Co dělat při předávkování lékem Zenaro na alergii?
Zenaro 5 mg užívam. Ma sa užívať 1x denne, ja som si dal 2x náhodou za sebou. Som v strese že čo mi môže byť. Prosím pomôžte mi
@pavca1982 som v takej panike že už sa mi ťažko dýcha asi odpadnem
Tak dýchej do sáčku
Hele úplně v klidu. Kamarádka, ketrá má alergii na kde co, bere při akutním kontaktu s alergenem klidně 20 mg . ... Není to zdravé dlouhodobě, ale jako jednorázová dávka to fat maximálně člověka "pošle spát". Nic jinýho. Takže v klidu dýchej a klid...
@cilkat bojím sa ze opuchnem
A proč bys prosím měla? Ne, antihistaminika naopak otoky tlumí. Není důvod, aby je vyvolali. Ani při opravdu velkém překročení dávky (což dvojnásobek fakt není).
Proč by si měl otect?Nic se Ti nestane.Psychiatra už máš?
@zmrzlinka nikdy som neuzival dvojitu dávku na alergiu. Preto mám strach
Vůbec nic se ti nestane. Dcera mi snědla půlku platíčka antihistaminik, když jí byly asi dva roky. Volali jsme tehdy pediatričce a na toxikologickou linku a uklidnili nás, že bude max. lépe spát (ani to se nestalo).
Antihistaminika jsou proti otokům při reakcích, takže rozhodně neopuchneš, i kdybys snědl celé plato (a ty jsi snědl pouze dvě tabletky).
Pokud se dokážeš takto vystresovat kvůli tomu, že sis zobnul dva prášky na alergii místo jednoho, doporučuji zvážit terapii, takové chování není u dospělého člověka normální...
@xleni nie

Nic