Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Holky v jakých jste pojištovnách? Já ve VZP a nějak mě to už s nimi začíná nebavit.
Podávají různé informace.
Jo a navíc jsem ted vyčerpala prý povolený limit 6 ultrazvuků za rok, takže odted každý provedený je placen 200 kč. Tj. Před KETem jsou min.2 až 3 plus Ket a už hned min.600. Nehradí některá pojištovna víc ultrazvuků?
Je to jeden spoj jede pres celou republiku z Bohumína az do Frantiskovych lázní
Nástup je myslím psán do 13 ale většina jede Pendolinem takže jsou na to pripraveni
Itworks-Ahoj když přijedeš 13,23 je to úplně v pohodě🙂,čekají na toto pendolino, i s obědem a se vším...pokoj je stejně volný až od 13,00 a v neděli až zas budeš odjíždět tak musíš opustit pokoj do 10,00 nejpozdeji..jinak s tou neplodnosti jsou prý lepší Františkovy lázně než Klimkovice to máš pravdu😉
Itworks-Pokud jsi v Adleru tak to budeš mít do císařských lázní kam budeš docházet na gyn.procedury jen přes park a jsi tam do pěti minut takže úplně v poho😊.jestli Ti můžu poradit ještě tak sebou netahej župan,ručníky,fén apod.vse budeš mít na pokoji.😇
Itworks-To ti uteče ta cesta vlakem ani nevíš jak.jsem tu od 2.4-23.4☺.
@jennyy12 Ja jsem též zamlouvala před 14.dny😃Posledních par pokojů bylo,tak snad budeme mít štěstí,ze nám daji slušné,mám pocit,ze mi říkala slečna na recepci,ze budu mít s výhledem na parkoviste😃😃😃...prý je tam,ale klid😂V Pawliku byla moje známa a moc se ji tam líbilo.Rikala,ze po těch procedurach byla ko,na chvilku si odfrkla,k večeru chodily na vinecko,taneček,ale byly tak hotovy,ze chodily ve 21:00 spat,😃Měla tam bezva partu holek.
Adler by mel mít na svém balneu gyn procedury. Ale v mimo sezóně to možná přesunuly do Císařských lázní
@janap777 JA NA KONCI LEDNA DOCHAZELA NA gyn.procedury na Adler pac na Belvederu nejsou
Tak za 14 dní mám nástup a začínám mít divný pocit. Hlavně co bude doma. Malou si budou střídat babičky a sice se na to všichni těší,ale já to vše dělám nejlépe :D
Jinak zatím ani nevím co si zabalím. Holky co jste už byli - nějaký tip co mít ? Když opomenu klasické oblečení ?
Itworks-Radsi si tam zavolej jsou moc ochotni ať to netahas zbytečně,myslím,že to tam ,ale je😊.zupan budeš potřebovat na takový koupele,pokud Ti budou napsany☺.vložky si vem na ty gyn.procedury...Jinak je to tady supeer až na to aprilove pocasi☹
@martuse01 zupan jsem mela a zbytecnost zabral akorat dost mista ,zalezi jestli budete navstevovat divadlo nebo tak tak spolecenske veci ja si sebou brala knizkdy precetla jsem akorat jedni na zbytek nebyl cas rucnik maj na pokoji dva jeden velkej jeden malej ja mela sebou dva jeden malej jeden velkej mozna kvalitni boty je tam dost krasnych mist na prochazku
V lázních je městská knihovna a za poplatek si půjčís knihy jako jinde. Poplatek asi 40 Kč za pobyt. Takže já knihy netaham
Holky a jak to tam je se sportem?Četla jsem, že tam je i půjčovna kol... Je tam moznost i nějaké skupinove cvičení...zumba, aerobik...?

@itworks Pendolino je jen jedno a jede až do lázní