Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@langenlois 21.6.-12.7. 🙂
Ahoj mám slevový poukaz do hotelu Dr. Adler.. chcete někdo?
Holky, ještě mám jeden technický dotaz: kdybych MS neposunovala a měla ji v lázních, můžu normálně používat v koupelích tampon? Jako jestli to nevadí jak z hygienického hlediska, tak z účinného při koupeli 🙄 sorry, že to pořád řeším, ale bojím se toho Norethisteronu, musela bych ho brát dlouho.
Nedostane s tampón a irigace ale např jiné koupele můžeš. Jinak teplá neteče v celých lázních. Bývá odstavka.
Itworks-Ahoj u těch důležitých procedur jako jsou irigace a bahno určitě nee a u koupele jako třeba uhličitá koupel tak to nevim,ale spíš nee..Neboj se ho fakt jsem to brala po celou dobu a nic mě to nerozhodilo nebo nějak neublížil.pojedes s tým do lázní a přijdeš zbytečně o ty důležitý procedury,kvůli kterým tam jedeš,který by ti měli pomoct🙂
U irigace ti tam dávají hadičku a u bahna Ti tam dávají takový tampon s bahnem,který Tě hreje😉
@dpmo máš pravdu 👍 jsem tele a moc to hrotím 🙂 Jen jsem nevěděla, že ho můžu brát přes 3 týdny..,což mi připadalo dlouho. Jako já nemám problém s hormony a pravidelností MS, ani po stimulaci jsem neměla žádný problém, vše bylo jak mělo.
Děkuji moc za uklidnění, jsi moc hodná, teď už jsem rozhodnuta a budu jen ráda, že tu mrchu odložím 😀
Itworks-Bud v klidu opravdu😊.vzdyt ti to řekl i doktor na gynde..😉navíc mi můj doktor řekl když jsem se ho ptala,jestli to můžu brát tak dlouho,že jednou se nic nestane a navíc řekl,že si ho ženský předepisujou když jedou treba k mori😉
holky budete někdo ubytovaný v Luise teď? Já mám nástup 11.6.
@lennus no, to by bylo škoda něco rušit...prodlouzit prave nechci, neplánovala jsem predem, že by se prodlužovalo, tak mám už ubytko pro manžela na poslední dny, volno, jízdenky...a tak. No mi právě vychází úplně debilně, proto to tak řeším, že sotva přijedu a už ji dostanu, mám ji týden. Víš jak a zase chci absolvovat všechny procedury, ať se vše léčivé dostane tam, kam má 🙂
Holky, tak mi bylo řečeno, že v Jeseniu se za stravu doplácí pouze u kategorie ubytování Tourist, u Economy ne. Přidělili mi economy, tak to bude bez doplatku za jídlo. 🙂
🙂

Já jedu už tuto neděli 11.6. do hotelu Metropol. Co si mám vzít nutně s sebou?