icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

micinaaa
5. kvě 2017

@itworks economy..nic Volného bohužel už nebylo v tom terminu,co jsem chtěla😕

jennyy12
5. kvě 2017

@micinaaa A budes tam neco doplacet?? Tak hlavne, ze jedes, to je nejhlavnejsi 👍

micinaaa
5. kvě 2017

@jennyy12 ano....3990Kč to máš pravdu,hlavně,že jedu. Termín pro mě super skrz práci i měsíčky 😊 takže za mě dobrý 😊

martuse01
5. kvě 2017

@micinaaa
@jennyy12
jdu s infem z recepce - poukaz prý platí i na Jesenius, jelikož patří pod Pawlik. Ještě jednou se zítra zeptám přímo na Jes ,ale tvrdili mi zde , že ano.
Přistýlka se vůbec nevyplatí. Jelikož to počítají jako jednolůžko - 125,- Kč a když jste přes pojišťovnu tak ještě -10% , takže minimální rozdíl mezi přistýlkou a jednolůžkovým pokojem. Když za Vámi přijede někdo tak má vždy slevu 10% jako Váš host i když je na jiném pokoji.

micinaaa
5. kvě 2017

@martuse01 dnes samé dobré zprávy 😊 děkuji za info a předpokládám,že na Jeseniusu župany a ručníky asi nejsou...můžu ještě poprosit o zjištění?😚

jennyy12
5. kvě 2017

@martuse01 Tak se zepatam ma tvrdo: myslis ze zi nekdo vsimne pri tom poctu hostu, kdyz propasuju kamosku na jednu noc na pokoj??

martuse01
5. kvě 2017

@micinaaa župan není ručníky jsou,ale holky říkají, že župan je k ničemu. Jelikož na vše se dochází přes park a tak župan má význam jen na Pawliku a nebo jiných hotelích kde jsou přímo procedury. Tady po chodbách pořád někdo chodí v županu,ale já třeba chodím oblečená a župan jsem ještě nevyužila. Jelikož ráno chodím na snídani hned před nebo po proceduře , takže bych musela ještě na pokoj se převlékat . Na oběd to samé.

martuse01
5. kvě 2017

@jennyy12 nepozná :D nesmí jelikož zítra za mnou také jedna přijede :D a chtěla si brát nějaký penzion a risknem to. Jen nezapomneout dát na dveře , že spíte aby tam nevešla pokojská.
My měli včera na pokoji mejdlo. Holky z Jesu tady byly do 3 ráno a nikdo nic neříkal :D Takže asi tak :D Jen dneska jsem měla na půl osmou proceduru a musela jsem před tím dát snídani a bylo to krušné ráno 😂

itworks
5. kvě 2017

@martuse01 ty jo, jak to tak čtu, tak to je parádní dovolená a těším se víc a víc 😀

jennyy12
5. kvě 2017

@martuse01 Ja uz jsem tady domluvena s jednou moc prima holcinou ze beru poker 😄😄😄 . Kdo se prida od 28.5. 5. 😄??

micinaaa
5. kvě 2017

No koukám,že to tam žije 😃poker neumím,ale ráda se naučím nové věci 😉

micinaaa
5. kvě 2017

@martuse01 Děkuji za info..je super,že od vás,co jste tam dostáváme průběžné zprávy.😉😊

knihana
5. kvě 2017

Zdravím vespolek 🙂 jedu od 11.6. do hotelu Metropol. Návrh na pojišťovnu nesl manžel včera a dneska už jsem zaplatila zálohu na ubytování. Paní na rezervacích jsem to na férovku řekla, že jim ten poukaz asi dojde až za 14 dní a ona mi řekla, to se vyřeší 🙂
Prosím není tu někdo, kdo by mi poslal poukaz na slevu? Díky

