icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

tortojs
16. dub 2017

@itworks skupinové cvičení myslím pouze v rámci procedur pokud je lékař napíše. Jinak myslím maximálně kouknout na stránky aquaparku, tam by jedině mohlo něco být. Většina osazenstva lázní jsou starší lidé.

odvalilova25
16. dub 2017

@domokos ja mela za rok 2016 minimalne 30 ultrazvuku a nehradila jsem ani jeden jsem u MVCR 211

itworks
16. dub 2017

@tortojs tak to chápu, to jim stačí procházky 🙂 a tak zaběhat si muzu kdekoliv, nemyslím tím kolonádu...

kristynatita
16. dub 2017

Teda, ja bych rada lazne i bez zdravotnich potizi... to musi byt asi ale pálky, že?

bubla000
16. dub 2017

10 až 15000 na týden.

tortojs
16. dub 2017

@itworks je tam spousta krásných cyklostezek na běh, nebo pokud máš brusle, určitě sebou 🙂

itworks
16. dub 2017

@tortojs mam, ale zaberou hodně mista v kufru 🙂 jako v pohodě, to bez nich vydržím.

katkatomaskova
17. dub 2017

@itworks Holky, já vám nechci kazit radost.... Ale jsem tu od neděle 2.4., a všehovšudy tady byly zatím tři hezký dny jenom... 😠 A podle výhledu počasí to do půlky května nebude o nic lepší... Takže s tím sportovním náčiním bych byla opatrná, abyste se pak neproklely, že jste táhly bagáž, a nakonec nevyužily...

itworks
17. dub 2017

@katkatomaskova jojo, počasí si nevybereš. Jako já mám ještě spoustu času, jen zjiš'tuji, co a jak. Jedu až 21.6., to se už snad počasí trochu ustálí 😀

martuse01
17. dub 2017

@katkatomaskova od 30.4. bude hezky :D

martuse01
17. dub 2017

Takže župan a osuška zbytečnost? Jedu na Pawlik, tak snad to tam také dostanu. A co dál? Je potřeba něco na procedury? Někdo psal vložky ? Musím asi pomalu začít přemýšlet co sebou :D

odvalilova25
17. dub 2017

@martuse01 vlozky doporucuji po irigaci a slatinovejch tamponu jestli je teda dostanes tak kdyz te spatne vyplachnou tak jde z vas lehce raseliny a z irigace trochu rezata voda .zupan jsem tam poutivala jen jako polstar jinak zcela zbytecnej a rucniky jsem mela na Royalu a to je o jednu hvezdu mene

odvalilova25
17. dub 2017

@martuse01 a osusku ti vymenej kdykoliv budete potrebovat

martuse01
17. dub 2017

@odvalilova25 blbé je, že nikdo z lázní nenapíše co je cca potřeba. Nevím co budu mít za procedury a vlastně na co se vůbec připravit . Nikde jsem nenašla v čem procedury spočívají a jak se ty spec. provádí.

odvalilova25
17. dub 2017

@martuse01 budete potrebovat teplaky a triko nebo leginy na cviceni boty na cviceni nebyly potreba hlavne plavky a pak to v cem chodite u vas do mesta a tak naky sportovni obleceni kdyz si pujdete dat prochazky atd je tam i divadlo tak treba neco do spolecnosti . na procedurach nepotrebujete nic jen sama sebe

martuse01
17. dub 2017

@odvalilova25 a jaké tam je cvičení ?

odvalilova25
17. dub 2017

@martuse01 ja mela gynekologickou jogu ta trvala hodku a pak cviceni podle mojzisove ta byla kolem 20 minutek a stridalo se me to od pondelka do oatka kazdej den naky to cviceni 🙂

dpmo
17. dub 2017

Martuse01-Ahoj jestli jsi na Pawliku tak máš i župan i ručníky i osušku😊 na pokoji..je to 4hvezdickovy hotel tak to tam určitě mají..😊.pokud budeš mít napsané koupele tak se ti župan bude hodit a navíc je Pawlik propojen s Aquaforem takže ho třeba taky vyuzijes😉.

