Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@zuzekk
Ja jedu za 3 tydny. A zbalit vsechno zimni no potrebovala bych vice kufru 😂 To, ze bude teplo. Tomu ted neverim jeste. To me nikdo nenauci. Flasku mam na rok 🤣
@kristyna2207
Ahoj, jedu uz za tyden - 13. 1. Boty na cvičení tedy neberu, alespon o jednu vec min ☺ Ty jedes kolikateho?
@lenkakn
Tak to je skoda. Ja jedu 27.1. a do jakeho hotelu?
Tak mi kdyztak prosim potom napis, co ti predepsaly za procedury a jestli si ty boty opravdu nepotrebovala 🙂
Holky jeste jsem se chtela zeptat, kdyz mam nastup v nedeli, tak co se ten den vsechno deje? Jde se k doktorovi ten den? Muzu treba pritel tam semnou jeste to odpoledne zustat?
@kristyna2207
Jedu do Luisy. Co tam se mnou budou provadet napisu ☺
@lenkakn
A jedes kvuli gynekologickym problemum? Me taky psali Luisu, ale menila jsem si to. Budu rada. Dekuji 😉
Holky, mám několik volných poukazů na slevy 1000 kč z doplatků do hotelu Pawlik, Luisa či Jesenius, kdo by měl zájem, napiště zprávu. Je potřeba nahlásit už u rezervace, že poukaz máte a chcete ho uplatnit. 🙂 Tak kdo se chystá a chtěl by, ozvěte se a moc si to tam užijte. 🙂
@kristyna2207
Jojo, kvuli neplodnosti. Mně nabidli jen Luisu a Pawlik, zbytek je v lednu zavreny. Pawlik mi prisel moc drahy.
@lenkakn
To je divne. Kdy ti delaly rezervaci? Ja jedu 27.1. a jedu do Adlera. Pawlik je pry az moc luxus. Taky myslim zbytecne 😉
@kristyna2207 ahoj ne k doktorovi se jde až v pondělí. Partner s tebou může do odpoledne zůstat.
@linusha
Dekuju za info 🙂
@kristyna2207
Ja jsem původně do Adlera chtěla a pani rikala, ze je otevřeny od konce ledna, to je pravda, jenomze ja jsem potrebovala ten termin od 13. Ted se ale stejne bojim, ze mi to prodlouzi, protoze se mi posunula menstruace a prijde mi zas ten posledni tyden v laznich 😞
@lenkakn
Aha. Tak to tam nikdo moc asi nebude ☹
Tak to je na nic. Me pokud se nic nezmeni, tak by mela prijit 2 dny pred odjezdem. Tak snad to tak zustane. A ja mam marodni takze me na terminu nezalezelo.
Kdyz uz jsem u te marodni, nevite jestli mi listek na penize napisou v laznich (i presto, ze mam marodni vystavenou od moji gyn.dr.) nebo mi ji ma dat moje gyn.dr.? Sestra si prave nebyla jista 🤔
@lenkakn kvůli menstruaci si to můžeš protáhnout o týden, když ti to doktor nabídne. Ale nemusíš - bohužel nejde jen pár dní, ale buď celý týden (zase do neděle) nebo nic. Normálně by ti dál běžela nemocenská, něco doplatíš (pomernou část), například mně ale vycházel ten "náhradní protazeny" týden na velikonoce a to jsem tam už nechtěla být, taky mi odjížděli moji noví kamarádi, tak jsem to prostě nevzala.
@kristyna2207 v neděli se jen přihlásíš na recepci a pak na sesterně, jinak se nic neděje. Sestry ti řeknou v kolik a kde máš být v pondělí u doktora, to je vše.
Doporučuju přijet raději dříve, už na oběd, najdou ti lepší místo v jídelně (než když se někdo chytře přištrachá ve 3...)
@zuzekk
To je jako zasedaci poradek v jidelne? 😮 Ja bych chtela dorazit na tu 1h., ale obedvat stejne nebudu. Jak se znam budu nervozni a po ceste v aute nebudu mit hlad.
