Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Lennus-Gynekologicka jóga..v ķlidu je to opravdu a hlavně účinný prý podle doktorky..myslím,že je to Mojžíšová,ale nevím možná to mají jen jinak pojmenovany😉.nikdy jsem žádnou jógu necvicila až ted😉
@dpmo ja mela gyn.jogu a i cviceni podle mojzisove ale oboje byla pohoda
Odvalilova25-Ahoj já nevím kde jsi byla ty,ale já chodím do Císařských lazni😉.to úplně čucim jak jsi to měla ty
@odvalilova25 dle jízdního řádu pendolina 13:23, pokud bude hnusně a budu mít moc těžký kufr, tak to taxik jistí 🙂
@dpmo ja dochazela do Belvederu a do Adleru
@katkatomaskova Ahojky, můžu se, prosím zeptat na doplňující procedury, které jsi absolvovala? Jedu poprvé (primární sterilita, snažíme se 10.let, 3xIVF, 5xKET, 2xpotrat ), takže vkládám naděje, že mi Lázně dopomohou k vytouženému miminku. Děkuji moc.
Tak mi dosel vcera konecne zvaci dopis z lazni 🙂 . Uz se nemuzu dockat 🙂 .
@jennyy12to si piš😂 No a odjezd máš kdy? Jaký hotel?
Ahááááá, já jsem dneska trošku brzda od rána, tak se omlouvám😝 Ano, máš pravdu, máme to stejné! V kolik tam dorazíš?
Holky napisrte mě soukromé tel. Dala bych ho Nikole co jede od 7.5 na Goethe a sem nechodí. Poslala bych tel na ní. Rada by se s vama setkala aby tam nebyla sama.
Kamoska je z Olomoucka a také žije v Praze 🙂
@jennyy12promiň, ta zpráva, co jsem psala lennus, je i pro Tebe, nějak jsem to blbě nacvakala 😅
A kdo jede se mnou 30.4 😒 ?
@lennus Ahojky, já taky jedu 14.5. do Luisy 🙂

Martuse01-Slatinovy tampon-zavedou Ti přes tubu ohřátou rašelinu nakonec ti dají tampon ,aby Ti to nevyteklo a jdeš si lehnout zadkem a kouskem zad na bahno ještě Ti přidá sestřička bahno na břicho a zábali Te do deky..lezis 15 min a potom Te rozbalí sundá Ti bahno z břicha a o sprchu je Te zepředu i zezadu🙂.jdeš za druhou sestřičkou a ta ti vydělá tampon a tubu a výplachne Ti ju...buď v klidu je to v pohode