icon

Čirá tekutina v břiše

terka2018
29. lis 2018

Ahojky,

na kontrole po porodu mi byla zjistena čirá tekutina v břiše. Tak se cekalo jestli zmizi sama od sebe a dneska se zjistilo ze se zvetsila. Doktor nevi, co to je. Brali mi krev, vysledky mají byt v utery.
Presto nemate nektera s tim zkusenost? 🙂

Děkuji

klidopido
6. pro 2018

@terka2018 ahoj uz se vi od ceho to je? Me zas rikal urolog ze mam vodu za delohou a ze to neni normalni, ale na gynde mi rikali, ze je to od ovulace, jak praskne folikul tak se z nej uvolni voda.

terka2018
autor
6. pro 2018

@klidopido ahoj, delaly testy na zanet a onkotesty. Nastesti vse negativni. Takze to vypada na prasklou cystu 🙂 za mesic mam prijit na kontrolu, nicmene voda tam porad je...

kristina1412
8. čer 2020

@terka2018 Ahoj, mohu se zeptat, jak to dopadlo? Jsem 3 mesice po akutnim cisari a volnou tekutinu za delohou mam take. Dekuji moc.

platilovamarcela
30. kvě 2023

Stalo se mi to taky. Byla to tenkrát jen prasklá cysta, ale hodně mě to vylekalo. Hledala jsem k tomu tenkrát články, tak jsem ted ještě jeden vylovila: https://medicspark.cz/priznaky/voda-v-brise/ Může to totiž být voda v břiše, která nemusí být úplně sranda. Takže pokud lékař neví co to je, tak buď vyžádej druhého lékaře, nebo to alespoň bedlivě sledujte, a pokud se to zhorší tak to řeš. Na vodu v břiše opatrně