@zuzekk
🤣🤣🤣 Tak to ti dekuji. No ja jsem na to zvedava. Mam z toho vitr. Abych mela vsechno, aby vse probihalo v pohode,aby byly normalni vsichni. 🤣 Ja jsem stresar, takze hruza 🙈
@kristyna2207 jj, zcela krutopřísnej. Mají svůj 100let zavedený systém a ten si nenechaj narušit. Při příjezdu se číšníci snaží dát k sobě lidi, kteří jim k sobě pasují (věkem, národností.. ), ale pak je to napevno. Jako úplně, i židle, žádný rotování. Přečetla jsem si příjezd do 16h, tak jsem poobědvala u našich a dorazila ve 3, co do ubytování úplně v klidu, ale už mi zbylo jen místo v německý jídelně nebo u důchodců. Tak jsem nafasovala Miladu a Miladu, které chodily na nejčasnější hodinu jídel. Po pár dnech jsem si teda troufla se přesunout třeba na moučník ke spolubydlící, ke konci už číšníci věděli a sami nabídli, že mi přesunou třeba na oběd nádobí.
Říkám, systém je přísný, ale nakonec byli lidi vstřícní, a všechno šlo. Např. - manžel přijel na víkend, zaplatil si pokoj se snídaní ale ne jídlo. Nebyl problém, aby šel do jídelny se mnou a dali jsme si můj oběd na půl. Což nám pri těch porcich bohatě stačilo.
@kristyna2207 máš jedno nebo dvoulůžák? Pokud jsi sama, můžou ti být ostatní ukradení, já se s Miladama u stolu potkala jen výjimečně. A všechno bude v klidku.. ale úplně tě chápu, taky jsem byla nervózní koho nafasuju, bála jsem se i samoty a nudy.. personál je jako všude jinde - někdo vstřícný, někdo napřesdržku, ale jako celek dobrý, od recepčních přes masérky..fakt si z toho nemusíš dělat nervy.
@zuzekk
No tak to koukam jako blazen 😮😮 Ty jsi byla take v Adleru? (Urcite si to psala, ale ja ted nevim ☹ )
Maji tam vsechny jidla formou rautu, tak by me nenapadlo, ze bude nejaky zasedaci poradek 😮
To si me ted zaskocila. Ale zase mi prijde i divny, abych prijela a sla hned jist a pritel na me ,,nekde" cekal nez se najim.
@zuzekk
Mam dvouluzak. Z nudy asi strach nemam. Beru notas, filmy. Vse mozne. To, ze se mi bude styskat to vim uz ted 🤣 Ja si taky rikam, ze to nic neni. A doufam v to, ze za par dni budu v pohode 🙂
@lenkakn změní ti léčebný plán na tolik dní kolik na odmenstruovani potřebuješ a místo vaginalnich ti daj něco jineho - z 90% parafinovy zabal na ruce 😁 A pak ty dny po MS ti naopak nasazi plyn, vyplach, tampon,.. ale není to úplně výměna 1:1, kvůli obsazenosti, rozpisum ostatních pacientů. Plán klidně změň několikrát, i podle toho, co ti sedne/nesedne.
@kristyna2207 tak to pak záleží hodně na spolubydlící. Když si nesednete, může to být slušný peklo. Já na poslední chvíli panikarila, že jsem blbá, že jsem si měla ten 1lůžák připlatit.. A dostala jsem moc fajn holku, počítač jsem ve finále ani neotevrela, knížky přečetla jen na sedivejch procedurach, jinak jsme furt spaly, žvanily nebo měly program. Pro tvůj klid - snaží se zase dát dohromady lidi, co by si podle papíru mohli vyhovovat, věkově +diagnozou. V extrémním případě se i tohle dá změnit.
@zuzekk
Tak to se uvidi. Snad to nebude takova hruza 🙂
A na procedury si chodila jak oblecena(pokud byly v hotelu)? Jako v zupanu, nebo normalne (treba leginy+triko). A na jidlo se musi chodit v nejakem extra nobl obleceni? Promin za takovou zpoved, ale ja chci vedet ve vsem do ceho jdu a co vse si vzit s sebou 😐

@kristyna2207 bůhví jak bude...já byla v březnu, jeden týden skoro jaro, téměř na tričko, další sníh a -15°.. A to nám zrovna zamkli v noci hotel..😨👠⛄
Pít začni, výborná relaxační technika! 😃