icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

odvalilova25
1. srp 2017

@linusha ja byla v Royalu spadal pod Belveder mela jsem teda dvouluzak a na pokoji sprcha i wc a doplatek pouze 320kc za cely pobyt akorat jsem dochazela do Belvederu na jidlo a Balneo a do Adleru na BAlneo a do plynovych lazni

linusha
1. srp 2017

Tak já nakonec pojedu do Metropolu. Máte s tímto hotelem někdo prosím zkušenost? Je tu někdo kdo pojede do lázní ke konci září do do října? S kým bych mohla trávit volné chvíle 🙂

linusha
1. srp 2017

@lennus @odvalilova25 holky děkuji moc za reakce 🙂

kuzle39
1. srp 2017

@linusha Já si jdu zítra pro návrh na lázně. Pak povalím k praktickému a jestli to stihnu, chtěla bych svou žádost na pojišťovnu. Dle telefonátu do lázní bych měla mít nástup taky konec září, začátek října. Takže se předběžně hlásím.

linusha
1. srp 2017

@kuzle39 super už se moc těším 🙂 Já bych měla být v Metropolu (2lůžkový pokoj) s nástupem od 24. 9 🙂 Zítra mi odesílají papíry s informacemi 🙂

kuzle39
2. srp 2017

Ahojky, prosím Vám, je v lázních možnost si něco vytisknout? Je mi jasný,že to nebude zadarmo.

janap777
4. srp 2017

@kuzle39 v lázních ne, ale ve městě je firma, která tiskne. Je to směrem k Lidlu, na hlavní ulici a určitě bude něco v Chebu. Jinak kdyby jsi chtěla mám volný poukaz na 1000 Kč slevu. Tak mohu zaslat.

kuzle39
4. srp 2017

@janap777 Děkuji za informace. Slevový poukaz mám již doma.

raelyn
7. srp 2017

Dobré ránko 😉, prosím o radu.Holky co jste jely do Františkovek vlakem (Pendolinem) s časem příjezdu po 13hod. stíhal se nástup do 14hod. a měly jste i ten oběd? Mám si tam zavolat a nahlásit, že pojedu vlakem. A jízdenka se proplácí? Děkuji moc moc 😘

itworks
7. srp 2017

@raelyn ahoj, nástup se stíhal. Byla jsem v Adleru, věděli dopředu, že přijedu vlakem, ale oběd mi už nedali. Zeptat se můžeš, já jsem taky měla v papírech, že oběd je do 14 hod a na místě mi řekli, že jen do 13:30 hod. Jo jinak jízdenka se samozřejmě neproplácí 😀

itworks
7. srp 2017

Kdyby některá chtěla, tak mám slevový poukaz do GOETHE ***.

raelyn
7. srp 2017

@itworks děkuji, zkusím se optat 😉 Jinak v návrhu na lázeňskou péči se o dopravě právě píše, že při typu komplexní láz. péče je hrazena podle platného Zdrav. řádu ........, proplatí klientovi na základěpředložených jízdenek přijímací kancel. léčebny. Tak právě mě to překvapilo a zda jste to některá třeba řešila.

fighterforever
7. srp 2017

@raelyn jizdenky neproplaci, to je tam jen v nejakych vyjimecnych pripadech, spise pro nejake tezce nemocne apod. Vim, ze jsem si o tom tehdy cetla a byly tam jen konkretni pripady. Ale za zeptani na pojistovne nic nedas.

raelyn
7. srp 2017

@fighterforever no já ten odstavec nebo zákon co tam uvádí nestudovala 🙂 jen, že to tam je, tak kdyby náhodou, ale děkuji moc

kuzle39
7. srp 2017

Holky, jak dlouho trvalo, od podání návrhu na lázeňskou péči na pojišťovnu, než Vám přišel dopis z lázní? Už jsem hrozně nedočkavá.

evulilinecka
7. srp 2017

Asi 10 dnu

odvalilova25
7. srp 2017

@kuzle39 dopis z lazni nedosel rovnou volali daly termin a poslaly mejl

linusha
7. srp 2017

@raelyn ahojky kdy jedeš do lázní?
@kuzle39 mě přišel dnes, ale termín už jsem věděla po schválení na pojišťovně 🙂 Jak to u tebe vypadá s termínem?

pampeliska_x
7. srp 2017

Ahojky, budu na Pawliku od neděle, nejede někdo taky teď někdy?

kuzle39
8. srp 2017

@linusha Mě ještě nic nepřišlo. Na pojišťovnu jsem to podávala 2.8. Podle Vašich reakcí by mi něco mohli poslat až tak příští týden. Jsou prázdniny, jsou dovolený. V mojí pojišťovně mají nové klientské centrum a slečna za přepážkou vůbec nevěděla, která bije. Snad to předá do správných rukou.

linusha
8. srp 2017

@kuzle39 zkus si zavolat do lázní, to už by tam mohli mít možná návrh od pojišťovny a ty by ses mohla domluvit na termínu 🙂

kuzle39
8. srp 2017

@linusha Právě slečna na pojišťovně říkala, že jakmile pošlou návrh do lázní, vyrozumí i mě (poštou), abych věděla, že to již odešlo. A k žádosti do lázní jsem přikládala žádost o typ ubytování.
Ale i tak tam asi zkusím zavolat. 😎

evulilinecka
8. srp 2017

Ja se vratila ted v nedeli z lazni byla jsem v Luisi a nadmiru spokojena procedury tam jeste nejsou hotel je stale v rekonstrukci dochazela jsem do aquafora,cisarskych a plynovych lazni a jelikoz jsme byli v luisi a hotel je castecne v rekonstrukci dostali jsme jako kompenzaci po celou dobu pobytu pri snidanich,obedech a vecerich veskere napoje zdarma vino,pivo,sodovky proste vse

raelyn
8. srp 2017

@linusha ještě čekám na potvrzení z lázní, dělala jsem nějaké změny, tak uvidím zda to vše proběhne.

janap777
9. srp 2017

@pampeliska_x segry kamarádka nastupuje též od neděle na Pawlik

pampeliska_x
9. srp 2017

@janap777 a nevíš na kterou budovu? Já nastupuju na B. Nechodí taky sem nebo nemáš na ní nějaký kontakt? No kdyžtak se tam snad s někým seznámím na místě 🙂

janap777
9. srp 2017

@pampeliska_x zjistíme a napisu zprávu.

wendissek
9. srp 2017

Ahoj holky mam po dvou revizích 3 ivf a jedné hysteriskopii myslíte ze mam barok na lázně je mi 25

linusha
10. srp 2017

@wendissek Vendi, mě je schválili a to toho nemám tolik za sebou to co ty. Takže bych to zkusila být tebou. 🙂

wendissek
10. srp 2017

@linusha no ještě čekám Káji jak dopadne ket dne jsme 5 den

Strana