V 5. týždni mám sem tam svetlo hnedý výtok. Je to ok?

fedanez
8. pro 2010

vsetko to zacalo po sexe pred 4 dnami. najprv som mala ruzovkasty vytok a teraz sem tam svetlucko hnedy. mam strach. ako dlho to moze trvat. pomozte mi prosim. dakujem

simonceli
8. pro 2010

no tak já bych neváhala a zavolala gynekoložce a ta ti asi nejlíp odpoví. RAději volat a chodit k ní několikrát zbytečně než jednou pozdě. Já měla taky výtok v těhu, ale nic to naštěstí nebylo, ale i tak mi mudr řekla, že v těhotenství výtoky být nesmí. Tak raději ráno zavolej, ať máš jistotu od odborníka a ne nás laiků.

ivasad.
8. pro 2010

Ahoj, to se může stát, když se uhnízďuje vajíčko v děložní sliznici. Raději bych stejně, být tebou, ráno šla ukázat se k doktorovi, ať se na tebe koukne. Kdybys začala krvácet čerstvou jasnou krví tak k doktorovi hned. 😉

petrullina
8. pro 2010

nejlépe uděláš,když zajdeš k doktorovi a řekneš mu,co máš za problém...já jsem také trochu špinila asi v 9 týdnu a přesně po sexu,jak píšeš ty a dr.mi udělal utz,vše bylo v pořádku,tak doporučil klid,žádnou námahu a napsal mi Ascorutin,takže neváhej a vyprav se k němu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru