Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Tak já nakonec pojedu do Metropolu. Máte s tímto hotelem někdo prosím zkušenost? Je tu někdo kdo pojede do lázní ke konci září do do října? S kým bych mohla trávit volné chvíle 🙂
@lennus @odvalilova25 holky děkuji moc za reakce 🙂
Ahojky, prosím Vám, je v lázních možnost si něco vytisknout? Je mi jasný,že to nebude zadarmo.
Dobré ránko 😉, prosím o radu.Holky co jste jely do Františkovek vlakem (Pendolinem) s časem příjezdu po 13hod. stíhal se nástup do 14hod. a měly jste i ten oběd? Mám si tam zavolat a nahlásit, že pojedu vlakem. A jízdenka se proplácí? Děkuji moc moc 😘
Kdyby některá chtěla, tak mám slevový poukaz do GOETHE ***.
@itworks děkuji, zkusím se optat 😉 Jinak v návrhu na lázeňskou péči se o dopravě právě píše, že při typu komplexní láz. péče je hrazena podle platného Zdrav. řádu ........, proplatí klientovi na základěpředložených jízdenek přijímací kancel. léčebny. Tak právě mě to překvapilo a zda jste to některá třeba řešila.
@raelyn jizdenky neproplaci, to je tam jen v nejakych vyjimecnych pripadech, spise pro nejake tezce nemocne apod. Vim, ze jsem si o tom tehdy cetla a byly tam jen konkretni pripady. Ale za zeptani na pojistovne nic nedas.
@fighterforever no já ten odstavec nebo zákon co tam uvádí nestudovala 🙂 jen, že to tam je, tak kdyby náhodou, ale děkuji moc
Holky, jak dlouho trvalo, od podání návrhu na lázeňskou péči na pojišťovnu, než Vám přišel dopis z lázní? Už jsem hrozně nedočkavá.
Asi 10 dnu
@kuzle39 dopis z lazni nedosel rovnou volali daly termin a poslaly mejl
Ahojky, budu na Pawliku od neděle, nejede někdo taky teď někdy?
@linusha Mě ještě nic nepřišlo. Na pojišťovnu jsem to podávala 2.8. Podle Vašich reakcí by mi něco mohli poslat až tak příští týden. Jsou prázdniny, jsou dovolený. V mojí pojišťovně mají nové klientské centrum a slečna za přepážkou vůbec nevěděla, která bije. Snad to předá do správných rukou.
Ja se vratila ted v nedeli z lazni byla jsem v Luisi a nadmiru spokojena procedury tam jeste nejsou hotel je stale v rekonstrukci dochazela jsem do aquafora,cisarskych a plynovych lazni a jelikoz jsme byli v luisi a hotel je castecne v rekonstrukci dostali jsme jako kompenzaci po celou dobu pobytu pri snidanich,obedech a vecerich veskere napoje zdarma vino,pivo,sodovky proste vse
@pampeliska_x segry kamarádka nastupuje též od neděle na Pawlik
@janap777 a nevíš na kterou budovu? Já nastupuju na B. Nechodí taky sem nebo nemáš na ní nějaký kontakt? No kdyžtak se tam snad s někým seznámím na místě 🙂
@pampeliska_x zjistíme a napisu zprávu.
Ahoj holky mam po dvou revizích 3 ivf a jedné hysteriskopii myslíte ze mam barok na lázně je mi 25

@linusha ja byla v Royalu spadal pod Belveder mela jsem teda dvouluzak a na pokoji sprcha i wc a doplatek pouze 320kc za cely pobyt akorat jsem dochazela do Belvederu na jidlo a Balneo a do Adleru na BAlneo a do plynovych lazni