icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

knihana
5. čer 2017

Já jedu už tuto neděli 11.6. do hotelu Metropol. Co si mám vzít nutně s sebou?

nudlicka
5. čer 2017

@micinaaa Ahojky,začátek lazni je někdy náročný,vid?S Jennyy12 se nám nechtělo vstavat😉,ale procedury volaly😀

itworks
5. čer 2017

@trisha_88 jo 😀 skoro sousedka, bydlím v Hlučíně, jedu od 21.6.-12.7., takže se potkáme jen chvilku.

itworks
5. čer 2017

@langenlois 21.6.-12.7. 🙂

pepinkac
5. čer 2017

Ahoj mám slevový poukaz do hotelu Dr. Adler.. chcete někdo?

janap777
5. čer 2017

@knihana já nastupují 18 tak se můžeme někde sejít.

kafrmaja
5. čer 2017

@trisha_88 beru te za slovo 😂

micinaaa
6. čer 2017

@nudlicka ahojky,u mě zatím super..procedury mám nejdřív ráno od půl 8 a to jen 3krát,jinak vše později 😉

knihana
6. čer 2017

@janap777 : Určitě, budu ráda 🙂 toho 18. se budu odpoledne vracet z Prahy Pendolínem (pojedu domů na víkend, v hotelu nepoteče teplá voda)

jennyy12
6. čer 2017

@knihana Prosim te, a ten vikend nepotece tepla voda v celych FL nebo jenom nekde?? Nevis?? Diky

janap777
6. čer 2017

@knihana a nechces jet se mnou jedu autem z Prahy. Pojezdu pres Smíchov. A byla bys tam nastejno.

itworks
6. čer 2017

Holky, ještě mám jeden technický dotaz: kdybych MS neposunovala a měla ji v lázních, můžu normálně používat v koupelích tampon? Jako jestli to nevadí jak z hygienického hlediska, tak z účinného při koupeli 🙄 sorry, že to pořád řeším, ale bojím se toho Norethisteronu, musela bych ho brát dlouho.

janap777
6. čer 2017

Nedostane s tampón a irigace ale např jiné koupele můžeš. Jinak teplá neteče v celých lázních. Bývá odstavka.

dpmo
6. čer 2017

Itworks-Ahoj u těch důležitých procedur jako jsou irigace a bahno určitě nee a u koupele jako třeba uhličitá koupel tak to nevim,ale spíš nee..Neboj se ho fakt jsem to brala po celou dobu a nic mě to nerozhodilo nebo nějak neublížil.pojedes s tým do lázní a přijdeš zbytečně o ty důležitý procedury,kvůli kterým tam jedeš,který by ti měli pomoct🙂

dpmo
6. čer 2017

U irigace ti tam dávají hadičku a u bahna Ti tam dávají takový tampon s bahnem,který Tě hreje😉

itworks
6. čer 2017

@dpmo máš pravdu 👍 jsem tele a moc to hrotím 🙂 Jen jsem nevěděla, že ho můžu brát přes 3 týdny..,což mi připadalo dlouho. Jako já nemám problém s hormony a pravidelností MS, ani po stimulaci jsem neměla žádný problém, vše bylo jak mělo.
Děkuji moc za uklidnění, jsi moc hodná, teď už jsem rozhodnuta a budu jen ráda, že tu mrchu odložím 😀

dpmo
6. čer 2017

Itworks-Bud v klidu opravdu😊.vzdyt ti to řekl i doktor na gynde..😉navíc mi můj doktor řekl když jsem se ho ptala,jestli to můžu brát tak dlouho,že jednou se nic nestane a navíc řekl,že si ho ženský předepisujou když jedou treba k mori😉

kafrmaja
6. čer 2017

holky budete někdo ubytovaný v Luise teď? Já mám nástup 11.6.

lennus
6. čer 2017

@itworks Někomu zrušili i koupele, ale o tamponu přece nikdo nemusí vědět. 🙂
Z důvodu ms se dají lázně prodloužit.
Mně vyšla krásně - skončila před odjezdem a přišla den po příjezdu. 🙂

itworks
6. čer 2017

@lennus no, to by bylo škoda něco rušit...prodlouzit prave nechci, neplánovala jsem predem, že by se prodlužovalo, tak mám už ubytko pro manžela na poslední dny, volno, jízdenky...a tak. No mi právě vychází úplně debilně, proto to tak řeším, že sotva přijedu a už ji dostanu, mám ji týden. Víš jak a zase chci absolvovat všechny procedury, ať se vše léčivé dostane tam, kam má 🙂

lennus
6. čer 2017

@itworks Chápu, tak v tomto případě leda něco na posunutí, mně to dr nabízela, že kdyby náhodou kvůli teplu došla dřív, ale riskla jsem to, přišla bych už jen od té kontrolní procedury o dva dny, nakonec fakt až večer po příjezdu 🙂

itworks
6. čer 2017

@lennus tak to jsi měla super, jo necham si napsat Norethisteron 🙂

knihana
7. čer 2017

@jennyy12 : Jé, tak já už mám koupený lístek, nevím, jestli ho můžu vrátit.... psala jsem do hotelu a tam mi řekli, že Aquaforum fungovat bude, ale jinak teplá voda nee

janap777
7. čer 2017

@knihana ono se to dá přežít. Jeden den bez teplé vody není žádná hrůza.

knihana
7. čer 2017

@janap777 🙂) asi jo, i dva dny (má to být celý víkend), ale chci jet domů zkontrolovat, jak beze mě fungujou a event. zjednat nápravu 🙂) - pak už budu tři týdny v klidu.. snad 🙂

janap777
7. čer 2017

@knihana a chceš teda vzít

trisha_88
7. čer 2017

Holky, tak mi bylo řečeno, že v Jeseniu se za stravu doplácí pouze u kategorie ubytování Tourist, u Economy ne. Přidělili mi economy, tak to bude bez doplatku za jídlo. 🙂

janap777
7. čer 2017

🙂

micinaaa
8. čer 2017

@kafrmaja ahojky,ja jsem v Jeseniusu,to je hned vedle.Na jídlo chodím do Luisy.😉 ozvi se,až tady budeš 😊

micinaaa
8. čer 2017

@trisha_88 Luisa je prý po Pawliku druhý nejhezčí hotel,co říkaly holky,které tam byly na prohlídce 😉

Strana