Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Měla bych pár dotazů, prosím. Takže na procedury stačí chodit pouze v županu?
Co se týče spolubydlící, dávají věkově k sobě?
Je možné si zajít někam do sauny v rámci hotelu či mám možnost chodit i do jiných hotelů na wellness?
Byla jste některá v hotelu Luisa nebo víte o něm něco blíž? Zajímala by mě hlavně strava, ale kamarádka v Adlerovi říkala, že tam odněkud dováželi a dobrá, tak možná je to tak i v Luise.
Děkuju.
Mám radost, že mi i dobře vychází ms, měla by mi skončit hned po příjezdu v neděli, schůzka s lékařem bude asi v pondělí, ne?
Holky, vy které jste akční, co jste tam tak podnikaly? Manžel se synem za mnou budou jezdit na víkendy, tak to si asi půjčím kolo, oni si dovezou a budem vyrážet na výlety do okolí. Mám ráda i kulturu, prý jsou tam lázeňské noviny s programem.
Je tam třeba nějaká inline stezka? Ráda bruslím.
@nudlicka Tak super, že se potkáme, odkud pojedeš? Mně spolubydlící nevadí, snad si trochu sedneme, hlavně ať je klid v noci. Jsem společenská a navíc stejně přes den budou procedury a budu si hledat zábavu, takže to beru jen na přespání. Snad už bude hezké počasí v tu dobu.
@katkatomaskova V Chebu se ti líbilo? Prý je tam galerie
@lennus ja mela spolubydlici o 9 let takze to bylo super jidla dovazeji a jsou vyborna ja byla na prohlidce uz v nedeli a ja mela procedury mimo hotel ale asi tak 1 minutu
A ještě mě napadlo, doporučíte nějaké levné ubytování i třeba v okolí? Na oba víkendy za mnou přijedou chlapi autem, tak už pomalu něco budu hledat,díky.
Zkus penzion Gabi
Holky, vy co jste jely vlakem, tak jste vystupovaly na stanici Františkovy Lázně? Nenašla jsem, že by pendolino jelo na stanici Aquaforum. Případně jak je to daleko k ubytování, dá se jít pěšky?
Pendolino staví jen na nádraží, ale dojdes to je to kousek
Holky, píšou, že 21 procedur týdně, jsou procedury i o víkendu? A vychází třeba na celý den nebo na dopoledne spíš?
Je postel na pokoji ta velká manželská nebo zvlášť dvě?
Díky
@lennus JA MELA KAZDEJ DEN KOLEM 4 PROCEDUR O VIKENDU BUD 2 NEBO 3 ALE TO POUZE V SOBOTU V NEDELI NEFUNGUJOU MUZETE JET NA VEJLET ATD MATE SVE VOLNO A PROCEDURY CO SLY JSEM SI OBEHALA DOPOLEDNE A ODPOLKO JSEM MELA UZ VOLNO
@odvalilova25 Jak píšeš, že sis oběhala, co šlo, tak to nemáš přesně daný čas a jakou proceduru? Děkuju
@lennus mate lecebny plan az do konce pobytu samozrejme ze tam jsou casy kdy mate navstivit tu a tu proceduru ale plynove lazne irigace a tampony to vubec neresily naopak me rekli at prijdu jak budu chtit parkrat takhle kdyz jsem mela vyhrivku tak me tez vzaly driv 🙂
@odvalilova25 Prosim te a muzu se zeptat jak dlouho cca ty procedury trvaj jednotlivy??? Nemam vubec predstavu,,,,,jestli 10 min. nebo treba hodinu 🙂
@jennyy12 vsechny trvaji 15 minut az na jogu a cviceni podle mojzisove
Ubytujete se, a jdete do Aquafora na kliniku, jde vas přijmou sestry. Udělají nějakou základní anamnézu a napisou termín k dr., dle kapacit bud ještě ten den, nebo az další (já šla na radu v den příjezdu v 18h). Rozepisou procedury, rozpis vám dají, a vy si podle toho budete chodit.
@katkatomaskova a ještě :D mám nárok na oběd nebo až na večeři? Plánuji dorazit okolo 12 hod,ale pojedu přes 4 hodiny a tam nevím zda se někde najíst. A někde jsem četla, že pití na Pawliku je zdarma k jídlu ( nějaké automaty nebo tak nějak zda si pamatuji správně ) ?
