icon

Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?

nirvan2
24. zář 2024

Ahoj, mám dotaz a to ten, že cca před 2 mesicema se mi udělal na lýtku červený spojený pruh bez jakýkoliv příznaků a zmizelo to cca za týden a teď se znovu objevil, ale přemístil se ke kolenu a obehnal část nohy u kolena dokola , ale teď už jsem to pocítil bolestí a únavou nohou, pocitem tuhosti a teď je to už 3ti den a bolest se mi už nese od kyčle v čele nože přes koleno, holeň a do nártu..pokud se s tím někdo setkal nebo by někdo tušil co by to mohlo být, byl bych rád za každou radu..na vyšetření jsem objednán na čtvrtek.

Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?Červené ohraničení na noze. Co by to mohlo být?
hvezdicka09
24. zář 2024

@nirvan2 ja bych si klidne tipla boreliozu, erythema migrans se muže objevovat na různých místech a zase mizet, i jinde než bylo klíště, prisati klistete si clovek ani nemusí byt vědom. Ale je to jen můj tip, nejsem odborník.

nirvan2
autor
25. zář 2024

@hvezdicka09 Zitra by mi měli brát titer na boreliozu, tak uvidíme, každopádně děkuji 🙂

lentilkah
25. zář 2024

Take to vidim na boreliozu.

nirvan2
autor
26. zář 2024

Tak potvrzuji boreliózu a 20 dní antibiotika 🙂