icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

knihana
30. čer 2017

A to mi přijde, že tento týden přibylo mladých párů kolem padesátky 🙂) Posledních 14 dní byl úplný masakr 🙂) ale jak staříci vytáčejí v Royalu! A co teprv v Urnovém háji. V Pawliku jsem byla dvakrát, ale je tam na mě moc plyše 🙂 Mimochodem mě je 49 🙂 a je fakt, že spousta opravdu mladých holek tak do třicítky odjelo taky tu minulou neděli.

anneett
30. čer 2017

@odvalilova25 je to tu revír důchodců 🙂

anneett
30. čer 2017

@lennus To jsou asi příběhy z červené knihovny🙂

anneett
30. čer 2017

@knihana to ano, několik párů kolem 50 let jsem tu viděla včera v Gruzii, jen jsem ale nahlédla, ještě to tu nemám projité, tak jsem trajdala po městě.

itworks
30. čer 2017

Pěkný den dámy, dnes si jdeme trsnout do bažiny 😁 resp. Saloon Bažina, ještě jsme tam nebyli, tak uvidíme... přinejhorším skončíme opět v Gruzii 😁pokud se chce některá přidat, rádi Vás poznáme 😀

anneett
30. čer 2017

@itworks A jaké to je v Saloonu bažina? hraje se tam diskotéka, anebo je to něco spíše pro důchodce? V Gruzii dnes bylo narváno, jen mi docela vadí to časté přerušování a dlouhé přestávky 🙂 i když chápu, že si zpěváci musí odpočinout, ale stejně🙂

anneett
30. čer 2017

Co máte v plánu sobotní večer? Přes den jsou nějaké mažoretky, pak od 14 hodin aquaforum, a večer asi zase Gruzie, pokud není Saloon Bažina lepší.

janap777
1. črc 2017

Přes den mažoretky a večer hurá do Gruzie

itworks
1. črc 2017

@anneett ahoj, dívej, pokud jsi typ na diskotéky jako já, tak Gruzie rozhodně lepší. V bažině jako hráli dobře, ale je to opravdu spíše pro starší, hlavně důchodci no. Včera jsme stejně skončili v Gruzii, takže se tam dnes potkáme 😀 no jo, my bychom taky protancovali celý večer.

anneett
1. črc 2017

@itworks A nějaký tip přes den? Dnes to na válení se u venkovního bazénu nevypadá🙂 Zkusím dorazit večer do Gruziie, pokud nezkysnu u bývalé spolužačky ze školy co se provdala do Mariánek, zve mě na návštěvu, tak tam uvažuju zajet, když je to odtud kousek.

knihana
1. črc 2017

A Gruzie je lepší než Royal? A v kolik končí hudba? Včera v Royalu skončili v jednu a dorazili tam ještě před koncem lidi z Gruzie, že tam už hudba skočila.

anneett
1. črc 2017

@knihana V Gruzii přestali hrát kolem půlnoci, zavíračka je tam oficiálně v jednu v pátek a sobotu. V Royalu jsem ještě nebyla, tak nemohu posoudit. Ale jak píše @itworks, diskotéka je asi jenom v Gruzii, všude jinde bude asi jen ten "důchodcovskej pop "🙂

knihana
1. črc 2017

V Royalu je taky diskotéka, ale je fakt že hodně hrají třeba Abbu a spol. - to nevím, jestli spadá pod Důchodcovskej pop 🙂)

itworks
1. črc 2017

Holky, my třeba rádi tancujeme a máme rádi být v mladší společnosti, Gruzie je takový mix, Royal je hodně plný, je třeba rezerve, to stejně pa-so Gruzie.Pa+do je do 13, prostě lázeňsky klid, přes týden do 11.Vikend v Gruzii stojí za to 🙂

itworks
1. črc 2017

@anneett jako Royal taky může být, ale jak říkám, tancis vedle důchodců, ptz je jich tam většina a teda paří řádně 🙂

itworks
1. črc 2017

Jinak mě poznáte, fotka na profilu je aktuální 🙂

anneett
1. črc 2017

@knihana ABBA je nestárnoucí, mám ji ráda🙂. Ale aby to nevypadalo, že mám něco proti důchodcům, to né, myslela jsem jen, aby to nebyly nějaké taneční dechovky 🙂

anneett
1. črc 2017

@itworks Důchodci v pohodě,🙂 Teď jsem dorazila z aquafora, jsem utahaná jak pes.

anneett
1. črc 2017

Jezdíte tu na kolečkových bruslích? zdálky jsem viděla, jak kolem zastávky frantovláčku projížděla skupinka 4 holčin na bruslích, nebyly jste to Vy?

itworks
1. črc 2017

@anneett ne, jela jsem Pendolinem tak jsem je netahala

janap777
2. črc 2017

Krásná plynová lázeň

anneett
2. črc 2017

@janap777 Vypadá to jako nějaký kutilský nápad z Ptáka Loskutáka.

anneett
2. črc 2017

Dnes se jede do večerních Mariánek na barevnou fontánu, výlet pořádá LD Goethe se Savoyem busem, my tam jedeme autem v 19:30. Tak kdybyste některá chtěla, máme tři místa volná. jedeme dvě a chceme se tam přifařit té skupině z autobusu. Budu online, parkujeme u Pawlika.

itworks
2. črc 2017

@anneett my dnes dospavame spánkový deficit 😀

anneett
2. črc 2017

@itworks to je následek nočních "procedur" v Gruzii 😀
Já si dnes dala na hoďku šlofíka v aquaforu na lehátku zabalená do ručníku, tak jsem vcelku ready na poznávání krás naší republiky a Mariánky jsou taky nádherné městečko 🙂

trisha_88
3. črc 2017

Nazdárek holky, tak vidím, že si to užíváte plnými doušky, to je super 🙂 🙂 Úplně jsem si zavzpomínala na minulá léta ve FL. V neděli dorazím a už se fakt moc těším. 🙂 Hezký den všem vinšuji. 🙂 Markéta

itworks
3. črc 2017

@trisha_88 ahoj, tak to se ještě stihneme, odjíždím ve středu příští.

itworks
3. črc 2017

@anneett tam se určitě chystáme, až mi přijede manzilek 🙂

anneett
3. črc 2017

Tak na tohle mám štěstí, juknu ráno na internet a jako první zpráva na mě vyskočí tohle 😕 https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/442018...
Pro lepší pocit si raději půjdu na Frantíka sáhnout i dneska.😉

trisha_88
4. črc 2017

@itworks Tak super, aspoň zvýšíme skóre Ostravaček ve FL 😀

Strana