Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@martuse01 ta particka jsme byly my :D ale to byl zatim jediny lovec 🙂)) jinak mam tu nejnizsi kategorii v Pawliku a pri rezervaci jsem jim rekla, jestli by mi nemohli dat jednoluzko, kde se vleze pristylka. Takze pokoj mam jednou tak velky, nez jsou ty nudlicky. Takze to kdyztak ostatni take tak zkuste 🙂
@martuse01 uz jsem se domlouvala s bubla000, ze mi ho posle, takze uz nepotrebuji. Ale dekuji za nabidku. ☺
Děvčata, která budete ve Frantovkách 28.5. (neděle) tak pokud budete mít zájem v Chebu je na hradě Den s panovníky - slavnost k prohlášení Chebského hradu Národní mkulturní památkou.
Program:
13:00 Výstoupení žáků ZUŠ Cheb ( dechovka, mažoretky)
14:00 Hudební pohádka O zlaté rybce
14:30 Přivítání návštěvníků představiteli města
14:45 Vystoupení skupiny scénického šermu Rectus
15:00 Divadelní rekonstrukce Jak Jiří z Poděbrad oddal či neoddal své děti v Chebu - představení v podání herců Západočeského divadla a hudební skupiny Semper Salve
15:30 Letem svštem životem Karla IV., výhry, prohry, úspěchy, neúspěchy, manželky.... a vůbec - představení v podání herců Západočeského divadla, hudební skupiny Semper Salve, a skupiny scénického šermu Rectus.
16:15 Vystoupení sokolníka s odborným výkladem.
Po celý den stánkové tržiště na hradním nádvoří,
v příkopu jízdy na koních.
Vstup od 12 hodin zdarma.
Jsem starší koníkářka z Chebu, pokud by jste měly zájem o nějaké tipy na kulturní akce, výlety a pod tak se ozvěte, múžeme se i setkat někde na kafíčku. Mám sednáctiletého syna z IVF.
@odvalilova25 : kvůli pokojské? nebo proč?
Ahoj holky tak já mám dnes ET a pokud to nevyjde tak frcim za vama do FL
@lanwill juuu, no ten tady očima loví každý den :D Jinak mne se sem také vejde přistýlka,ale když jsem se ptala na recepci na cenu přistýlky, tak mne to tedy dostalo :D Jako za přistýlku dát okolo 1400,- je šílenost. A jak se Ti zde líbí?
Jedné holčině tady primář povídal, že IVF centra lázně nenabízejí a a ni gynekologové a tak lázně pomalu přicházejí o klientky . A pacientky skoro ani neví, že na lázně mají nárok. Což mi přijde tedy škoda.
@martuse01 Obecně si myslím, že pokud se na lázně sama neinformuješ a neptáš, tak ti je nikdo nenabídne. Možná by gynekologové při delším snažení měli lázně nabídnout a až potom to řešit v Carech. Jasně jsou nemoci, bez kterých by to nešlo ani při lázních, ale přeci ten relax, procedury nejsou od věci v dnešní uspěchané stresové době.
To samé u nějakých operací, také to lékaři neřeší.
Myslíš, že lázně nemají klienty? Podle obsazenosti pokojů při rezervacích si myslím, že mají. Ale asi to spíš zaplnují starší obyvatelé.
@knihana jj presne tak spolubydlici mela taky konvici a mela ji na stolku a uklizecka ji rekla at si to uklidi do skrine ze kdyby na to prisly tak muze dostat pokutu
@odvalilova25 : Aha, děkuju za upozornění.
Taky musím souhlasit, že lázně mi sám od sebe žádný doktor nenabídnul. Sama jsem se zajímala už před operací a pak jsem za lázněma tvrdě šla. Obvoďačka mi řekla, že mi je bez problémů napíše, jen v nemocnici frfňali, když mi měli napsat doporučení. A přitom po gynekologické operaci s komplikacema je na lázně automaticky nárok. Zatím teda nemám papír od pojišťovny v ruce (a hotel už zarezervovaný 🙂), ale po telefonu mi v pojišťovně potvrdili, že to schválí. A to že to mám udělat takto (jako rychle volat do lázní a obsadit si termín klidně ještě před schválením mi poradil kamarád, kterej je taky obvoďák)
Mne na lázně upozornili sestřičky v nemocnici při propuštění, abych na nich trvala. Gynekolog problém neměl ani obvodní,ale je pravda, že kdybych se nezeptala tak sami by mi to nenabídli. Ani v CAR mi je nenabídli po 3 KET .