micinaaa
5. kvě 2017

@knihana ahojky,super...Další ovečka do týmu 😊💃💃💃

martuse01
5. kvě 2017

Holky žije to tady, když se sejde / najdete se zde / parta tak super jako na pionýráku :D Teď na Pawliku je jako host Petr Nárožný, minulý týden tady byla Basiková a včera odjížděl Svěrák a herci z divadla Járy Cim . Ještě je tady jako host Miloslav Stingl , super pán , gentleman a pěkně povídá . Koukněte do wiki ;) Je přátelský a milý . Zato Nárožný je morous, nechce se prý fotit a stále se mračí. Ale Svěrák byl v pohodě.
Snad až tady budete také tady bude nějaká celebrita ;)

jennyy12
6. kvě 2017

@micinaaa a kam budes chodit na jidlo??

micinaaa
6. kvě 2017

@jennyy12 hotel Luisa a ty?

micinaaa
6. kvě 2017

@jennyy12 ty vlastně Pawlik,že?😉

jennyy12
6. kvě 2017

@micinaaa Ano, ano 🙂

knihana
6. kvě 2017

Já jak jsem včera zarezervovala hotel a pobyty pro doprovod, tak mě popadlo takové těšení, že jsem si koupila lístky na 5 představení do divadla. Prvně jdu hned v den příjezdu 🙂 Jenom jednou půjdu s manželem, jinak sama a to byla paráda kupovat lístky po 1 kusu, samá první řada 🙂

micinaaa
6. kvě 2017

@knihana teda,ty jsi akční..na co jdeš?😊

martuse01
6. kvě 2017

Holky tak dnes výlet do K. Varů a tedy krásné město, drahé možná více jak Praha :D Ale dnes bylo zahájení sezóny tak lidí mraky ,ale spousta doprovodných akcí. Je cca 20 min od Františkových po dálnici , takže kdo jede autem , určitě tam zajeďte.

jennyy12
7. kvě 2017

@martuse01 A jaky jsou vubec ceny ve FL?? Myslim kafco, pivko atd. 🙂 . Nekde jsem cetla, ze je tam taky hodne draho 😒

knihana
7. kvě 2017

@micinaaa dvakrát na činohru, jednou opereta, dvakrát koncert

knihana
7. kvě 2017

@jennyy12 Ceny nevím, ale určitě si s sebou beru varnou konvici, abych si mohla uvařit kafe a čaj sama

odvalilova25
7. kvě 2017

@knihana doporucuji schovavat do skrine nemit na ocich 🙂

fighterforever
7. kvě 2017

Ahoj holky, když to tady tak čtu, tak začínám být ve stresu z toho termínu. Mám podanou žádost na pojišťovně a čekám až se ozvou, ale asi si do těch lázní co nejdřív zavolám, abych zjistila, kde budou mít ještě volno, protože chci jet už na konci května nejlépe... Snad tam na mě ještě zbyde místo :D
Holky, nemáte prosím některá volný ten poukaz? Docela by se mi hodil... Díky 🙂

micinaaa
7. kvě 2017

@fighterforever ahojky,tak to určitě volej a buď trpělivá..volala jsem tam skoro celé dopoledne,než jsem se dovolala.Pošlu číslo přímo na slečny,které mají na starost komplexní péči 😉(není to centrála)

fighterforever
8. kvě 2017

@micinaaa ahoj, to budes moc hodna, kdyz mi to cislo posles, na pojistovne mi prd rekli, takze vubec nevim co jak kam volat, vsechno zjistuji az tady. Ja doufam, ze bude nejake misto za vcas napr. Adler,Goethe ci Belvedere, dvojluzak mi nevadi, tak snad tam bude jeste volneji. Jsem prave omezena terminove praci, kdy proste nemuzu byt pryc, a do toho jeste aby si clovek napocital cca ms... no snad to dobre dopadne 🙂

martuse01
8. kvě 2017

@fighterforever poukaz mam. Pisni do zprávy adresu.

Strana