Chrání vitamíny a zinek před chřipkou typu A?
Mohu se nakazit od člověka, který má chřipku typu A a jsem s ním v kontaktu? Před 2 týdny jsem byl nemocný. Užívám vysoké dávky kolostrum 800mg, C vitamin 1000mg, D vitamin 2000mg, zinek 25mg. Antibiotika zabírají na chřipku? Jak se chránit?
Přítelkyně má druhý den 39 teploty a byli jsme dnes na pohotovosti a dali jí antibiotika. Já také pociťuji zvýšenou teplotu 37,5 pak to přejde jakoby z ničeho nic. Přítelkyně kašle, hrdlo ji bolí, celé tělo. Mohu se nakazit od ní? Dělal jsem virový test, neukázal nic. Měřím teplotu, protože cítím jako bych hořel na tváři, strašně mi je teplo na tváři. Mám doma antibiotika čistě nové neotevřené.
Jako přítelkyni zabírá panadol, ale po 3 hodinách začne stoupat teplota výše a výše.
@reeeza priateľka má celý deň 38,5, 39 teplotu
Ano, nakazit se muzes a ano, mel bys zacit hledat okamžitě lékaře - psychiatra...
Chronický stres = trvale zvýšený kortizol = potlačení vlastního imunitního systému = můžeš se krmit čím chceš a stejně to nebude fungovat.
Chceš-li to alternativně, pak si nastuduj něco o zákonu přitažlivosti, který vychází z principu, že si do života přitahuješ přesně to, čemu věnuješ každodenní pozornost.
To je s tebou stále dokola. Fakt nechápu, co ti to přináší...

No věšteckou kouli tady nikdo nemá. A nikdo vám tu nemůže zaručit že se nenakazíte. Nakazit se samozřejmě můžete. Tělo se s tím může poprat dobře...a nebo taky nemusí🤷♀️
Já antibiotika na chřipku snad nikdy nebrala, vždy jen na angínu nebo laringitidu..
Antibiotika berte pouze pokud je máte předepsána lékařem.
Jinak teplotu bych asi úplně nedoporučovala hned srážet. Aspoň v prvních 3 dnech. Tělo se tím snaží ten virus zahubit.