Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@martuse01 sakra to je informací 😊ohledně té rezervace,jak jsi psala ať neřeším tu lhůtu,ale oni mi tu rezervaci asi neudělají.Nevím,jestli v lázních chtějí nějaké číslo,toho schvalovacího papíru😕teď mám největší hrůzu z toho termínu.Potřebuji to na červen,protože pak má kolegyně v červenci dovolenou a neměla bych v práci zástup.Co se týká toho kupónu,tak to leze uplatnit jen v hotelu se 3,nebo 4 hvězdami a při komplexní léčbě,nebo i když by to bylo pro doprovod?Jedna holčina odsud už mi jeden poslala,ale pokud by ho tady nikdo nevyužil a šlo by to i pro doprovod,tak bych ho brala 😉
@micinaaa Udelaji ti rezervaci i bez schvaleni, mely jsme to tak tady vsechny. Zadny cislo neporebujes papiru. Obvolej si jednotlivy hotely, jestli maj volno i ty depandace. Urcite to pujde. Kvuli par dnim se urcite nezblaznijou, kdyz to nebude presne mesic pred nastupem. Drzim palce
@martuse01 prosím tě ještě s tou MS, to jako všem automaticky prodlužují? S tím ale musím souhlasit a zase doplatit ne? To mi řekni, že pak mají najednou tolik volných pokojů, když to každé prodlužují, v létě je dost plno. Vzhledem k tomu, že už mám zajištěno ubytování i pro manžela, jízdenky, volno...a spolu i odjedeme domů...Nehledě na to, že hned po lázní stimuluju na IVF...takže já rozhodně nechci lázně prodloužit.
Mě lázně neprodlouzili ani když jsem chtěla.
@micinaaa zavolej si zítra na VZP, jak to s návrhem vypadá. Pak na rezervační linku FL, určitě natrefis na někoho jiného.Kdyztak řekni, že každým dnem čekáš schválení, stejně pokud nezaplatis zálohu 2300,- tak není nic závazne zarezervovano. Je třeba už si nějaký ten hotel rezervovat, aby ti to vyšlo ve tvém termínu.
😀 jojo, já taky, už bych nejraději balila 😅 držím palce, ať už zítra něco vyřídíš.
Nevíte prosím, když za mnou přijede návštěva, spí jinde, tak jestli si může zaplatit nějaké procedury v některém z hotelů? Děkuju moc!
Tak holky mám ubytování 😊 je to tedy Jesenius.Nástup 4.6. Snad to bude v poho.Ptala jsem se na ty postele v případě,že je to dvoulůžko a postele jsou oddělený😉jen si nejsem jistá,jestli budu moct využít ten kupón.Některá jste tu psala,že je to jen u 3,nebo 4 hotelu.Nebo to na procedury využít jde v každém případě?Poradíte holky?

@domokos oděv no hele na jídlo chodí i ve sportovním tedy na večeře ne, ale rifle a trika v pohodě. Nějaké společenské leda na tanečky a nebo pokud by jsi šla do divadla.
Jinak doporučuji na šlapací bazénky něco pod kolena a nebo dlouhé tričko. Na výplach si necháváš tričko, na tampony i koupele jsi nahá. Masáž je jen zad a parafín také většinou na záda. Pak plavky do bazénu. Ručníky na Pawliku dostaneš i župan.
Boty pohodlné a jedny na cvičení, já je nemám :D jsou doma a tak cvičím v ponožkách. Ono toho cvičení moc není.
Jinak doporučuji na tampony tmavší prádlo, tam není moc čas na pořádné mytí a tak se někdy stane, že něco někde na těle zůstane. Pipku vyplachují důkladně to se nebojte.