dpmo
17. dub 2017

Martuse01-To sem psala já ty vložky na ty gynekologický procedury😉,ale jak píše odvalilova25 tak Ti to už naprosto správně popsala😎

dpmo
17. dub 2017

Martuse01-proc si je vzít sebou😉

dpmo
17. dub 2017

Martuse01-Navic máš výhodu,že Pawlik je propojen do Aquaforum tak je i propojen až do Císařských lázní kde budes chodit na ty gyn.procedury..:wink:

martuse01
17. dub 2017

@odvalilova25 jogu nedávám, toho se bojím. Budu se muset domluvit s dr. kdyby mi jí chtěl napsat. Snad to pochopí. Nějak mi relaxační hudba vadí. Psychika je mrcha.
A co je ta irigace ? A jak probíhají ty tampony a výplach ? Začínám se bát .

martuse01
17. dub 2017

@dpmo takže vložky klasické menstruační nebo intimky stačí ?

odvalilova25
17. dub 2017

@martuse01 ta joga je v klidu me i bavila vaginalni irigace je ohratej pramen a zavedou hadicku na kraj pochvy a 15 minut ti tam tece a vytejka proste vyplach a slatinovej tampon zavedou ti pres tubu ohratou raselinu na konec daj kousej vaty at ti to nevytece daj ti vlozku zabalej do prosteradla a jdes si sednout zas na 15 minut a pak ti ji vyplachnou tim pramenem

domokos
17. dub 2017

Když to tady tak čtu, tak každému předepisují něco jiného, nebo je nějaký základ pro všechny?
Plavky asi aspon dvoje?

martuse01
17. dub 2017

@odvalilova25 moc díky, alespoň nebudu čumět jako pako až na to půjdu.

odvalilova25
17. dub 2017

@domokos ja mela gyn jogu,cviceni podle mojzisove,vaginalni irigaci,slatinovej tampon,gyn plyn,uhlycita koupel ,slatinovej zabal na gyn partie,regeneracni vyriva koupel na cele telo,vyrivka na nohy,masaz zad,parafin na ruce

odvalilova25
17. dub 2017

@domokos ja mela taky dvoje ale jen jsem stridala stacej jedny na procedury se chodi na adama kdyz jsou koupele a slatiny atd

katkatomaskova
18. dub 2017

Župan pro toho, kdo jede na Pawlik, je zbytečnost. Bude ho mít tady. Pawlik je propojeny s Aquaforem, a kdo půjde zvenčí, pochybuju, ze přijde z ulice v zupanu 😊 Pokud vám nevadí ,,cizi'' prádlo (alergie), tak ručníky a osusky taky nebrat. Jsou na všech hotelech a vymění je dle potřeby. V hotelech vám za příplatek vyperou, cena na hotelu - nevím, mám sebou prášek a vše si premachnu v umyvadle. Vezměte si dost triček, a ne jak ha blbec dvě (chyba v matrixu při balení 😂😂😂 ). Nejvíc upotrebite sportovní oblečení, ale do restauraci platí dress code, takže je třeba se trochu obleknout. A je tu i divadlo. Každý měsíc tisknou Trati škola ženské listy, ve kterých se dozvíte o nejrůznějších akcích ve městě. Tady v okolo he spousta památek (Bismarckova rozhledna u Chebu, Cheb samotný, Seeberg, Soos,.. ....) ale na to je potřeba mít počasí... Za sebe jsem zbytečně táhla ponorny ohrivac a hrnek. Piti je u všech jídel, plus na lázeňské klinice, kde si můžete vzít kelímek, kdykoliv jdete okolo. Vezměte si intimky nebo vložky na irigace a slatinné tampony. Plavky samozřejmě do bazénu 😊 Jinak tu sna d není nic tak specifickyho... Prezuti na hotel, ale já v papucich během minimálně.. Protože se porad pendluje mezi hotelem, klinikou a Císařskými lázněmi..

katkatomaskova
18. dub 2017

Frantiskolazenske listy - Omlouvam se, píšu na tabletu 😂

Strana