icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

dpmo
31. kvě 2017

Lennus-Ahoj moc Ti dekuji🙂.A neprijdes o nějaký procedury ještě ke konci kvůli tomu?😉Už končís s pobytem,že?mě to uteklo strašně rychle pořád jsme někde byly🙂měj se pekne

janap777
31. kvě 2017

Na Adleru jsou také zákusky a minule ob den zmrzlina. Jinak ničím jsme se nedojidaly, všeho byli hodně. K obědu a veceri bohatý výběr salátů a kompotu. Objednává se den dopředu.

ojejej
31. kvě 2017

@janap777 Děkuji moc za velice užitečné info! Takže Adler vyhrál, pojedu tam 🙂

nudlicka
31. kvě 2017

Ahoj holky,jdeme na rozlucku s bezva holkama v pátek do Gruzie a pak možná na taneček do Country Clubu,nepřidá se některá z Vás?

jennyy12
31. kvě 2017

@nudlicka Jaaaaa 😄😄😄😄

janap777
1. čer 2017

@nudlicka
@jennyy12 teda to to uteklo. Me se to blíží za 14 dnů. Uzijte si ještě poslední dny odpočinku. Ja se už moc tesim.

dpmo
1. čer 2017

Janap777-Aspon budeš mít hezké počasí,já když jsem tam byla od začátku dubna tak tam sněžilo a bylo to na zimní bundu😉

mirda79
1. čer 2017

Ahoj holky. Chci se zeptat? 22.května jsem dávala papíry na pojišťovnu a pořád jsem nedostala žádnou odpověď,jestli mi byly lázně schváleny,to je divný,ne? Už nám přišla obálka na předběžnou rezervaci na hotel,mně i příteli,ale já to nemám ještě ani schválený. Mám zajít znova na pojišťovnu?

dpmo
1. čer 2017

Mirda 79-Ahoj ještě bych počkala,mě to přišlo za 14 dni az☺.ale klidně tam zavolej pro jistotu nebo bez ať se to urychli😉.jinak mě pojistovna vybírala hotel,který zaplati🙂

itworks
1. čer 2017

@dpmo ahoj, tak mi napsali v car, že Norethisteron na oddálení MS si můžu vzít a pak hned stimulovat, jakmile ji dostanu.Ze to nemá vliv.Tak uvidím, jak se domluvim v lázních 🙂

jarca_z
1. čer 2017

Ahoj holky, doktorka mi po 4neúspěšných pokusech navrhla lázně, takže to začnu vyřizovat a ráda bych jela koncem srpna, najde se někdo další v podobném termínu na prochajdy, výlety i posezení u čaje/kafíčka atd..... Před hodinkou jsem si zkusila posílat nezávaznou poptávku na ubytko v Adleru s nějakýma dotazama a už teď mi volali, že to předají kolegyním, které se mi zítra ozvou - to je fakt rychlost 😉

dpmo
1. čer 2017

Itworks-Ahoj tak už v laznich se nedomlouvej a nech si ho na gynde už předepsat,aby nebylo už pozdě než přijedeš do lazni🙂

trisha_88
2. čer 2017

Nazdárek holky! Mám na Vás prosbu, zda byste mi neosvětlily, jak je to s těmi doplatky... byla jsem ve FL před 5 lety po slepáku "na křížek", doplácela jsem jen standartní poplatky, před 2 lety soukromě a teď jedu zase přes pojišťovnu. Překvapila mě brožurka doplatků...se slovy, že je to za vyšší standard či jednolůžkový pokoj. Dali mi Jesenius 2* - nejsem náročná, nevadí mi nikam docházet, jak na stravu, tak na procedury, ale nevím teda, co za "vyšší standard" tohle je a když jsem chtěla 1lůžkový pokoj, tak v mém termínu volný není. A teď tady ještě čtu, že Ti co budou bydlet na Jeseniu doplácejí za den 90 Kč za jídlo?? Tak jak to teda je? To hned přijedu a vyplácnu x tisíc a víceméně za něco, co dle jejich popisu, stejně neobdržím?

Díky moc za vysvětlení, jsem z toho fakt jelen ☹

kafrmaja
2. čer 2017

Ahoj holky, prosím o radu. Přišlo mi včera schválení z pojištovny a mám tam alternativu Aguaforum a Savoy. Nemáte někdo zkušenost co je lepší a kam mám první zavolat? Jedu poprvé a vůbec nevím kde co je a jak to tam chodí, děkuji za rady 🙂

janap777
2. čer 2017

Aquaforum??? Nepatří to náhodou pod Pawlik?

kafrmaja
2. čer 2017

@janap777 no to já právě vůbec netuším, telefon mi neberou.

dpmo
2. čer 2017

Kafrmaja-Mas lepší savoy byla jsem tam teď v dubnu a nemůžu si stezovat🙂.nemáš náhodou průmyslovou pojišťovnu.?

dpmo
2. čer 2017

Kafrmaja-Telefon mi nebrali na Aquaforum,též...

kafrmaja
2. čer 2017

@dpmo mám 211.

holky už jsem se dovolala všude, nabídli mi 11.6. v Luise termín dvoulůžák a pak 18.6. v Pavliku jednolůžák. Co byste vzali? Mám se co nejdříve rozmyslet. Termínově se mi hodí 11.6. i kvůli MS mi to vychází celkem dobře, ale zase jestli je ten Pavlík o hodně lepší? Co myslíte? Nebude tam někdo z vás tyhle termíny?

lennus
2. čer 2017

@ojejej Hosté z Jesenia chodí na jídlo vedle do Luisy.
V Luise je stejné jídlo jako na Pawliku, jen tam mají ještě o něco větší výběr. K obědu bývá buchta s ovocem a ovoce.
Procedury tu zatím nejsou, ale už brzy budou. Přiznám se, že mně to nevadí, je tu hned park a ráda se projdu, mám sedavé zaměstnání.
Do císařských se dochází na slatinu a irigace plus uhličité koupele a šlapací bazénky, ostatní jsou v nové lázeňské klinice v Aquaforu.

