icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

kristyna2207
21. pro 2018

Ahoj holky, jsem tu nova. Tak bych mela par otazek. Byly mi pred 3 dny schvaleny lazne pojistovnou. Mam ted strach, ze mi daji termin treba hned 27. Chtela bych byt jeste na Novy rok doma. Uz marodim delsi dobu, tak to mi tu marodni prerusi a napisi novou v Laznich nebo budu normalne pokracovat v te od moji gynekolozky? A jak je to s doplatkama? Nemam zadne naroky. Moc dekuji za rady.

zuzekk
21. pro 2018

@kristyna2207 tak rychle to nejde 🙂 vánoční/silvestrovské termíny jsou obsazeny "platicimi " hosty, a také můžeš předepsaný termín bez mrknutí změnit. Doplatky jsou podle druhu ubytování- úplně to nejobycejnejsi typu ubytovna, turistický dvouluzak, wc na chodbě apod. s docházenim na jídlo i procedury, je bez doplatku. Tamtéž třeba lepší pokoj (třeba se socialkou) s malým poplatkem (za celý pobyt třeba 1700). V *** je doplatek vyšší, záleží na typu pokoje, s jídlem a většinou procedur v baráku, počítej cca 5t. Ceny najdeš na webu - myslím že úplně dole "kompletní lázeňská péče ", tam je to i podle období.
Každopádně ti přijde poštou papír s termínem a místem, prohledni si kam tě posílají a zavolej na číslo v dopise, a změň cokoliv chceš (termín i místo), vše ti tam vysvětlí- co kde je, co je lepší, co co zahrnuje...

kristyna2207
21. pro 2018

@zuzekk moc dekuji za informace.
Tak teda asi uvidim kdy mi prijde dopis a co se z neho dozvim 😊😂
Vy tu mate dost zkusenosti, tak az budu vedet vice, tak se zeptam 🙂

zuzekk
21. pro 2018

@kristyna2207 našla jsem tu v diskusich úplně všechno 😉 a pomohlo, člověk vlastně věděl do čeho jde, měla jsem po pročtení všech FL skupin pocit, že to tam skvěle znám 😊

odvalilova25
22. pro 2018

@kristyna2207 me volaly primo z lazni zadny dopis me neprisel rekly termin jestli s nim souhlasim hotel a doplatek. Byla jsem na Royalu dvouluzko na pokoji wc i sprcha a neplatila jsem nic pouze Lazensky doplatek xa cely pobyt 315kc. Na jidlo jsem dochazela do Belvederu cca 1 minutka tam sem mela i cast procedur to same do Adleru cca 1 min a do plynovych lazni taky cca minutka vse po ruce

zuzekk
22. pro 2018

@odvalilova25
@kristyna2207 já tam teda volala taky dřív, než mi dopis přišel, už byl na cestě, chtěla jsem si vybrat. Termíny nabízela různé, tak, aby to vyšlo do těch 3mes od schválení žádosti.
V zimě doporučuju co nejméně přecházení. Vše je kousek, ale pohodička z masáže do pelechu v zupanu..to lazenak ocení!
Proběhly teď změny ve společnosti, názvu atd. a je nový ceník, samozřejmě dražší a bez doplatku je toho úplné minimum, "můj" typ pokoje cca o 1t dražší.

kristyna2207
22. pro 2018

Tak ja pockam, jestli prijde dopis nebo zavolaji. Me to bylo strasne rychle schvaleny. Podala jsem to a za 2 dny mi psali z pojistovny, ze to schvalily. Pocitam, ze se hned zacatkem roku ozvou. Me slo hlavne o to byt na svatky a Silvestra jeste doma. Je vubec nejaky hotel kde se vubec neprechazi? Nebo takzvane jen v zupanu 😊

zuzekk
22. pro 2018

@kristyna2207 to určitě budeš 😉 schválené jsem měla taky rychle, jela jsem pak za měsíc.
Snad všechny *** mají své jídlo a procedury, **** určitě, koukni na weby jednotlivých hotelů, tam je to popsané. Polohu neřeš, je to vše na jednom placu. Třeba na plyn nebo na cvičení se musí dojít vždycky, ale takové ty "mokré" je příjemné mít v baráku, a v těch doplatkovych byvaj (bahno, vyplach, vany,...)
Já bydlela v Adleru, ten to vše splňuje 😉

fighterforever
22. pro 2018

@kristyna2207 ja jsem byla v Pawliku a tam dojdes uplne vsude suchou nohou. Ale je to teda jeden z tech nejdrazsich.
Jinak holky, kdyby nekdo chtel, mam stale poukaz na 1.000,- do hotelu Pawlik, Adler, Metropol, Luisa, Jesenius...

