icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

jennyy12
30. dub 2017

@martuse01 Nechces sem hodit foto pokoje, at vime co nas ceka 🙂 ??

janap777
30. dub 2017

@itworks no ono to je změna na poslední chvíli. Dostala jsem se do studie která je do 37 a me bude 37 začátkem května tak je to taková rychlovka. Uvidíme jak dopadne opu. Minulé se mě rozjel ohs. Takže bude Ivf pak budu čekat na genetiku, mezitím lázně a ideálně hned Ket

itworks
30. dub 2017

@janap777 jo tak, tak to budeš mít taky idealne připraveno tělo na ket 🙂

itworks
30. dub 2017

@janap777 každopádně držím moc palce, ať vše vyjde, jak má 🙂 v lázních pokecáme 😀

martuse01
30. dub 2017

Holky, tak jsme to studovali a já mám standart a paní ekonomy . Ale ten rozdíl je velký a přitom finančně malý. Kdo můžete berte standart.
Jinak oběd jelikož to udržují dlouhou dobu, tak byl vlažný,ale večeře super. Fotky vám hodím zítra. Jinak už vím co nemám :D Noční košile :D Tak alespoň mám mnoho triček :D A chlap mi je bude muset poslat :D Jelikož kupovat novou se mi nechce , když jsem dostala 2 k vánocům.

janap777
1. kvě 2017

@itworks už se Těšín, zítra NESu návrh na pojišťovnu

janap777
1. kvě 2017

@martuse01 jj na Pawliku jsou i takové mini pokoje, natož pak na Pawlik Issis. Byla jsem se tam jednou kouknout, sice novy pokoj, ale postel pul metru od ni stůl. Kamarádka tam nedostala ani pristylku. Tak ať se ti libi. Příští týden dojede Nikola 🙂

jennyy12
1. kvě 2017

@martuse01 Ja mam taky zaplaceny standart 🙂 . Tak ted se mi trochu ulevilo 🙂 . Dekuju za info a budu moc rada za fotky 🙂 .

martuse01
1. kvě 2017

Standart je dobrý, ale eko je maličký. Jinak jídlo luxusní. I já co všechno nejí si pochutnam. Potkala jsem nejake holčiny z Jeseniusu a ty jsou z ubytování nemile rozcarovane i když mají sociální zařízení na pokoji. No prostě všechno vyzile. Ale okolí a parky krasne.

jennyy12
1. kvě 2017

Moc diky za fotky . Docela se to da to ubytko. I kdyz ve 4 hvezde bych si to predstavovala malinko lepsi, ale nevadi, clovek tam nejede kvuli ubytovani 🙂 . S tim jidlem jsi me ale hodne potesila, ze vari vyborne 👍 Moc si to tam uzivej a kdyz budes mit chvilku a naladu podej dalsi info, jak to tam vsechno probiha a tak 🙂 .

domokos
1. kvě 2017

@martuse01 Tak fotky jsou zajímavé. Na stránkách trošku načančané 🙂
První je budova A standard 1/1 a druhé je budova B.
Hlavní je, že tam je dobré jídlo, voda teče a že budeš mít pěkné počasí 🙂
A už jsi měla nějaké procedury?

jennyy12
2. kvě 2017

@domokos No, podle tech fotek to vypada, ze je ten pokoj v budove A jeste daleko uzsi nez v B 🙂.

martuse01
2. kvě 2017

@domokos
@jennyy12 podle závěsů co jsem tak zde koukala tak B má zlaté závěsy a A červené i já mám v B zlaté, takže to mají asi na webu špatně.
Každopádně co jsem potkala paní z A tak říkala, že sice mají nové koupelny,ale kamarádky jí řekla ať si nebere sprcháč ani mýdlo, že vše je v koupelně. Já to tam mám,ale v A jen nějaké pokoje. Někde ještě nejsou přidělané držáčky. :D No opravují za chodu :D
Jinak z procedur jsem měla masáž, večer jsem cítila hlavně horní část zad. A dnes vaginální iritaci - výplach. No pohoda. Vlezete na takovou kozu , paní zavede hadičku do pipky a 15 minut tam ležíte za plentou teče vám do ní voda , jen fakt do pochvy a pod vámi je odtok kam zase odtéká. Bála jsem se ,ale pohoda. Odpoledne mám uhličitou koupel.

jennyy12
2. kvě 2017

@martuse01 To tam bude clovek asi pul pobytu s roztazenyma nohama 🙂 Jinak to asi nejde 🙂 . A co tam byva tak na jidlo?? Na co se mame tesit 🙂?? Uz jste si byli s nekym nekam sednout ven na vinko 🙂??

martuse01
2. kvě 2017

@jennyy12
snídaně : vajíčka na tvrdo, míchaná, placička z vajíček, opěčená slanina, palačinky, mraky zeleniny, šunky, salámy, sýry tvrdé, nějaká buchtička atd.
obědy zatím vždy kuřecí, vepřové i hovězí na nějaký způsob + přílohy ( brambory, rýže, knedlik) Těstoviny s červenou omáčnou nebo lasagně. A opět zeleninka, něco sladkého. I sýry a studené pochutinky.
Večeře ve větším výběru než oběd + vždy něco grilují na kameni.
Jo ovoce je tam také a ovocné kompoty.
K pití ráno : káva, čaj, džusýky ( jablko, grep, pomeranč)
Oběd a večeře : jen voda
Jinak se dá pití objednat jakékoliv ,ale už si ho platíte.
Já použila kupon co jsem dostala a tak mám 1000,- na konzumaci zde zdarma :D
Kdo by kupon neměl a chtěl písněte,ale platí jen na *** a**** hvězdy .