Jinak lázně si užívám a myslím, že zde každý. V sobotu Karlovy Vary, neděle Mariánky. Mezitím motýlci a snad ve čtvrtek soos. Mám zde auto tak je to vše jednodušší,ale i lázně pořádaní různé výlety, jen je to podstatně dražší . My jezdíme autem s holkami a naftu rozpočítáme.
Holky, tak jsem si volala do těch lázní a prý tam mají teď květen/červen volný už jen Jessenius. Byla jste tam některá, je to tam jakž takž přijatelné? Moc díky za odpověď.
@fighterforever ja tam byla na navsteve párkrát u holciny co jsem s ni sedela v jidelne (ja bydlela v adleru) No zadny luxus to tam rozhodne není, nevim jestli jsou všechny pokoje stejne, ale na pokoji měli jen umyvadlo, jinak sociálka na chodbe, starsi nabytek, ale pokoj velky prostorny.... zvladla bych to tam 🙂
@fighterforever ale ted kukam ze mají i variantu economy kde je sociálka na pokoji, tak to bych se uz vůbec nebala 🙂
@1miska prave mi nabizela ten economy se socialnim zarizenim na pokoji - to je pro me teda priorita. Tak pokud je tam cisto, tak to je v pohode. A nekdo tu psal, ze se chodi na jidlo do Luisy, kde je rautovy stravovani, tak to by bylo super.
@fighterforever taky mám ubytování v Jeseniusu 😉 že by jedna ovečka do party?😃
@fighterforever tak do toho jdi, jestli vyjde pocadi nude to fakt jen na prespani🙂 a i ten turist byl v pohode, stary ale velky a cisty tak evonomy bude super🙂
@fighterforever byla jsem u holek v Jesenuisu a docela dobrý. Mají také vše na pokoji a nebyl špatný. Jak se píše výše straší zařízení,ale v pohodě. Jídlo je v Luise a je to rautem,ale jen 3 chody . Nic moc od toho nečekej. Ale i to se dá a je to lepší než servírované . Můžeš ochutnat vše . Prostě je to sice raut ,ale hodně omezený.
Ale ono na pokoji stejně moc nejsi . Za týden máš mít 21 -22 procedur,ale třeba já mám tento týden 21 a příští 26 jelikož minulý jich tolik nebylo a opravdu nestíhám se nějak moc zastavovat na pokoji.
Ještě pokud mohu doporučit jeďte sem v pohodě . Já jsem jela sem s tím, že se tady do pohody dám a prostě určité procedury nedávám. Cvičení, kde je klid a má člověk relaxovat mi nejde a odcházím v breku. Takže vše ruším a musím to nahradit něčím jiným. Pokud máte problém relaxovat hlašte to a nebuďte srab jako já.
@martuse01 Ja jsem taky mela driv velky problem s relaxaci kdyz jsem zacala cvicit jogu - hlavu plnou problemu a to se clovek uvolnije velmi tezko. Hodne mi pomohl rozhovor s lektorem at se opravdu soustredim jen na to co rika,,, co mam konkretne uvolnit atd. nakonec jsem to zvladla a bylo to fakt supper. Drzim palce at je ri priste lepe pri cviceni 😘
@lennus Vaginální irigace, poševní tampon ze slatiny se slatinovým zábalem na pánev a podbřichem, uhličitá koupel, pak uhličitá obálka ( pytel do kterého vlezeš a napustí plynem) masáž zad, parafín na záda a na ruce, šlapací bazénky, joga, mojžížová, cvičení v bazénu. To je asi tak základ . Pak se dá upravit pokud máš jiné problémy. Já si třeba nechala dát jogy a mojžíšové ultrazvuk na ostruhu.
No máš mít za týden 21 procedur. Takže když Ti něco napíše lékař a nevyhovuje tak se dá s tím i hýbat. Třeba se sestrou se domluvit chci méně vody a více cvičit . Prostě výměna kus za kus. Jinak vstupní prohlídka je i na koze. Ale jen strčí zrcadla kuk a jdeš. To mi přišlo skoro až směšné. Jinak spíš pohovor na co se chceš i ty zaměřit a zda tě něco trápí i mimo gyn. problémy.
Ahoj holky, já jedu 2.7. do hotelu dr. Adler jede někdo také ? A ještě se chci zeptat ma z vás některá zájem o poukaz na slevu ve výši 1000kc. Na ubytování ve Francii.laznich..? Já tam byla před rokem a mám jeden navíc

Ceny jsou vyšší, ale zase ne tak jako Vary. Dáváme si latte a to platíme okolo 60 korun. 2 dcl vina cca 40 -70 a voda 30