icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

martuse01
4. kvě 2017

@domokos oděv no hele na jídlo chodí i ve sportovním tedy na večeře ne, ale rifle a trika v pohodě. Nějaké společenské leda na tanečky a nebo pokud by jsi šla do divadla.
Jinak doporučuji na šlapací bazénky něco pod kolena a nebo dlouhé tričko. Na výplach si necháváš tričko, na tampony i koupele jsi nahá. Masáž je jen zad a parafín také většinou na záda. Pak plavky do bazénu. Ručníky na Pawliku dostaneš i župan.
Boty pohodlné a jedny na cvičení, já je nemám :D jsou doma a tak cvičím v ponožkách. Ono toho cvičení moc není.
Jinak doporučuji na tampony tmavší prádlo, tam není moc čas na pořádné mytí a tak se někdy stane, že něco někde na těle zůstane. Pipku vyplachují důkladně to se nebojte.

domokos
4. kvě 2017

@martuse01 A jak si užíváš odpoledne tj. volno?

micinaaa
4. kvě 2017

@martuse01 sakra to je informací 😊ohledně té rezervace,jak jsi psala ať neřeším tu lhůtu,ale oni mi tu rezervaci asi neudělají.Nevím,jestli v lázních chtějí nějaké číslo,toho schvalovacího papíru😕teď mám největší hrůzu z toho termínu.Potřebuji to na červen,protože pak má kolegyně v červenci dovolenou a neměla bych v práci zástup.Co se týká toho kupónu,tak to leze uplatnit jen v hotelu se 3,nebo 4 hvězdami a při komplexní léčbě,nebo i když by to bylo pro doprovod?Jedna holčina odsud už mi jeden poslala,ale pokud by ho tady nikdo nevyužil a šlo by to i pro doprovod,tak bych ho brala 😉

jennyy12
4. kvě 2017

@micinaaa Udelaji ti rezervaci i bez schvaleni, mely jsme to tak tady vsechny. Zadny cislo neporebujes papiru. Obvolej si jednotlivy hotely, jestli maj volno i ty depandace. Urcite to pujde. Kvuli par dnim se urcite nezblaznijou, kdyz to nebude presne mesic pred nastupem. Drzim palce

micinaaa
4. kvě 2017

@jennyy12 zkusím to,paní se kterou jsem mluvila, se mnou právě byla hotova raz dva a jelikož nevím jak to chodí,tak jsem se nechala dobyt😕 Děkuji 😊

jennyy12
4. kvě 2017

@micinaaa Tos volala na tu infolinku Frant. lazni?? Taky bych se nechala odbyt, kdyz clovek nevi co a jak.

jennyy12
4. kvě 2017

@martuse01 Teta holka, jeste ze my te mame 😘 . Clovek aspon vi na co se pripravit a co si vzit sebou 🙂 . Moc diky za reporty 🙂 . Jsi jednicka 👍 👏

itworks
4. kvě 2017

@martuse01👏😀👏 role informátora ti jde na 1 🌞

itworks
4. kvě 2017

@micinaaa já mám na slevovém poukazu napsané, že pobyt musí být min. týdenní k uplatnění slevy k vybraným hotelům. Taky jsem uvažovala pro manžela, ale bude tu jen na 5 nocí, tak smůla.

itworks
4. kvě 2017

@martuse01 prosím tě ještě s tou MS, to jako všem automaticky prodlužují? S tím ale musím souhlasit a zase doplatit ne? To mi řekni, že pak mají najednou tolik volných pokojů, když to každé prodlužují, v létě je dost plno. Vzhledem k tomu, že už mám zajištěno ubytování i pro manžela, jízdenky, volno...a spolu i odjedeme domů...Nehledě na to, že hned po lázní stimuluju na IVF...takže já rozhodně nechci lázně prodloužit.

bubla000
4. kvě 2017

Mě lázně neprodlouzili ani když jsem chtěla.