kristyna2207
22. pro 2018

Cele odpoledne postupne procitam celou konverzaci a zacinam se snad i tesit 😏😊 Snad dostanu i normalni spolubydlící.
Ten poukaz se vztahuje na co presne? Kdybych byla v nekterych z techto hotelu, tak bych ho urcite rada vyuzila 😊

fighterforever
22. pro 2018

@kristyna2207 je to sleva na doplatek na ubytovani. Ja loni taky mela poukaz od nekoho odsud a 1.000,- dobra. Muze to prave vyuzit nekdo, kdo je tam poprve. Kdyz budes chtit, tak se mi pak ozvi a poslala bych ti ho postou.

kristyna2207
22. pro 2018

@fighterforever dekuju moc 🙂 Az budu vedet, tak se ozvu.

zuzekk
23. pro 2018

@kristyna2207 až si budeš dělat rezervaci, nahlaš, že poukaz máš. Později už ho neuznávaj ☹

zuzekk
23. pro 2018

@kristyna2207 a těš se, to jo🙂 já měla na spolubydlící štěstí, takže jsem neměla ani čas na knížky, filmy nebo práci. 😉
Miminko čekám v únoru, spolubydlící v červenci 😊😍

janser
25. pro 2018

Ahoj holky jsem tu nová,mam za sebou 3 IUI a 1.IVF vse bezuspechu. Myslite ze uz tady po tom vsem je narok na lazne?

kristyna2207
25. pro 2018

@janser
Ahoj, rekla bych, ze urcite. Nevidim duvod proc by mel byt problem 😊

janser
25. pro 2018

@kristyna2207 dekuju za odpoved,popravde jsem ani nevedela ze by nejaky narok mohl byt,zjistila jsem to az tady na strankach. Pred dvema tydny nam prave nevyslo 1.IVF a tedka nevim jak dal,zda jit na KET a nebo zkusit zažadat o lazne......

kristyna2207
25. pro 2018

@janser
Ja teda pojedu take poprve. Nabidla mi je sama doktorka, jestli mam zajem. A byly mi schvaleny hned. Zalezi na diagnoze a veku tusim take. Ale je tu spousty holek co maji prehled. Urcite bych ti doporucila se doktorky zeptat a nevahala bych 🙂

janser
26. pro 2018

@kristyna2207 tak se zeptam a uvidime. A ty uz mas take neco za sebou?

janser
Autor odpověď smazal
kristyna2207
26. pro 2018

@janser
Ja mam pred sebou teprve IVF.
Minuly rok jsem prodelala mimodelozni (prisla jsem na posledni chvili, silene bolesti a krvaceni do bricha) odstranen jeden vejcovod. Pak mi bylo receno, ze druhy vejcovod bude v poradku. Pres rok snazeni a stale nic. To uz jsem byla nervozni. Doktorka mi teda doporucila chromopertubaci, bohuzel to dopadlo dalsi operaci a odstranen druhy vejcovod a s tim jsem se vubec nedokazala smirit. Nadeje na prirozene tehotenstvi byla pryc. Tak ted lazne a pak IVF.

janser
26. pro 2018

@kristyna2207 tak to bude super regenerace po tom vsem v laznich a priprava na IVF. A doporuceni ti psala na gynekologii nebo v Caru? A jak je to omezeno tim vekem s narokem na lazne?

kristyna2207
26. pro 2018

@janser
Doporuceni mi dala gynekolozka, ale vyplnit komplet papiry mi musela obvodni lekarka a sama jsem si to pak odnesla na pojistovnu. S tim vekem ti uplne nereknu. Vim, ze se to tu resilo, ale nechtela bych ti tikat nejake nesmysly. Myslim, ze to bylo do 30ti let, ale urcite ti reknou na pojistovne. Mozna i zalezi u jake jsi. To bohuzel takhle detailne nevim. ☹

zuzekk
26. pro 2018

Vek nehraje roli (jela jsem ve 36)

kristyna2207
26. pro 2018

@zuzekk
Proto rikam, ze nevim presne. Jen vim, ze se to tu uz resilo. 😊
Nejede nahodou nekdo ted v lednu?

janser
26. pro 2018

Holky dekuji za info a je jeste nejaka doba do kdy se vse musi stihnout? Napriklad pouze tri mesice po IVF a pak uz treba mam smulu?

janser
26. pro 2018

@zuzekk a pomohli ti lazne?

zuzekk
26. pro 2018

@janser stihnout musis jen do 3 mesicu od schvaleni , ivf atd. nehraje roli.
Pomohly 🙂))

janser
26. pro 2018

@zuzekk opravdu? Tak to je super,ze lazne pomohli 🙂 a v jakym hotelu jsi bydlela?

zuzekk
26. pro 2018

@janser jo🙂 byla jsem v breznu, v kvetnu pak na IUI a zanedlouho cekame mladatko.
V Adleru.

Strana