Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Kafrmaja-Pawlik je totiž 4hvezdickovy hotel ,který je propojen chodbou(to má výhodu když je zima nebo prší,že nemusíš ven) do Aquaforum a do císařských lázní,kde budeš chodit na procedury..je druhý nejdražší hotel v laznich.prvni je Imperial., proto je tak drahý a jak Ti píše Lennus tak Luisa je za šest tisíc sice 2hvezdickovy,ale má taky svoje výhody a do císařských lázní kousek a navíc se projde..
Kafrmaja-projdes..
Kafrmaja-Ja sem byla v dubnu v Savoy ten je taky 4 hvězdičkovy a tam se doplácelo i s lázeňským poplatkem za jednolůžkový 10600.me to platil zaměstnavatel přes FKSP,ale,takže jsem to neřešila co se týče peněz. Nejsem si jistá,ale lepší pokud Ti pojišťovna napsala Savoy a akvaforum tak to Ti proplati,jako komplexní . Když sem se jich ptala,jestli můžu jinej hotel tak řekli,že jen tyto dva hotely radši se na to zeptej,že tak mluvíš o Pawliku a luise.
Holky,tak trošku se ztrácím v tom,kdo bude v mém termínu v lázních.Jedu teď v neděli a budu tam do 25.6. Vím jen o jennyy12 😃tak na koho se můžu těšit?😊😊 budu v hotelu Jesenius
@dpmo no já volala na to aguaforum a tam právě spadá ten Pavlik, Luisa a Jesenius a prý je to podle kategorií těch hotelů takhle od nejlepšího po nejhorší. A pak mám psaný ten Savoy, ale tam mi nabídli jen termín 25.6. a to už je na mě hrozně pozdě bohužel a nebo 13.6. ale prý jednolůžák někde v podkroví se střešníma oknama, co paní mluvila tak to asi nebude nic moc, a bude tam vedro k padnutí a doplácí se za něj hrozně moc, skoro jako za Pavlik, tak to se mi zase nechce brát, jenom kvůli termínu. Takže já to takhle pochopila to rozdělení hotelů, sem blbá? 😀
Holky, je to samozřejmě o preferencích, ale já bych zbytečně za dražší hotel neutrácela, i v Jeseniovi jsou pěkné a čisté pokoje a některé mají i sociálku na pokoji. Za mě je naše Luisa úplně parádní vč jídla. Radši bych ty peníze utratila za zábavu, my tady se spolubydlící ulítávaly na Aperolech 🙂 Plus samozřejmě výlety, kultura, pár tisíc tu padlo a ono to potom naroste.
Lennus-jj sorry sem myslela,že 2*....
Kafrmaja-To sem nenapsala ,jen jsem Ti napsala co mě řekli na pojišťovně..Ale jestli je to nějak rozděleny to nevím. Me řekli,že mě nic neproplati jinyho ,ale mě to bylo jedno protože sem neplatila ani ten zbytek jako ten nadstandart jak už sem psala...Jak píše Lennus když to máš platit sama tak to úplně stačí třeba ta Luisa a potom muzees utrácet 🙂😉
Lennus -Jj vlastně Luisa je stejná jak Adler😉
Holky, nevite nektera, prosim, jestli se da v hotelu Jesenius do pokoje Tourist 1/1 dat pohodlne pristylka?? Jak jsou ty pokoje velke?? Nemate nekdo, prosim, foto?? A nevite kolik ta pristylka stoji na noc?? Diky moc
Zdravím děvčata, obracím se zejména na ty, co byly ve FL v termínu 2.4. - 23.4. 🙂 Jak se máte, jak se daří ????? Já už jsem od května zpět v plném pracovním procesu, takže absolutně nestíhám sem chodit nebo někomu něco psát 😅 Někdo nějaký úspěch ????? 🙂 U mě zatím nic, jen chaos v cyklech 😅
Ja jedu od 9.7-15.7 jen na par dni s moji mamkou,tak to snad i na par dni vyuzijeme a budeme bydlet v hotelu Adler.Akorat ta cesta skoro 5 hodin od Znojma do Frantisek😖
@langenlois ahoj, já se na cestu těším a to jedu z Ostravy 😀 takže cca 6,5 h Pendolinem 😉
No jo,ja musim po praci z Rakouska 70 do Hradku a pak nas poveze svagr az do Frantisek,pocítam nez dorazime bude i 8 nebo 9 vecer😉
@langenlois jo tak, no já jedu ráno, takže večer už budem asi někde na vínku 🙂
No,to se nekdo ma u me to bohuzel driv nejde,ale treba se tam potkame....,kdy jedes presne?

Lennus-Tak si to ještě pořádně užij ještě tento vikend😉měj se pekne.