Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@domokos ja mela za rok 2016 minimalne 30 ultrazvuku a nehradila jsem ani jeden jsem u MVCR 211
Teda, ja bych rada lazne i bez zdravotnich potizi... to musi byt asi ale pálky, že?
10 až 15000 na týden.
@itworks Holky, já vám nechci kazit radost.... Ale jsem tu od neděle 2.4., a všehovšudy tady byly zatím tři hezký dny jenom... 😠 A podle výhledu počasí to do půlky května nebude o nic lepší... Takže s tím sportovním náčiním bych byla opatrná, abyste se pak neproklely, že jste táhly bagáž, a nakonec nevyužily...
@katkatomaskova jojo, počasí si nevybereš. Jako já mám ještě spoustu času, jen zjiš'tuji, co a jak. Jedu až 21.6., to se už snad počasí trochu ustálí 😀
@katkatomaskova od 30.4. bude hezky :D
Takže župan a osuška zbytečnost? Jedu na Pawlik, tak snad to tam také dostanu. A co dál? Je potřeba něco na procedury? Někdo psal vložky ? Musím asi pomalu začít přemýšlet co sebou :D
@martuse01 vlozky doporucuji po irigaci a slatinovejch tamponu jestli je teda dostanes tak kdyz te spatne vyplachnou tak jde z vas lehce raseliny a z irigace trochu rezata voda .zupan jsem tam poutivala jen jako polstar jinak zcela zbytecnej a rucniky jsem mela na Royalu a to je o jednu hvezdu mene
@martuse01 a osusku ti vymenej kdykoliv budete potrebovat
@odvalilova25 blbé je, že nikdo z lázní nenapíše co je cca potřeba. Nevím co budu mít za procedury a vlastně na co se vůbec připravit . Nikde jsem nenašla v čem procedury spočívají a jak se ty spec. provádí.
@martuse01 budete potrebovat teplaky a triko nebo leginy na cviceni boty na cviceni nebyly potreba hlavne plavky a pak to v cem chodite u vas do mesta a tak naky sportovni obleceni kdyz si pujdete dat prochazky atd je tam i divadlo tak treba neco do spolecnosti . na procedurach nepotrebujete nic jen sama sebe
@odvalilova25 a jaké tam je cvičení ?
@martuse01 ja mela gynekologickou jogu ta trvala hodku a pak cviceni podle mojzisove ta byla kolem 20 minutek a stridalo se me to od pondelka do oatka kazdej den naky to cviceni 🙂
Martuse01-Ahoj jestli jsi na Pawliku tak máš i župan i ručníky i osušku😊 na pokoji..je to 4hvezdickovy hotel tak to tam určitě mají..😊.pokud budeš mít napsané koupele tak se ti župan bude hodit a navíc je Pawlik propojen s Aquaforem takže ho třeba taky vyuzijes😉.
Martuse01-To sem psala já ty vložky na ty gynekologický procedury😉,ale jak píše odvalilova25 tak Ti to už naprosto správně popsala😎
Martuse01-proc si je vzít sebou😉
Martuse01-Navic máš výhodu,že Pawlik je propojen do Aquaforum tak je i propojen až do Císařských lázní kde budes chodit na ty gyn.procedury..:wink:
@odvalilova25 jogu nedávám, toho se bojím. Budu se muset domluvit s dr. kdyby mi jí chtěl napsat. Snad to pochopí. Nějak mi relaxační hudba vadí. Psychika je mrcha.
A co je ta irigace ? A jak probíhají ty tampony a výplach ? Začínám se bát .
@martuse01 ta joga je v klidu me i bavila vaginalni irigace je ohratej pramen a zavedou hadicku na kraj pochvy a 15 minut ti tam tece a vytejka proste vyplach a slatinovej tampon zavedou ti pres tubu ohratou raselinu na konec daj kousej vaty at ti to nevytece daj ti vlozku zabalej do prosteradla a jdes si sednout zas na 15 minut a pak ti ji vyplachnou tim pramenem
Když to tady tak čtu, tak každému předepisují něco jiného, nebo je nějaký základ pro všechny?
Plavky asi aspon dvoje?
@odvalilova25 moc díky, alespoň nebudu čumět jako pako až na to půjdu.
@domokos ja mela gyn jogu,cviceni podle mojzisove,vaginalni irigaci,slatinovej tampon,gyn plyn,uhlycita koupel ,slatinovej zabal na gyn partie,regeneracni vyriva koupel na cele telo,vyrivka na nohy,masaz zad,parafin na ruce
@domokos ja mela taky dvoje ale jen jsem stridala stacej jedny na procedury se chodi na adama kdyz jsou koupele a slatiny atd
Župan pro toho, kdo jede na Pawlik, je zbytečnost. Bude ho mít tady. Pawlik je propojeny s Aquaforem, a kdo půjde zvenčí, pochybuju, ze přijde z ulice v zupanu 😊 Pokud vám nevadí ,,cizi'' prádlo (alergie), tak ručníky a osusky taky nebrat. Jsou na všech hotelech a vymění je dle potřeby. V hotelech vám za příplatek vyperou, cena na hotelu - nevím, mám sebou prášek a vše si premachnu v umyvadle. Vezměte si dost triček, a ne jak ha blbec dvě (chyba v matrixu při balení 😂😂😂 ). Nejvíc upotrebite sportovní oblečení, ale do restauraci platí dress code, takže je třeba se trochu obleknout. A je tu i divadlo. Každý měsíc tisknou Trati škola ženské listy, ve kterých se dozvíte o nejrůznějších akcích ve městě. Tady v okolo he spousta památek (Bismarckova rozhledna u Chebu, Cheb samotný, Seeberg, Soos,.. ....) ale na to je potřeba mít počasí... Za sebe jsem zbytečně táhla ponorny ohrivac a hrnek. Piti je u všech jídel, plus na lázeňské klinice, kde si můžete vzít kelímek, kdykoliv jdete okolo. Vezměte si intimky nebo vložky na irigace a slatinné tampony. Plavky samozřejmě do bazénu 😊 Jinak tu sna d není nic tak specifickyho... Prezuti na hotel, ale já v papucich během minimálně.. Protože se porad pendluje mezi hotelem, klinikou a Císařskými lázněmi..
Frantiskolazenske listy - Omlouvam se, píšu na tabletu 😂

@itworks skupinové cvičení myslím pouze v rámci procedur pokud je lékař napíše. Jinak myslím maximálně kouknout na stránky aquaparku, tam by jedině mohlo něco být. Většina osazenstva lázní jsou starší lidé.