icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

1miska
11. čer 2017

@mirda79 zupan mi prijde jako uplna zbytecnost 🙂

janap777
12. čer 2017

Holky tak už se moc tesim. Doufám, že vše stihnul. Musím ještě k tomu dělat džemy. Vše akorát dozrává.

micinaaa
12. čer 2017

Tak holky,které jste dorazily včera..jaké máte dojmy?😉😉

kafrmaja
12. čer 2017

@micinaaa ja akorát čekám na vstupní prohlídku k doktorce. Ale moc jsem se ještě nestihla rozkoukat 😂

knihana
12. čer 2017

První hlášení: V neděli všude hafo lidí, večer divadlo bylo skvělý, hlavně Bydžovská. Baby tu chodí hezky oblíkané (tak jsem ráda, že mám víc šatů), chlapi trochu bída. Tak půlka osazenstva jsou německý důchodci.
Dneska prohlídka a první procedury, jsem trochu ulítaná a nakonec jsem ani odpoledne nešla do Aquafora, jak jsem měla původně v plánu. Byla jsem v Savoji poslechnout si Kouzlo harfy.
Po večeři na procházce jsem zjistila, že v pět nejpozději v šest všude chcíp pes 🙂, naštěstí jsme pokecaly s jednou spolubydlou. Byly jste některá nebo nechystáte se na taneční večer do Pawlika? Já tento týden ještě nesmím nic kromě procedur, ale šla bych i jenom na kukačku.

micinaaa
13. čer 2017

@knihana ahojky,to jsi toho stihla na první den docela dost 😉 tady nemá cenu plánovat,vše se vyvrbí během dne a večera předcházejícího dne 😃😃dej vědět a až vyrazíme,vezmeme tě sebou.Na jakem jsi hotelu?Pawlik?

janap777
13. čer 2017

Holky nepujdete někdo v pondělí na koncert? Snad budou ještě lístky.

lennus
13. čer 2017

@1miska Mně taky, posílala jsem ho po manželovi domů hned po týdnu

micinaaa
13. čer 2017

@janap777 Ahoj,na jaký koncert?

janap777
14. čer 2017

Ted si nepamatují, ale měl by být v Císařských lázních.

knihana
14. čer 2017

Já jsem na Metropolu a nakonec jsme včera sice koukli do Pawliku, ale přišlo mi tam nuda, tak jsme skončili v Royalu na něčem jako diskotéka....pak mě v noci pěkně bolelo břicho 🙂 A je to tak, nemá cenu plánovat, akorát si dopředu koupit lístky na akce. Dneska jdu na koncert v Císařských lázních, zítra do divadla a v pátek jedu na víkend domů. A příští týden v pondělí a ve čtvrtek do divadla a zbytek se vyvrbí. Jo a zítra odpoledne určitě se chci ráchat v Aquaforu, když bude konečně na to počasí. Tak kdo se přidá?

ojejej
14. čer 2017

Ahoj holky, prosím Vás, jak je to tam s parkováním? Vím, že všechno je placené ☹. Někde jsem snad četla, že se dá parkovat mimo město, kde se neplatí.. nevíte jak to je? Nevím, zda vzít auto, jestli ho tam upotřebím, nebo raději vlakem..

janap777
14. čer 2017

@ojejej dá se parkovat dál ve městě v okolí Lidlu.

knihana
15. čer 2017

@ojejej To záleží, jaké máš v plánu výlety. Jsem tu zatím pár dní a plně vytížená procedurama a místní kulturou a procházkama, auto mi zatím ani jednou nechybělo. (ale manžel mě se autem dovezl a na poslední týden přijede za mnou, takže vzdálenější výlety uděláme). Dá se tu půjčit kolo a holky na něm jezdí po okolí, Do Chebu je to 7 minut vlakem, tak tam taky jezdí. A jsou tu i hromadné autobusové výlety v neděli, ale na to jsem zatím jen koukala na nástěnce, asi nevyužiju.

lennus
15. čer 2017

@knihana Ty výlety jsou zbytečně drahé, člověk si to může zorganizovat sám a levněji.

janap777
15. čer 2017

Holky já budu autem, tak můžeme třeba někam jet. Určité chci MFF ve Varech a do Marjanek

ojejej
15. čer 2017

Tak asi pojedu vlakem.. Nebo nejede nějaká holčina autem 9.7. ze směru Ostrava - Zlín - Brno?

janap777
16. čer 2017

Jinak spousta výletů se da naplánovat i MHD

trisha_88
16. čer 2017

@ojejej Nazdárek, já také zvažuji, že vezmu auto, pojedu z Ostravy. Jsem taky pořád na vážkách, jestli ho tam budu potřebovat, už jsem tam párkrát byla, ale nikdy jsem ho víceméně nevyužila, tak nevím, nevím. Odkud jedeš? Že bychom se případně střetly cestou, ať už autem či vlakem. 🙂

ojejej
16. čer 2017

@trisha_88 No já byla jednou, bez auta, auto bych ocenila asi na pár výletů - ty výlety od nich jsou docela drahé. Nebo na nákupy do Německa, tam výlety nepořádali 🙂. Ty tam budeš ve stejný termín, že? Je teda hloupost asi, abychom vzaly auto obě.. Nastupovala bych ve Valašském Meziříčí, přestupovala bych v Olomouci na Pendolino. Tak teda popřemýšlejme, co bude lepší..

janap777
17. čer 2017

Tak už balim, ale nějak toho začíná být hromada 🙂 při balení jsem narazila na brusle a přemýšlím zda je vzít?

ojejej
17. čer 2017

@janap777 Vzala bych si je. Je tam nádherná cesta k jezeru, minule mě mrzelo, že jsem si je nevzala.

janap777
17. čer 2017

@ojejej tak jo

kafrmaja
18. čer 2017

Holky je někdo v Pawliku nebo se tam chystá?

itworks
18. čer 2017

Ahojky děvčátka, jak to teď aktuálně vypadá s počasím ve FL? U nás na severní Moravě jako nic moc, včera celý den propršelo, až dnes se vyjasňuje. Ve středu dorazím 😀 budu se těšit na nějaký welcom drink 😅

janap777
18. čer 2017

@itworks tak cestou bič moc, ale ve FL krásně sluníčko chvilkama pod mrakem. Jinak stůl máš zarezervovan 🙂

micinaaa
18. čer 2017

Ahoj holky,zdravíme nové kočky a sedíme dnes v Gruzii,kdyby se chtěl někdo přidat.😉

itworks
18. čer 2017

@janap777 super 👍

janap777
18. čer 2017

@micinaaa já jsem dnes mrtvá, tak třeba zítra.

jennyy12
18. čer 2017

@janap777 V laznich neni cas odpocivat, tady se pari 😀😀😀. Jsme tu 3. tyden a nebylli jsme ani jeden vecer na pokoji 🙂 . Doraz, radi te pozname 🙂

Strana