdu😉

itworks
14. dub 2017

@dpmo tak to je fajn, budu mít dlouhý výlet vlakem, manžel asi pojede se mnou 🙂 raději jim dám ale dopředu vědět, díky moc

dpmo
14. dub 2017

Itworks-Pokud jsi v Adleru tak to budeš mít do císařských lázní kam budeš docházet na gyn.procedury jen přes park a jsi tam do pěti minut takže úplně v poho😊.jestli Ti můžu poradit ještě tak sebou netahej župan,ručníky,fén apod.vse budeš mít na pokoji.😇

dpmo
14. dub 2017

Itworks-To ti uteče ta cesta vlakem ani nevíš jak.jsem tu od 2.4-23.4☺.

itworks
14. dub 2017

@dpmo jo v Adleru, tak to je fajn 🙂 a to je na všech pokojích?, mám standart. A jak je, asi báječně že?

nudlicka
15. dub 2017

@jennyy12 Ahojky,já jsem chtela jet autem,ale nakonec budu mít odvoz,tak to se tam uvidime,paráda,to se nás tam sejde vice,to se moc tesim😃

nudlicka
15. dub 2017

@jennyy12 Ja jsem též zamlouvala před 14.dny😃Posledních par pokojů bylo,tak snad budeme mít štěstí,ze nám daji slušné,mám pocit,ze mi říkala slečna na recepci,ze budu mít s výhledem na parkoviste😃😃😃...prý je tam,ale klid😂V Pawliku byla moje známa a moc se ji tam líbilo.Rikala,ze po těch procedurach byla ko,na chvilku si odfrkla,k večeru chodily na vinecko,taneček,ale byly tak hotovy,ze chodily ve 21:00 spat,😃Měla tam bezva partu holek.

nudlicka
15. dub 2017

@lennus Ahojky,ano,doplacela jsem za jednoluzkovy pokoj,zavolala jsem si tam a zamluvila si ho,bylo par posledních pokojů, Adler plný (teda jednoluzkove),tak třeba na dvojluzaku bude volno,to nevím.Ty chceš být sama,nebo ti neva spolubydlící?

janap777
15. dub 2017

Adler by mel mít na svém balneu gyn procedury. Ale v mimo sezóně to možná přesunuly do Císařských lázní

odvalilova25
15. dub 2017

@janap777 JA NA KONCI LEDNA DOCHAZELA NA gyn.procedury na Adler pac na Belvederu nejsou

martuse01
16. dub 2017

Tak za 14 dní mám nástup a začínám mít divný pocit. Hlavně co bude doma. Malou si budou střídat babičky a sice se na to všichni těší,ale já to vše dělám nejlépe :D
Jinak zatím ani nevím co si zabalím. Holky co jste už byli - nějaký tip co mít ? Když opomenu klasické oblečení ?

dpmo
16. dub 2017

Itworks-Radsi si tam zavolej jsou moc ochotni ať to netahas zbytečně,myslím,že to tam ,ale je😊.zupan budeš potřebovat na takový koupele,pokud Ti budou napsany☺.vložky si vem na ty gyn.procedury...Jinak je to tady supeer až na to aprilove pocasi☹

odvalilova25
16. dub 2017

@martuse01 zupan jsem mela a zbytecnost zabral akorat dost mista ,zalezi jestli budete navstevovat divadlo nebo tak tak spolecenske veci ja si sebou brala knizkdy precetla jsem akorat jedni na zbytek nebyl cas rucnik maj na pokoji dva jeden velkej jeden malej ja mela sebou dva jeden malej jeden velkej mozna kvalitni boty je tam dost krasnych mist na prochazku

janap777
16. dub 2017

V lázních je městská knihovna a za poplatek si půjčís knihy jako jinde. Poplatek asi 40 Kč za pobyt. Takže já knihy netaham

itworks
16. dub 2017

Holky a jak to tam je se sportem?Četla jsem, že tam je i půjčovna kol... Je tam moznost i nějaké skupinove cvičení...zumba, aerobik...?

Strana