icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

micinaaa
8. čer 2017

@trisha_88 ale vlastně ty budeš v Jeseniusu,ale zase máme veškeré pití k jídlům zdarma i pivo a víno z důvodu neprůchodnosti spojovací chody do Luisy 😉😉

micinaaa
8. čer 2017

@knihana hodně peněz 😃😃😃

jennyy12
8. čer 2017

@kafrmaja Ja se do Luisi stehuju 19.6. 🙂

lennus
8. čer 2017

@micinaaa Nám psali, že je to z důvodu, že ještě nefungují Balneo prostory, tak hostům z Jesenia asi psali jiný důvod 😀

knihana
8. čer 2017

@janap777 : Moc děkuju za nabídku, můžu se ještě rozhodnout začátkem příštího týdne, až vyzkouším tu dlouhou cestu autem? Jak mám rozřezaný břicho, tak mi dost vadí bezpečnostní pás, vlakem se mi cestuje líp, když se můžu i projít.

janap777
8. čer 2017

@knihana V pohodě, dej vědět jak jsi se rozhodla. Beru ještě 1 holcinu co nastupuje nastejno na Adler, tak už tam budeme 3 a 2 spolubydlící takže Adler bude mít 5 mladych😉

micinaaa
8. čer 2017

@lennus ať je to jak je to,tak hlavně,že si můžeme dávat do nosu a právě teď toho využívám a dávám si červené vínko 🍷🍷🍷😊😊

trisha_88
8. čer 2017

@micinaaa No, tak to je super zpráva, těch pár kroků do Luisy mi za kvalitní moky stojí 😀

itworks
8. čer 2017

@micinaaa jen si dej na zdraví 😀

kafrmaja
8. čer 2017

@jennyy12 já se prý budu taky 19.6. stěhovat. Budu od 11.6. týden na jednom pokoji a pak musím jinam, tak se potkáme a dáme drink 🙂

micinaaa
8. čer 2017

@trisha_88 tak,tak..navíc,teď je tu krásně,takže nějaké přecházení venkem opravdu neřeším 😉

lennus
9. čer 2017

@micinaaa Přesně tak, i když chápu, že v zimě je jednodušší jít koridorem i z důvodu, že se člověk nemusí převlékat

jennyy12
9. čer 2017

@kafrmaja Urcite se domluvime 😄

knihana
9. čer 2017

tááák a mě přepadá balící horečka.....jo prachy už mám a kartu taky 🙂)....

itworks
9. čer 2017

@knihana jojo, to je nejdůležitější 😀 jen tak pro info, mas velký kufr? Já začínám dělat kupky a manžel si dělá srandu, že toho taham tolik a nebude stačit kufr 95 l 😀 nj a boty...ty zaberou hodně mista,fén -žehlička na vlasy.... kosmetika...
Ale Pendolino to uveze 😀

mirda79
10. čer 2017

@itworks A ty nastupujes od středy do středy.? Já myslela,ze je to vždy od neděle do neděle?

kafrmaja
10. čer 2017

holky prosím vás, já začala balit dneska a začínám zjišťovat že nevím spousta věcí. Jsou tam ručníky, župany? Nebo co všechno je potřeba krom těch běžných věcí? Díky za info

itworks
10. čer 2017

@mirda79 no od neděle nebylo volno, tak mi to nabídli takto, asi někdo prede mnou prodlužoval pobyt 🙂

itworks
10. čer 2017

@kafrmaja ručníky by měli být na pokoji a mění je, takže já balím tak 2 ks velky do aquaparku a 2ks male. Župan většinou za poplatek, ani ho sebou neberu,zabere moc místa a stejně ho nějak extra nepotřebujes, vložky na irigace,tenisky na cvičení... kosmetika, fén je někde i na pokoji, ale já si svůj beru, plavky a hodně obleceni, ať jsem hezká 😀

kafrmaja
10. čer 2017

@itworks Děkuju, tak to bude krámů, to nevím zda se mi vejde do kufru :D a ty jedeš kdy a do jakého hotelu? Snad to ale platí pro všechny hotely stejně, že?

micinaaa
10. čer 2017

@kafrmaja záleží do jakého hotelu jedeš.My třeba na Jeseniusu župany nemáme,ale vzhledem k tomu,že chodíme na procedury venkem,tak není opravdu potřeba.Jinak opravdu hodně triček.😉 dejte vědět holky,rozšíříme babské komando 😃😃

jennyy12
10. čer 2017

@micinaaa Anoo, cekame na nove apoluzankyne 😀 Nachystejte si ledviny 😄😄😄😄

jennyy12
10. čer 2017

Tam melo byt spolulazenkyne 😄😄😄

mirda79
11. čer 2017

A na Jeseniusu snad budou taky ručníky, ne? I když je to ** hotel? Župan taky řešim jestli vzít. Prvních 14 dni budu mít sprchu na chodbě, tak nevim jestli pak do pokoje přejít v košili? Vůbec nevim, jak to chodi.

itworks
11. čer 2017

@kafrmaja ahoj, byla jsem pryč. Jedu 21.6.-12.7. do Adleru 🙂

itworks
11. čer 2017

@mirda79 tak si zavolej nebo napiš přímo na hotel, těžko říct 😒 řekla bych, že v takovém horku je ten župan zbytečný, ale pokud jsi zvykla na něj z domu 🙂

odvalilova25
11. čer 2017

@mirda79 rucniky jsou vsude a ja zupan mela a pouzila jsem pouze jako polstar jinak me byl k nicemu a to jsem tam byla leden /unor

mirda79
11. čer 2017

Díky. Tak ho brát nebudu, fakt zabere hodně místa. Doma ho právě nenosím vůbec.

kafrmaja
11. čer 2017

@micinaaa
@jennyy12 ledviny i kufry připraveny 😅 Mam krámu ze nevím kam s nima. Jedu jak na čtvrt roku do Ameriky 🙏 k večeru dorazim 😉

micinaaa
11. čer 2017

@kafrmaja budeme se těšit.Ja jdu tedy dnes se spolubydlou do divadla,ale pak možná půjdeme do místní hospůdky 😉😉

Strana