Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Sakra sakra 😮 to budes mit v laznich tezke asie 😐 no snad tam bude aspon neco co muzes
Holky já už chci do lázní, už se nemůžu dočkat. Za jak dlouho od lázní se doporučuje otěhotnět?
Ja se jako taky tesim ale na druhou stranu uz ted vim ze se mi bude silene styskat 😐 tusim rikaji do 3 mesicu ale jista di tim nejsem ...ja jsem loni byla v Klimkovicich a vratila jsem se zacatkem prosince a hned v lednu ivf ...chytli se ale pak zamlklo ....takze 5ed jdu hned dalsi cyklus po laznich tnz konec rijna zacatek listopaduu ...uvidim kdy prijde menzes
@fizikova me rekly ivf podstoupit max do 5 mesicu
@odvalilova25 tak asik jo ☺
@fizikova jooo, to mě bude taky smutno, ale potřebuju si fakt odpočinout a doma to nejde, bohužel problémy přichází, jeden vyřeším a tři přijdou. tak aspoň v těch lázních budu mít chvíli klid.
@fizikova ale moje ivf po laznich 1 mesic dopadlo ze vsech nejhur
@odvalilova25 co znamena nejhur ? Me jen po laznich se uchytilo ..pak uz nic ...
@fizikova nebylo nic k zavedeni a vzdy predtim bylo
@anicka1211 mě v CAR i nezávisle na CAR fyzioterapeutka řekli že účinnost lázní je půl roku. Takže nejlépe do půl roku po lázních podstoupit IVF. My půjdem na přelomu říjen/listopad nejspíš.
@odvalilova25 to me mrzi 😕
@linusha my uz do IVF nepůjdeme,nemáme uz na to peníze a chceme to zkusit prirozene,tak jestli můžeme začít po laznich hned se snazenim.
@fizikova stalo se no taky me to prekvapilo 1 ivf 4 2 ivf 2 3 ivf 0 4 ivf 2 ted cekam na vysledek ze 4 ivf
Holky taky chcem dalsi ivf hned po laznich
@anicka1211 dnes jsem dorazila do lázní. Pendolino zpoždění nemělo. Cesta probíhala hladce, ale pořád jsou to České Dráhy. Vystoupili tu mraky lidi, no spíš důchodců. Radbuza mě mile překvapila, pokojík hezky. Jídlo zatím dobré.
@odvalilova25 drzim pesti ☺
@fizikova dekuji moc
@kuzle39 paráda, už se tam taky těším. Doufám, že i mě se bude líbit. Tak piš co procedury a tak 🙂.
Jinak holky je tam nějaké vyžití co se týče hudby? večerní zábava nebo aspoň třeba klavírista? Já miluju hudbu 🙂.
@anicka1211 v nekterych hotel jsou klavirni koncerty koncert na harfu atd a je v Gruzii jsou diskoteky
Ahoj🙂 nechystate se někdo na přelomu října/listopadu do FL? Budu nejspíše v jednoluzkovem pokoji, ale doufám, ze tam někoho potkám a zajdeme občas třeba na kavicku nebo posedět😉
@odvalilova25 to je super 🙂, takto si určitě zajdu poslechnout. Už začínám mít předlázeňskou horečku - dneska začínám balit, včera jsem prala a žehlila jak vzteklá, abych měla dostatek věcí sebou. Nesmím nic zapomenout a vlastně nevím ani co krom oblečení a léků budu potřebovat. Co ručníky a osušky na procedury, nějaký pantofle gumový . . ., to musím mít svoje nebo mi dají?
@anicka1211 rucniky tam jsou a meni podle vasi potreby ja mela procedury mimo hotel takze jsem chodila ve venkovnim my byly i na varhanim koncertu to bylo super.
@anicka1211 ručník akorát na cvičení (jógu), na pokoji ručníky jsou. Pantofle si vem. Vložky po irigacich. Jinak asi nic speciálního.
Zdravím holky, jak je to s kufrem v pendolinu, platilo se něco za kufr, je nějak omezená velikost??? Děkuji 😉
@raelyn koukej co jsem našla 😉 https://old.cd.cz/vnitrostatni-cestovani/zavaza... a pak ještě https://old.cd.cz/pendolino/sluzby-ve-vlaku/zav... ....Takže zadarmo 😉

@mzat1 pochopila jsem ☺ co jsi zvykla snidat? Bo spis co muzes snidat?