icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

dpmo
18. dub 2017

Martuse01-Slatinovy tampon-zavedou Ti přes tubu ohřátou rašelinu nakonec ti dají tampon ,aby Ti to nevyteklo a jdeš si lehnout zadkem a kouskem zad na bahno ještě Ti přidá sestřička bahno na břicho a zábali Te do deky..lezis 15 min a potom Te rozbalí sundá Ti bahno z břicha a o sprchu je Te zepředu i zezadu🙂.jdeš za druhou sestřičkou a ta ti vydělá tampon a tubu a výplachne Ti ju...buď v klidu je to v pohode

dpmo
18. dub 2017

Lennus-Gynekologicka jóga..v ķlidu je to opravdu a hlavně účinný prý podle doktorky..myslím,že je to Mojžíšová,ale nevím možná to mají jen jinak pojmenovany😉.nikdy jsem žádnou jógu necvicila až ted😉

odvalilova25
18. dub 2017

@dpmo ja mela gyn.jogu a i cviceni podle mojzisove ale oboje byla pohoda

odvalilova25
18. dub 2017

@dpmo
@dpmo ja mela tampon jen ze to tam vstrikli zadelaly tamponkem daly vlozky a sla jsem zabalena v prosteradle sednout na zidly a po 15 min vyplachly asi kazdej hotel jinej postup?

dpmo
18. dub 2017

Odvalilova25-Ahoj já nevím kde jsi byla ty,ale já chodím do Císařských lazni😉.to úplně čucim jak jsi to měla ty

itworks
18. dub 2017

@odvalilova25 dle jízdního řádu pendolina 13:23, pokud bude hnusně a budu mít moc těžký kufr, tak to taxik jistí 🙂

martuse01
19. dub 2017

@dpmo plyn ? :D no jsem ráda za všechny informace, jelikož ač jsem ženská od huby , tak bych asi dost čuměla.

odvalilova25
19. dub 2017

@dpmo ja dochazela do Belvederu a do Adleru

nudlicka
20. dub 2017

@lennus Ahojky, jedu ze Řevnic, budu mít asi odvoz, s autem nevím, prý je problém s parkováním.Já pevně věřím,že bude krásné počasí, mám ráda sport, výlety, ale i taneček, posezení s vínem nebo pivkem🙂

nudlicka
20. dub 2017

@katkatomaskova Ahojky, můžu se, prosím zeptat na doplňující procedury, které jsi absolvovala? Jedu poprvé (primární sterilita, snažíme se 10.let, 3xIVF, 5xKET, 2xpotrat ), takže vkládám naděje, že mi Lázně dopomohou k vytouženému miminku. Děkuji moc.

jennyy12
20. dub 2017

Tak mi dosel vcera konecne zvaci dopis z lazni 🙂 . Uz se nemuzu dockat 🙂 .

jennyy12
20. dub 2017

@nudlicka Tak to jsme stejne naladene, supper 🙂 👍 . Poradne si to tam uzijeme 🙂 🙂 🙂

nudlicka
20. dub 2017

@jennyy12to si piš😂 No a odjezd máš kdy? Jaký hotel?

jennyy12
20. dub 2017

@nudlicka 28.5. Pawlik 🙂 . Mame to stejne pokud se nepletu 🙂

nudlicka
20. dub 2017

Ahááááá, já jsem dneska trošku brzda od rána, tak se omlouvám😝 Ano, máš pravdu, máme to stejné! V kolik tam dorazíš?

jennyy12
20. dub 2017

@nudlicka Pojedu Pendolinem, takze prijezd do FL je 13:30. Bylo by to fajn, kdyby jsme spolu sedeli u stolu v jidelne 🙂 .

nudlicka
20. dub 2017

@jennyy12 Tak si budeme navzájem držet místo🙂Já se pokusím přijet podobně.

lennus
20. dub 2017

@nudlicka Manžel mě prý taky hodí.

@jennyy12 Budu se na vás obě těšit, jedu už 14.5. do Luisy. Odkud pojedeš ty? Musíte si vzít holky nějaké poznávací znamení, ať se poznáte u stolu 😀

jennyy12
20. dub 2017

@lennus Ja jedu z Brna. Bude to supper, ze se tam potkame. Ty uz budes zkusenej lazenskej matador, nez tam my dojedeme 🙂 . Pak poslu Nudlicce mou fotku do zpravy, to se najdem hned 🙂

lennus
20. dub 2017

@jennyy12 Tak mi pak taky pošlete fotky, holky 🙂 Jasně, připravím se na vás.
Já pojedu z Prahy, ale jinak pocházím z j. Moravy

jennyy12
20. dub 2017

@lennus Jasne, poslu taky, vsak budeme jeste v kontaktu tady 🙂 .A do kud pochazis z j. Moravy, jestli muzu byt zvedava 🙂

lennus
20. dub 2017

@jennyy12 Od Hodonína, docela pravidelně tam jezdíme, máme tam celou rodinu, v Praze jsme s manželem studovali a zatím tu žijeme

janap777
20. dub 2017

Holky napisrte mě soukromé tel. Dala bych ho Nikole co jede od 7.5 na Goethe a sem nechodí. Poslala bych tel na ní. Rada by se s vama setkala aby tam nebyla sama.

jennyy12
20. dub 2017

@lennus Tak to jsme krajanky 🙂 . Ja pochazim z okresu Breclav, pak pokecame u vinecka 🙂

lennus
20. dub 2017

@jennyy12 Víno miluju, jak jinak. Budu se těšit! 🙂

janap777
20. dub 2017

Kamoska je z Olomoucka a také žije v Praze 🙂

nudlicka
20. dub 2017

@lennus jennyy12Tak to vypadá, že krásné, lázeňské večery nebudou na samotce🙂🙂🙂💃Užijeme si to tam, už se moc těším😉Co navrhujete za poznávací znamení🙂....jóóóóó, vždyť už budeme vědět, jak vypadáme, podle zaslaných fotek😅😂

nudlicka
20. dub 2017

@jennyy12promiň, ta zpráva, co jsem psala lennus, je i pro Tebe, nějak jsem to blbě nacvakala 😅

martuse01
22. dub 2017

A kdo jede se mnou 30.4 😒 ?

petramat80
22. dub 2017

@lennus Ahojky, já taky jedu 14.5. do Luisy 🙂

Strana