@dpmo Kdybych dostala ms, tak přijdu o ty vaginální procedury - irigaci a tampon, ale mně už by ten den či dva nevadil, střídají se tyto dvě procedury ob den. Nerada bych si rozhodila cyklus, jinak je možné se i domluvit na prodloužení, ale to už taky nechci. Zatím nic, zítra mě čekají poslední, tak to už by nebyla žádná hrůza.
Taky mi to tu hrozně uteklo, první dny jsem si říkala, co tu budu tak dlouho dělat, byla jsem i unavená z procedur, ale pak jsme začali výletovat, je tu krásně a furt co dělat. 🙂

Za mě tedy rozhodně Luisa, v Adleru to servírují, výběr z takové té klasiky, u nás si to člověk díky raut může i víc nakombinovat. Byla jsem na prohlídce v Adleru a dobrý, ale pokoje do ulice mi odpoledne přišly tmavé, je tam park. Určitě to není nic hrozného, ale přijde mi prostě Luisa lepší i kvůli tomu jídlu a pokoje jsou moc hezké.

@nudlicka Bezva, no díky, vy jste taky bezva! 🙂

@trisha_88 Ono se doplácí snad vždy, já doplácela 5900,-, ale měla jsem tady od jiné holky slevu tisíc korun. Nejlíp ti to vysvětlí v hotelu, zavolej si na infolinku.

@kafrmaja Luisa nebo Pawlik? Záleží, co preferuješ, ale holky dopláceli za jednolůžák v Pawliku kolem 14tis., mně to přijde dost, navíc jsem ráda za spolubydlící a je to fajn nebýt pořád sama, ale každá jsme jiná. Z Pawliku je to blíž na procedury, ale mně nevadí si dojít, ráda se projdu a je to kousek. Luisa je jinak moc hezký zrekonstruovaný hotel, pěkné světlé pokoje, jídlo výborné, je stejné jak v Pawliku, jen tam je o něco větší výběr. U nás je teď i k obědu a véči víno, jako pozornost, dokud se nezrekonstruují tady ty balneo prostory, budou už brzy hotové.

Holky, ubytko a procedury lze platit i poukázkami flexi pass a kartou Benefit plus, pokud některá nebo váš partner máte jako firemní benefit.

Jinak už mám slevové kupony na 1000,-, pokud některá teprve jedete, napište mi adresu a ráda pošlu.

kafrmaja
2. čer 2017

@trisha_88 já tomu taky nerozumím :D já myslela, že když jsou komplexní lázně, že se platí jen to, co chci navíc, ale třeba nám někdo vysvětlí 🙂

kafrmaja
2. čer 2017

@lennus děkuji za odpověď, vyčerpávající, kupon bych ráda využila, pokud budeš tak hodná 🙂 pojedu teď v červnu

lennus
2. čer 2017

@kafrmaja Taky jsem byla překvapená, že to není úplně zadarmo 😀 Doplácí se za ubytování. Ale když by si to člověk spočítal - tři týdny pobytu v min. 3* s plnou penzí a 21 procedur týdně, tak by to vyšlo min. na 30tis., takže pořád to není tak hrozné!
Pošli mi adresu do IP, prosím, hned v pondělí pošlu poštou, jo?

kafrmaja
2. čer 2017

@lennus moc děkuji a píšu zprávu 🙂

trisha_88
2. čer 2017

@kafrmaja No, mě to povídej, mrkám na to jako blázen a uvažuju, že si ještě změním hotel, doplácet za jídlo se mi moc nechce...ráda bych tam nechala pár kil a ne si jich pár ještě dovezla 😀 a ty rauty, to je zlo! 😀 To ty prachy raději propijem, co říkáte? 🙂 🙂 🙂

kafrmaja
2. čer 2017

@trisha_88 ale co jsem teď od holek pochopila, to se doplácí všude ne? Mě paní ted do telefonu řekla, že ten Pavlik je kolem 14 tisíc a ta Luisa za 6 cca. A ty už tam jsi, nebo kdy jedeš?

itworks
2. čer 2017

@kafrmaja
@trisha_88 holky a v jakém termínu chcete jet? J@janap777 jede od 18.6. a já od 21.6. Každa píše, že na pokoji jsou minimálně, takže radši levnější 1/2 než doplácet za 1/1. To si raději peníze užijeme kafíčkama, vineckama, taneckama, vyletama....😀

pepinkac
2. čer 2017

Ahoj, asi už jsem otravná ale stále mám kupón také .... Když bude někdo chtit ráda pošlu .

jennyy12
2. čer 2017

Holky, ja jsem do 18.6. na Pawliku a pak se na tyden stehuju na jednoluzak do Jeseniusu. S kym se tam potkam 😄?

mirda79
2. čer 2017

@kafrmaja Ahoj. Můžu se zeptat, za jak dlouho ti přišlo vyjádření od pojišťovny? U me to bude v pondělí 5.6. 14 dni a pořád nic.

Strana