Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@anicka1211 je ja te nechtela vylekatnemto bylo jen takovyto zensky konstatovani 😅 musim se vejit do jednoho kufru ☺ jedu totiz Pendolinem z Olomouce ☺ vlastne nastupujem spolu 17.9 ☺ akorat ja do Jeseniusu ☺
@anicka1211 s tou praci me to mrzi 😐 snad se manzel brzo da do kupy ....je to hrozny 😐
@anicka1211 ja musela kvuli snaze o dite dat vypoved uz loni, od te doby porad dokola ivf a celou dobu marodim, kdyz se u posledniho zadarilo byli sme moc stastni. Manzel ten spatny konec nesl snad hur nez ja. Tak doufam, ze ty lazne to vse zahoji a nacerpam dalsi silu.
Jinak ja sem mirka
@mzat1@anicka1211 ja zatim vypoved podavat nemusela ale loni v lete 2mesice neschopenka pak jsem byla v listopadu v laznich takze dalsi mesic neschopenky...no a od ledna jsem na neschopence doted zatim (podarilo se 2ivf bohuzel na konci unora zamlkle tehotenstvi a nasledna revize) pak Ket a nic ....no ted lazne a po nich snad v listopadu posledni hrazeny pokus ivf ...kdyz se podari bude to uzasny ...pokud ne nevim co bude dal bo me pracovniisto k 1.10 zanika a co semnou bude taky nevim ....ale ted se tim nestresuju...
@mzat1 @fizikova teda holky mě je z toho co tu čtu do pláče :(, všechny sme si tu prožily fakt něco šílenýho, každá máme za sebou tolik pokusů a všechno marný :(. Tak moc bych nám všem přála, aby se nám to už konečně povedlo a toho miminka se dočkaly. Kéž by nám ty lázně pomohly. Já do nich jedu ani né tak aby mi zvýšily plodnost, ale aby mi daly tu psychiku dohromady, protože moje 4 potraty a 2 IVF pokusy bez embriotransferu mi ji fakt poničily. Do toho se cítím na pracovním trhu k ničemu když sem už 2x přišla o zaměstnání (1 x kvůli časté nemocnosti mého jediného syna a teď kvůli mým lázním) kvůli zdravotním problémům. Prostě ani ten pracovní trh není nakloněn matkám nebo ženám s těmito problémy. Jakmile řeknete že o dětech uvažujete, tak vás nikde nevezmou, když to neřeknete a otehotníte a nedej Bože o to přijdete, tak Vás pak vyrazí bez udání důvodu nebo si důvod najdou. Nebo už jsem se setkala s tím, že mi vyhrožovala zástupkyně vedoucí, že jestli otěhotním, tak mě zmlátí (to bylo v době, kdy jsem poprvé otěhotněla a mám z něj syna) - bála jsem se to v práci tehdy říct a vedoucí to na mě poznala sama. Přijde mi, že svět pořád není nakloněn ženám a ty pak mají problémy nejen psychické po neúspěšných pokusech o dítě, ale taky finanční, protože z něčeho žít musí a představa, že někomu končí pracovní poměr a chce dítě a ví, že bude bez příjmu, že nedostane mateřskou, pak ani třeba podporu je šílená. Nemělo by to takhle být.
Rikal ted dr. ze minimalku bychom resili az pokud by posledni pokus nevysel .....myslim ze mi ji nenabizej kvuli tomu ze i pres ty davky hormonu se mi udelalo max 6 folikulu a z toho byli vzdy jen 4 zrale
Holky omlouvam se za to psani ale mobil si pise obcas co chce 😐 a ja to zaregistruju az po odeslani 😐
@fizikova darovana vajicka. Me nepruchodnost nedelali ale ja mam problem s ovu kvuli silnemu pco takze jedina moznost byla car a tam po ivf mame jasno, ze mame trable i s embryii. Z peti pokusu 2uspesne et a az to posledni doslo i k miminku, bohuzel ve 12t konec. Ted se davam dohromady a snazim se pokracovat v redukci vahy, verim, ze diky tomu se ten posledni pokus povedl. Uvazovala si o zmene caru? Kdyz se tam nedari?
@anicka1211 taky to preju uplne kazde snazilce.
U nás nedopadlo 2x IVF - jednou nepřežilo nic kultivaci a podruhé pouze 1 přežilo ač dle car nevhodné pro transfer a ač proběhl ET tak nic z něj nebylo.
@linusha @mzat1 @fizikova jo holky, my byly s manžou taky na IVF loni a při prvním cyklu po částečné stimulaci jen 5 folikulů a málem nebylo nic k oplodnění, pouze jedno a to se do pěti dnů zastavilo, vyvíjelo se moc pomale. V druhým IVF cyklu taky pět folikulů při plné stimulaci a tři byly tuším plné a jen dvě šly oplodnit. Jedno se vyvíjelo blbě, odštíplo se rameno 8. chromozomu a druhé bylo úplně ok, ale pátý den prý zaniklo. Je mi 32 let, všichni mi říkají, že jsem ještě mladá, ale v caru na Repromedě mi doktorka řekla, že budu mít předčasný přechod pro vyhasínající vaječníky a po druhém neúspěšném IVF nad námi zlomila hůl a prý se svými vajíčky neotěhotním. Přesto jsem po caru ještě 2x otěhotněla, ač neúspěšně. Třeba máme holky ještě šanci. Někdy se to stane až už to člověk nejmíň čeká a dobře to dopadne, znám takových případů dost, minimálně tady na koníku už jsem jich pár četla. Musíme věřit.
Holky v lázních si odpočinem a potom se dáme do dalšího IVF pokusu. My měli z 1.IVF 5 vajíček, z toho jen jedno zralé,ale nevyšlo to. A připadalo mi, že doktor je naštvaný,že jsem jich měla tak málo. Ze začátku nám to hezky namaloval, ale realita byla jiná. Budeme bojovat dál. 🙂
Ahoj děvčata. Jak to tu procitam,tak každá máme ty zkušenosti hodně podobné. Mně bylo odsato 15 folikulů což sem si říkala,že je super. Pak teda po oplodnění zbylo 6 embryjek,ale i tak, to pro nás bylo hodně pozitivní a říkali jsme si,že jedno se musí určitě chytit. A ouha. Nakonec si příští čtvrtek jedu pro posledního mrazacka, což je šílený. Co mě,ale překvapilo, že mám měsíc po lázních a v úterý mi naměřili sliznici pouhých 6 mm, takže mi opět nasadili hormony Estrofem na růst sliznice. A to jsem si myslela,že mi lázně pomůžou alespoň v tomto.

holky vy teda jedete 😀, nestíhám to číst 🙂. No trochu jste mě dolekaly s tím loďákem atp.. Kolik kufrů si mám proboha vzít 😀? Myslela jsem že mi bude stačit jeden velkej, ale nedošlo mi, že si tam nebudu mít kde prát a žehlit, takže vůbec netuším kolik oblečení spotřebuju a kolik sad oblečení si mám vzít, abych vyšla. Manžel měl za mnou přijet na víkend a že by mi dovezl nějaké věci a něco odvezl na vyprání, ale vypadá to, že nedojede. Zhroutil se mi psychicky, protože mě zaměstnavatel propustil po oznámení lázní do pár dní a nevěří si co se týče řízení tak dlouho cestu, jelikož bydlíme na druhé straně republiky od FL. Bojím se, že tam nakonec pojedu i sama vlakem ač mě tam chtěl odvézt. Tak abych kufr utáhla.