Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@zuzekk
Tak to ti moc preji 🙂 To je dobre, ze lazne pomohly a povedlo se.
@janser dekuji! Hotovej zazrak... byla to nase 5. IUI, absolvovali jsme 2 IVF, 1 KET, chystali se na dalsi ivf... inu, pokud mas mrazacku spoustu, bez rovnou, ale zalezi i na case - abys to stihla i s pripadnym potvrzenim negativniho vysledku. Coz nejaky min. mesic a pul bude, a jestli ti ty 3mes uz bezi... no a pokud zmrazenych uz moc nemate, nechala bych to na pak. V laznich si poradne odpocines, cesty se prokrvi, otevrou, pri procedurach si medituj, prej, cisti hlavu,...
Ubytovani bylo fakt fajn, byla jsem spokojena, Adler mi pripadal jako rozumny kompromis cena vs.vykon. Pawlik, Tri lilie,..to uz bylo takovy moc nobl, nejsem takova dama, cely den v lodickach nevydrzim 😉 zaroven pohodlicko bez venceni 🙂
@janser tak to nech na později... zvlášť jestli se teď hned necitis, nema to prakticky cenu. Užij si pohodičku v lázních, vyuzij vše co nabízí, vyčisti tělo, hlavu i utrapenou dusicku; pár týdnů/měsíců "oddalování" už nic neuspěchá.
Doporučuju plavání (bylo zdarma), dychanky v hotelech (jak kaficka, dortiky, tak např. v tom Adleru byla každý všední den "akce" na něco pro ubytovane), hodně chození (např. Nordic walking s průvodcem), dopřej si mani/pedikuru, kosmetiku (nabídka vietnamců je široká, oproti hotelům za pár K), výlety po okolí... určitě si to užiješ i bez velkého utrácení a budeš ready pro embryjka..
@zuzekk no vim ze dalsi sklamani kdyby to nevyslo tak abych asi tedka nedala.... v ledni jdi do Caru tak se poradim s doktorkou,chtela bych jeste udelat tu imunologii,protoze my jsme oba zdravi,jen nemam ovolace ale vzsy po injekcich byla I stimulace na leky dobry,tak uz nevim v cem je problem a do toho cvicim I hormonalni jogu ale bohuzel bez uspechu....
@janser tak to je ideální - teď se netrap, aspoň bude čas na výsledky, ohlas lázně a že po nich bys přišla na KET, rovnou si můžeš domluvit termín, ať se na nic neceka.
Joga ničemu neuškodí, asi bych neočekávala přímé výsledky, naladit mysl však určitě pomáhá. Resp. může naučit nemyslet🙂
@fighterforever
Napsala jsem ti soukromou zpravu 🙂
@janser
Tak jak jsi dopadla? Byla jsi se zeptat u doktora?
Jinak holky nejedete nahodou nekdo koncem mesice do lazni? 🙂 uz to mam potvrzene a 27. mam nastup.
@kristyna2207 jeste jsem nebyla u doktora v gennetu jsem objednana az na utery ale stejnak si myslim,ze me poslou ke svymu doktorovi na gyndu aby napsal to doporuceni
A jak ti dlouho trvalo nez ti to schvalili na pojistovne?
@janser
Tak to nevim, ale myslim si, ze by ti to klidne mohl napsat i doktor v gennetu. Uvidis co ti rekne 🙂
Na pojistovne to byl fofr. V patek jsem to podala a hned v utery mi psaly sms, ze to mam schvalene. Mam VZP.
@kristyna2207 tak to je rychlost, a do jakeho hotelu jedes?
@janser
Do Adleru, ale na svou zadost. 🙂 napsaly mi jiny, ale bezproblemu slo zmenit.
@kristyna2207 tak ono kdyz maji volno tak jim to je asi jedno,kde te ubytuji.a dali ti termin teda cca za mesic nebo jste se dohodli na terminu podle tebe?
@janser
Termin jsem mela 3.2. Takze se mi jen o tyden posunul. Me o termin ani neslo, takze to bylo dobry 🙂
@janser na gyndu nemusíš, stačí odborník odkudkoliv, taky jsem měla jen z CARu + obvoďák. Doktor v CARu (a později pak i můj gynekolog) mi řekl, že lázně jsou na nic, jen opakovat a opakovat pokusy, ale že když teda chci, tak mi to napíše. Na příští schůzku si pak vzorně připravil vše vyplněné vč. prospektů, ceníků... 🙂
no a jak jsou ty lázně k ničemu, mám 3.2. termín porodu 😀 @kristyna2207
(už to sem víckrát cpát nebudu, já jen že mě to datum bouchlo do očí 😉 )
@zuzekk
No tak to je super. Tak na tebe budu v laznich myslet 😉😊 Jen to sem davej, aby jsme mely podporu a verily v to, ze nam to taky pomuze 🙂 Budu drzet palce a preju, aby jsi mela rychly porod 🙂
@kristyna2207 děkuji!!
já teda plna víry rozhodně neodjížděla, ale jako relax rozhodně dobrý, je mi skoro líto, že už nemůžu jet 🙂
@zuzekk
Jakto, ze si odjizdela bez viry? Hlavne, ze se povedlo a je vsechno v poradku 🙂
@kristyna2207 všichni, vč. lázeňského doktora (to je teda taky postavička do jazzu, poznáš😉 ) říkali, jak je to o tom, že jen odpočinek, vypadnutí ze streoptypu a stresu a tp., jinak že to vůbec k ničemu nepomáhá. Takže takovej wellness na náklady pojišťovny. Pak něčemu věř!
Samozřejmě nemůžu vědět, co bylo pravou příčinou úspěchu, jestli prostě přišla dobrá konstelace, osud si řekl "Tak ok, už jsou ready", nebo teprve "zafungovala" změna v práci, nebo mi mrňouska někdo seslal...nebo lázně 😊
@zuzekk
Tak to si me na noc pobavila. Budu se tedy tesit i na doktora 😂 pokud mi to pomuze ,,jen" od stresu, tak budu i tak rada. Uz tech nervu a slz bylo moc. Uz jsem si prisla chvilema, jak blazen. U tebe at to bylo cokoliv, tak to bylo spravne a to je nejdulezitejsi 🙂
Holky, prosím o radu - potřebuji do lázní boty na cvičení? Ty se přece na jogu nebo mojžíšovku nenosí. Můžu mít na pokoji svojí rychlovarnou konvici?
@lenkakn
Jee kdy jedes? Ja o botech taky premyslela, ale v papirech je napsana obuv na cviceni, tak nevim.
@kristyna2207 fakt není na co, všechna cvičení jsou naboso. jen na ven na vycházku, a to už je na tobě.
@zuzekk
No ja bych si je radsi nebrala, protoze uz takhle nevim kam vsechny ty veci dat.
@kristyna2207 no právě 😉 nějaké tenisky na ven se hodí, tak je přinejhorším můžeš vydávat za obuv do tělocvičny 😀 a nezapomeň vyvrtku!
@zuzekk
Tak v tomhle pocasi si myslim, ze nehrozi ani tenisky na ven 😂 Kozacky to jisti. Jooo, tak tu muzu zapomenout, protoze nepiju 😊

@zuzekk ty jo tak to je krasny a moc gratuluju 🙂 ja za sebou uz 3IUI a tedka v prosinci jsme byli na 1.IVF ale bohuzel,a prave nevim jak dal zda zkusit nejprve ty lazne a pak zkusit KET nebo jit rovnou 😞 je to fakt tezky,cetla jsem ze lazne jsou doporucovany jeste pred IVF
A ubytovani dobry? Nechtela bych byt nekde kde je velky doplatek