Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
tááák a mě přepadá balící horečka.....jo prachy už mám a kartu taky 🙂)....
holky prosím vás, já začala balit dneska a začínám zjišťovat že nevím spousta věcí. Jsou tam ručníky, župany? Nebo co všechno je potřeba krom těch běžných věcí? Díky za info
@kafrmaja ručníky by měli být na pokoji a mění je, takže já balím tak 2 ks velky do aquaparku a 2ks male. Župan většinou za poplatek, ani ho sebou neberu,zabere moc místa a stejně ho nějak extra nepotřebujes, vložky na irigace,tenisky na cvičení... kosmetika, fén je někde i na pokoji, ale já si svůj beru, plavky a hodně obleceni, ať jsem hezká 😀
Tam melo byt spolulazenkyne 😄😄😄
A na Jeseniusu snad budou taky ručníky, ne? I když je to ** hotel? Župan taky řešim jestli vzít. Prvních 14 dni budu mít sprchu na chodbě, tak nevim jestli pak do pokoje přejít v košili? Vůbec nevim, jak to chodi.
@mirda79 rucniky jsou vsude a ja zupan mela a pouzila jsem pouze jako polstar jinak me byl k nicemu a to jsem tam byla leden /unor
Díky. Tak ho brát nebudu, fakt zabere hodně místa. Doma ho právě nenosím vůbec.

@trisha_88 ale vlastně ty budeš v Jeseniusu,ale zase máme veškeré pití k jídlům zdarma i pivo a víno z důvodu neprůchodnosti spojovací chody do Luisy 😉😉