Ještě nějaké otázky, baví mne dělat informátora 🙂

jennyy12
2. kvě 2017

@martuse01 Zatim vycerpavajici 👍 👍, ses jednicka 🙂 🙂

itworks
2. kvě 2017

@martuse01 takže jak tak čtu, tak pěkná žranice teda 😀 to bude něco pro mě, ráda ochutnávám od každého cosi, i když budu v Adlerovi, ale to by neměl být snad takový rozdíl 🙂

itworks
2. kvě 2017

@martuse01 já mám taky ten poukaz, ten se dá použít buď jako sleva na ubytování nebo teda nápoje a útrata v hotelu jo?

jennyy12
2. kvě 2017

@martuse01 A kdyz mam kupon z 2* , tak mi ho na Pawliku neuznaji?? 🙂

martuse01
2. kvě 2017

@jennyy12 Na kuponu je uvedeno na jaký hotel platí. Tak se podívej ;)

@itworks hele tady na Pawliku chtějí ubytování zaplatit hned a tu slevu mi dali na účet pokoje a prý kdybych tu 1000,- nevyčerpala tak mi to pak proplatí v hotovosti ,ale od účtu za ubytování to neodečetli.

Jo a žranice tu je a já právě dělám to, že mám na talíři pěkný myšmaš :D nedá se tam dát hodně jednoho jídla, když tak je tolik jiného. Třeba po 14 dnech to bude jiné,ale zatím jsem ochutnavač. Jooo a zapomněla jsem na grilovanou zeleninu, cibule, žampíky a lilek .

itworks
2. kvě 2017

@martuse01 aha, tak uvidím, jak to bude jinde. No ještě lepší 😀 hotový gurmánský zážitek 😝 a hlavně servírované až pod nos 👏

domokos
2. kvě 2017

@itworks
@martuse01 A hlavně BEZ PRÁCE. 🙂

itworks
2. kvě 2017

Mi dneska přišel objednaný kufr a už se nesmírně těším, až ho budu plnit 🙂 no jo, ještě si budu muset počkat...😉

micinaaa
2. kvě 2017

Ahoj holky, jestli můžu, tak bych se k vám přidala do konerzace. 🙂 dnes jsem odnesla na pojišťovnu papíry do lázní. Tam jsem si volala a paní mi řekla, abych se podívala na net a vybrala si, kde chci být ubytovaná a pak si volat na rezervaci termínu. Trošku se mi ale protočily kukadla při pohledu na ceny za ubytko. Zatím se na těch stránkách vůbec nevyznám a ceny typu 30 tisíc a výš mě trošku polekaly. 😲

itworks
2. kvě 2017

@micinaaa ahoj a byla jsi na odkazu komplexní lázeňská péče? Neboj, tam nejsou takové šílené sumy, to jses dívala asi pro samoplátce 🙂v jakém termínu by jsi chtěla jet? Koukni tady http://www.franzensbad.cz/cs/komplexni-lazenska...

micinaaa
2. kvě 2017

@itworks jéééé, děkuji....mrknu. Nikdy jsem v lázních nebyla, tak jsem jak Alenka v říši divů 🙂 Vůec nemám tucha,jak rychle je možné do lázní nastoupit, ale ráda bych třeba v červnu cca od 5.6.. Jak je to třeba s měsíčky,během lázeň. pobytu. Asi se to řeší nějakou injekcí, co? 🙂

itworks
2. kvě 2017

@micinaaa v klidu, taky jsem byla jako Alenka, ale díky holkám tady už je to mnohem lepší 😀 Taky jedu poprvé. Pokud bude ještě volno, tak můžeš vesměs brzo, musí to být do 3 měsíců od podání návrhu na pojišťovnu. Ohledně MS to asi záleží na tobě, pokud budeš chtít, tak si ji můžeš oddálit-prý i na místě. Ale není to problém, na těch pár dnů nebudeš mít jen určité procedury a až skončí, tak si je vybereš. Co jsem si počítala, tak po příjezdu bych ji taky měla dostat, ale já to neřeším, nechci ničím oddalovat, pak mi rovnou navazuje další stimulace na IVF a nerada bych si ji rozhodila.

micinaaa
2. kvě 2017

@itworks já mám teď druhé IVF za sebou a bohužel nemáme ani žádné mrazáčky :(

itworks
2. kvě 2017

@micinaaa tak to máme bohužel stejně ☹ tentokrát úplná katastrofa. Tak do třetice už to doufám vyjde 👍

micinaaa
2. kvě 2017

@itworks budeme tomu věřit 🙂 takže ty jedeš na Pawlik na jednolůžko?

Strana