icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

fizikova
9. zář 2017

@mzat1 pochopila jsem ☺ co jsi zvykla snidat? Bo spis co muzes snidat?

mzat1
10. zář 2017

@fizikova domaci puding, jogurt pecu si svoje pecivo, ale to si tam neupecu, tak uvidime.

fizikova
10. zář 2017

Sakra sakra 😮 to budes mit v laznich tezke asie 😐 no snad tam bude aspon neco co muzes

mzat1
10. zář 2017

@fizikova jo tak vajicka a zelenina tam bude

anicka1211
10. zář 2017

Holky já už chci do lázní, už se nemůžu dočkat. Za jak dlouho od lázní se doporučuje otěhotnět?

fizikova
10. zář 2017

Ja se jako taky tesim ale na druhou stranu uz ted vim ze se mi bude silene styskat 😐 tusim rikaji do 3 mesicu ale jista di tim nejsem ...ja jsem loni byla v Klimkovicich a vratila jsem se zacatkem prosince a hned v lednu ivf ...chytli se ale pak zamlklo ....takze 5ed jdu hned dalsi cyklus po laznich tnz konec rijna zacatek listopaduu ...uvidim kdy prijde menzes

odvalilova25
10. zář 2017

@fizikova me rekly ivf podstoupit max do 5 mesicu

fizikova
10. zář 2017

@odvalilova25 tak asik jo ☺

anicka1211
10. zář 2017

@fizikova jooo, to mě bude taky smutno, ale potřebuju si fakt odpočinout a doma to nejde, bohužel problémy přichází, jeden vyřeším a tři přijdou. tak aspoň v těch lázních budu mít chvíli klid.

odvalilova25
10. zář 2017

@fizikova ale moje ivf po laznich 1 mesic dopadlo ze vsech nejhur

fizikova
10. zář 2017

@odvalilova25 co znamena nejhur ? Me jen po laznich se uchytilo ..pak uz nic ...

odvalilova25
10. zář 2017

@fizikova nebylo nic k zavedeni a vzdy predtim bylo

linusha
10. zář 2017

@anicka1211 mě v CAR i nezávisle na CAR fyzioterapeutka řekli že účinnost lázní je půl roku. Takže nejlépe do půl roku po lázních podstoupit IVF. My půjdem na přelomu říjen/listopad nejspíš.

fizikova
10. zář 2017

@odvalilova25 to me mrzi 😕

anicka1211
10. zář 2017

@linusha my uz do IVF nepůjdeme,nemáme uz na to peníze a chceme to zkusit prirozene,tak jestli můžeme začít po laznich hned se snazenim.

odvalilova25
10. zář 2017

@fizikova stalo se no taky me to prekvapilo 1 ivf 4 2 ivf 2 3 ivf 0 4 ivf 2 ted cekam na vysledek ze 4 ivf

mzat1
10. zář 2017

Holky taky chcem dalsi ivf hned po laznich

kuzle39
10. zář 2017

@anicka1211 dnes jsem dorazila do lázní. Pendolino zpoždění nemělo. Cesta probíhala hladce, ale pořád jsou to České Dráhy. Vystoupili tu mraky lidi, no spíš důchodců. Radbuza mě mile překvapila, pokojík hezky. Jídlo zatím dobré.

fizikova
10. zář 2017

@odvalilova25 drzim pesti ☺

odvalilova25
10. zář 2017

@fizikova dekuji moc

anicka1211
11. zář 2017

@kuzle39 paráda, už se tam taky těším. Doufám, že i mě se bude líbit. Tak piš co procedury a tak 🙂.
Jinak holky je tam nějaké vyžití co se týče hudby? večerní zábava nebo aspoň třeba klavírista? Já miluju hudbu 🙂.

odvalilova25
11. zář 2017

@anicka1211 v nekterych hotel jsou klavirni koncerty koncert na harfu atd a je v Gruzii jsou diskoteky

alishaa
11. zář 2017

Ahoj🙂 nechystate se někdo na přelomu října/listopadu do FL? Budu nejspíše v jednoluzkovem pokoji, ale doufám, ze tam někoho potkám a zajdeme občas třeba na kavicku nebo posedět😉

anicka1211
12. zář 2017

@odvalilova25 to je super 🙂, takto si určitě zajdu poslechnout. Už začínám mít předlázeňskou horečku - dneska začínám balit, včera jsem prala a žehlila jak vzteklá, abych měla dostatek věcí sebou. Nesmím nic zapomenout a vlastně nevím ani co krom oblečení a léků budu potřebovat. Co ručníky a osušky na procedury, nějaký pantofle gumový . . ., to musím mít svoje nebo mi dají?

odvalilova25
12. zář 2017

@anicka1211 rucniky tam jsou a meni podle vasi potreby ja mela procedury mimo hotel takze jsem chodila ve venkovnim my byly i na varhanim koncertu to bylo super.

kuzle39
12. zář 2017

@anicka1211 ručník akorát na cvičení (jógu), na pokoji ručníky jsou. Pantofle si vem. Vložky po irigacich. Jinak asi nic speciálního.

raelyn
12. zář 2017

Zdravím holky, jak je to s kufrem v pendolinu, platilo se něco za kufr, je nějak omezená velikost??? Děkuji 😉

fizikova
13. zář 2017

@raelyn Ahoj ☺nestras 😅Já mám kufr docela veliky 😅 tak snad ne

fizikova
13. zář 2017
raelyn
13. zář 2017

@fizikova děkuji moc, vůbec jsem to neřešila, ale začínám balit a mám obavu, že to do malého nenarvu 😅

Strana