Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Domokos-Ahoj cvičí se ve skupine😊.
@petramat80 Super, těším se!
@domokos Já až za týden po tobě 🙂
Holky tak kdo si se mnou dá 30.4. to víno nebo kafe? Přeci nebudu sedět na čarodky na pokoji 😲
Tak mé tělo asi začalo bojkotovat lázně :D Nebo naopak se na ně připravuje. MS mi přišla po 11 dnech a na UZ mi lékař oznámil, že mám dost vysokou sliznici a vůbec neví jak to se mnou bude a proběhla konzultace s primářem na Pawliku :D Ještě tam nejsem a už o mě ví :D No takže mám to nechat být a přijet i kdybych jí potvoru stále měla. A kdyby trvala i po tom svátku a nebo by opět přišla v lázních prodlouží mi pobyt ( zažádají VZP o prodloužení ) Prý je to dost pravděpodobné, když mám tělo po tom co jsem si prošla , že v lázních tím teplem a nastartováním nějaké léčby zase tělo zareaguje. Takže se holky možná potkám i s vámi co jedete po půlce května :D
Děvčata, na základě výborného nápadu @petramat80 jsem založila skupinu na FB 🙂
Tak která jedete v termínu květen - červen 2017, tak budeme rádi, když se přidáte, at pokecáme a hlavně at se tam poznáme 🙂
Tak to je jasný , když to máš takto.
Nevím jak kdo balí,ale já jedu v neděli a ještě jsem nezačala :D Doufám , že vše co budu potřebovat najdu doma :D A pokud ne, mám smůlu tady v sobotu v 11 všechny krámy zavřou .
Tak jsem začala v 10 balit :D Tedy odvezla jsem malou a věci jsem si dávala na její postel. Ještě jsem si chtěla vyprat , to co jsem nosila,abych měla vše čisté a doma po mne nezůstalo nic špinavé. No,ale v půlce praní se rozbila pračka :D Takže panika, nervy i pláč. Naštěstí FB je mocný a po výzvě, že hledám opraváře, jsem měla doma do půl hodiny opraváře a už i peru :D Jupííí . Ještě založit rifle, přišít knoflík chlapovi ke kraťasům. No a nakonec ušit nějaké čepičky jako dárek kamarádky dětem, kde se zítra stavuji. Jo a převléknout doma ložní. No je po 18 hodině :D Ráno v 8 vyrážím. To dám , to dám , to dám . :D
A je tady někdo , kdo tam už je??? Holky já nechci sedět zítra sama někde na pokoji, když všichni někde budou .
Jo a ms je ukončena, takže hurááá do lázní . Ufff
@domokos @itworks holky tak na 99% zabaleno, ještě ráno proběhne hygiena a hodím to do kufru. Jen mám jeden mega kufr, cestovní tašku a velkou igelitku s botami :D Ale je to proto, že jsem musela balit i chlapa a malou , jelikož na poslední týden přijedou vlakem za mnou. Ale mám to !!! Dokonce jsem i převlékla peřiny, vysála, vytřela, vše ušila, zkrátila. Upekla chlepa, navařila na 2 dny a ještě jsem ostříhala chlapa. Teď se z dnešního výkonu musím v lázních vzpamatovat :D
Teď mám ještě dilema, zda hodit do auta malé kočárek. Jestli tam bude čas s ním jezdit po městě.
Jo a nebojte budu podávat info ;)
Teda ty jsi výkonná . Přeji krásnou cestu. Ja lezim od večera jak mrtvola. Je mě pěkně blbe po těch hormonech. Jsem zvědavá co zítra na utz. V pátek bylo 11 krásných folikulů. Tak uvidíme jak se s tím tělo popere. Moc se bojím hyperstimulaku. Ale minulé jsem mela v den odběru 40 folikul a v nich 17 vajíček. Teď to vypadá jen na 11 a jsou tam ještě nějaké drobnější. Jsem nervózní.
Holky tak jsem zde. No zatím nadšení , že jedu na Pawlik na 4* odpadlo . Já tedy mám pokoj ještě celkem velký , ale paní co nastoupila se mnou má šílenou nudličku. Já si myslí, že ten můj je tak o půl m širší určitě a je to dost znát.
Jinak jsem potkala zatím starší lidi a Nárožného. Asi je tady na hotelu ubytovaný . No kdo sem jede určitě poptejte ten větší pokoj a pak asi i pozdější večeře. Někdo je má od 16.30 do 18 a někdo 18.30-20.00 ty mám já.
Přijela jsem po půl 1 a na recepci dost lidí ,ale co to co bylo po pendolinu ? Recepce narvaná :D Ale oběd je do 15 hod pro ty co přijedou, tak to je dobré. Ale tedy jsou to hoňky než se ubytujete, oběd, sestry, pak schůzka pro nově příchozí.
Teď se půjdu navečeřet a od 19. hod je zde lampionový průvod s mažoretkami a hudbu . A večer ohňostroj. Jinak 20.5. je zde zahájení sezóny a celý den hudba atd. po městě. Takže kdo tady bude má se na co těšit.
Jinak ta potvora ms zase přišla :/ nechápu, včera nic a dnes zase. Takže zítra to budeme řešit s lékařkou. Papa
@jennyy12 obě máme jednolůžák, přes pojišťovnu , budova B i na stejném patře. Jen ona na hlavní chodbě a já v uličce. Jinak nečekej luxus. Jsou to pokoje klasické starší a nevím co zde měli obnovovat :D Možná poličky v koupelně a světlo. Prostě stará budova, vysoké stropy. Zdi cca 1m vysoký dřevěný sokl, Ale ten můj se mi zdá světlejší jak je větší. A opravdu rozdíl na první oko znatelný.
@martuse01 Tak jak si to čtu mám se na co těšit. Hlavně ten příchod Pendolinem. No aspon budu znát cestu, kde jít od vlaku - prostě s davem. 🙂 🙂 to se asi bude nepřehlédnutelné.
Takže tvuj pokoj velmi odpovídá obrázkúm ze stránek, no jo ale co bychom nechtěly, když to je přes pojištovnu.
A jak sis pochutnala na obídku a večeři?
No vidíš, tak na čarodky máš program, tak si to užij.
Škoda jen, že tělo stávkuje. :(

dotaz: gynjoga a mojžíšovka se cvičí ve skupině nebo individ.
Kdo jede 7.5. směr FL?