Já v zupanu nechodim, nevyhovuje mi to. Radši se svlekam a zase oblekam, asi většina lidi tu běhá v zupanech 🙂
Sauna je v aquaforu, platí se při vstupu do budovy, ale prochází se do ni pres bazén. Myslím, nebyla jsem v ni. Jak je to se vstupy do dalších hotelu to faktvteda nevím, jinde kromě toho Aquafora není si myslím.
Jak je to se spolubydlící nevím, nemám, ale snaží se dávat věkem a diagnozama k sobě, s rozestupem max 10 let
Na Luise jsem byla ubytována a katastrofa................. Probíhá rekonstrukce, tajze bordel, rámus, a me na pokoji neřekla tepla voda a netopilo topení........ Což je drsný v tomhle počasí........ Řešila jsem to s Consergiere Services, a přesunuli me jinam. Jídlo tam bylo super, výborné vařili, formou rautu.
Kdyby vám vychazela MS, bud vám napisou Norethisteron na posunutí, nebovwe da zažádat o prodloužení pobytu.
My byli v Chebu jeden den celý, a byli jsme v historickém centru, na Spalicku, v muzeu, ve věží kostela sv. Barbory, na hradě... A pak jsme šli pěšky do FL. Ale je tu Soos, hrad Seeberg... Spousta toho tady je. Jenže je prostě hnusne...... Stezky tu jsou
Z pendolina se vystupuje jen na ,,hlavnim'' nádraží. Kdo ma velkou bagaz, od nádraží k hotelům rozvazeji taxíky za 60kc.
Procedury jedou každý den kromě neděle, to je klid a případně čas na výlety.
S obědem c neděli čekají všude, počítá se s tím, ze většina lidi přijede tím vlakem. Tajze neboj, o oběd nepřijdes. Piti je všude k jídlu, ale je snidani kafe, voda a džusy, po zbytek dne už jen voda. Pokud chceš něco jinyho, !musíš si to koupit
@katkatomaskova děkuji moc za vyčerpávající informace, tím pádem buď pěšky nebo taxík to jistí 😀
@katkatomaskova moc děkuji za vyčerpávající odpověď.
@itworks a nebo z vlakace jet vlakem do frantiskovejch lazni zastavka aquforum
@odvalilova25 jo, ale jede skoro až hodinu, abych stihla nástup víš. To tam budu dřiv pěšky 😀
@itworks A v kolik dorazis do fr
@katkatomaskova Díky za info, s tou Luisou jsi mě moc nepotěšila, ale já jedu až v druhé půlce května, tak snad budu víc venku než uvnitř a v noci snad rámus nebude.
Dnes mi došel dopis z lázní a doplatek skoro 6tis., jsem čuměla, myslela jsem, že to mám celé zadarmo, ale to by bylo asi dost naivní 😀 Mám aspoň slevový kupon od jedné dobré duše tady z MK. Jak jedu prvně, tak je vše nové a nevím, jak to chodí. Děkuju vám tady moc za užitečné informace.
@lennus nekdo to ma bez doplatku pac jde treba do ** hotelu a ten kdo ma *** tam se uz doplaci i za dvouluzaky
Martuse01-Ahoj asi nejlepší normální vložku než intimku na ty irigace a na ten slatinny zábal..😉 oni Ti tam sice dají vložku,ale mají to jen pro ty který tam přijdou poprvé a neví to,že si ji mají vzít sebou.Ja sem to nevedela první den tak mě ji sestřička dala a řekla,že příště už si ji mám vzít 🙂sestřičky jsou hodný vše vysvětlí takže v klidu 🙂
Takže personál fajn? My jezdívali na wellness do Karlovek do 4hvězdičkového hotelu a všichni tam byli opravdu úžasní!
Martuse01-Tu jógu vyzkoušej aspoň je úplně v pohode a je prý účinná. Oni ví co Ti mají dát a co pomůže..pro mě je nejhorší gynekologický plyn tam cítíš plyn jen nosem😉,přitom ten plyn jde do ní,ale prý je to účinný tak jsem to nechala být..
Lennus-Ahoj ještě jsem se nesetkala s nikym protivnym takže v klidu tady jsou též uzasni☺
Lennus-Ahoj bud ráda,že máš ***a ne **hotel .**platí pojišťovna a je to děs a hrůza..

@katkatomaskova moc děkuji za vyčerpávající odpověď . To znamená, že mohu balit až den před odjezdem :D :D A ještě k lékaři se chodí hned při příjezdu? Dostaneš hned čas a nebo si tam někam sednu a budu čekat až na mne přijde řada?