itworks
4. kvě 2017

@bubla000 asi záleží na konkrétní situaci, obsazenosti hotelu...

micinaaa
4. kvě 2017

@jennyy12 v pojišťovně mi dala paní číslo na Fl. A tak to mám prostě říct,že bych si chtěla rezervovat pobyt a mlžit,že papíry už schválené mám?Co když se mě zeptá?🙊

itworks
4. kvě 2017

@micinaaa zavolej si zítra na VZP, jak to s návrhem vypadá. Pak na rezervační linku FL, určitě natrefis na někoho jiného.Kdyztak řekni, že každým dnem čekáš schválení, stejně pokud nezaplatis zálohu 2300,- tak není nic závazne zarezervovano. Je třeba už si nějaký ten hotel rezervovat, aby ti to vyšlo ve tvém termínu.

micinaaa
4. kvě 2017

@itworks jo jo,zítra si tam zavolám a ať mě nes..nebo budou lítat cucky 😃😃😃😃začínám se tam těšit 💆💆
Děkuji 😉

itworks
4. kvě 2017

😀 jojo, já taky, už bych nejraději balila 😅 držím palce, ať už zítra něco vyřídíš.

martuse01
5. kvě 2017

@micinaaa je to i pro doprovod, když bude dele než 7 dni. Pokud budeš chtít písní soukromou zprávu.

martuse01
5. kvě 2017

@itworks je to na domluvě a musíš souhlasit. To je jasný.

lennus
5. kvě 2017

Nevíte prosím, když za mnou přijede návštěva, spí jinde, tak jestli si může zaplatit nějaké procedury v některém z hotelů? Děkuju moc!

martuse01
5. kvě 2017

@domokos odpoledne jsem byla první dny KO. Jsem to prepalila a chodila denne do bazénu na 2 hodiny a pak byla mrtva. Je tady spousta akci, ale nejlepší je to na pokoji s holkami a vinem 😂

martuse01
5. kvě 2017

@lennus muže. Dokonce mi včera řekli, že když se mi na pokoj vejde přistýlka muže spat návštěva i u mne. A procedury se dají zaplatit kdekoliv.

lennus
5. kvě 2017

@martuse01 Díky, já budu v dvoupokojáči, takže kamarádka si už ubytování zařídila jinde, jde mi jen o ty procedury, díky

micinaaa
5. kvě 2017

@itworks tak na VZP jsem volala a zatím to nemají ani zadané v systému.Tak teď nevím,jestli to má vůbec cenu volat do lázní.Ale asi to zkusím.Maximálně mě zase pošle do háje😊

jennyy12
5. kvě 2017

@micinaaa Zavolej jim tam. Ja jsem primo rekla, ze jeste nemam ani papiry na pojistovne a nebyl problem.

jennyy12
5. kvě 2017

@martuse01 A nevis kolik ta pristylka stoji??

itworks
5. kvě 2017

@martuse01 tak to jo, už jsem se lekla 😅

micinaaa
5. kvě 2017

Tak holky mám ubytování 😊 je to tedy Jesenius.Nástup 4.6. Snad to bude v poho.Ptala jsem se na ty postele v případě,že je to dvoulůžko a postele jsou oddělený😉jen si nejsem jistá,jestli budu moct využít ten kupón.Některá jste tu psala,že je to jen u 3,nebo 4 hotelu.Nebo to na procedury využít jde v každém případě?Poradíte holky?

martuse01
5. kvě 2017

@micinaaa
@jennyy12 holky vaše dotazy jdu zjistit na recepci ;) Po večeři písnu co mi řekli .

itworks
5. kvě 2017

@micinaaa tak vidíš, když se chce, tak to jde 🙂 kukni na kupón na podmínky, já tam mám přímo napsané jaké hotely, min.týdenní pobyt, první pobyt, ale Jesenius tam nemám, jen teda 3* a 4*.

itworks
5. kvě 2017

@micinaaa a máš tourist nebo economy? Jako koupelnu a wc na pokoji?

Strana