icon

Co pomáhá na únavu a psychiku po Covidu?

25. črc 2022

Ahoj, jsem po Covidu . Mela jsem opravdu ošklivý průběh. . .mam problém ze jsem furt šíleným způsobem unavena. Změny nálad, mam hrozne výkyvy, nedokážu vůbec nic dělat protože ta unava je něco hrozného:( máte s tímto někdo zkušenost? Přejde to? Co vám pomohlo na unavu a psychiku? Nikdy jsem takový problém nemela:/ s dětmi spánek přes den není možný a fakt trpím:/

patypresdevaty
25. črc 2022

Nemám osobní zkušenost s Covidem, ale obecně při únavě může pomoct vitD a/nebo hořčík. Případně zajít k Dr. a nechat si udělat krevní obraz, po ošklivém průběhu může tělu chybět kdeco...

klokanka31
25. črc 2022

My měli covid v půlce února (já hodně blbý průběh) a první měsíce šílená únava, teď už to je o něco lepší, ale pořád nezvládáme to co jsme zvládali (nebo zvládáme, ale jsme pak úplně KO), já mám navíc pořád nějak blbý průdušky...🙄 je to svinstvo 😡

tasimia
25. črc 2022

Nechci tě znepokojovat, ale jsem.po dvou covidech a je to děs.. pořád se mi blbě dýchá, neustále chycene průdušky jak píše výše, na kole neujedu nic, tlak v loji, svírá se mi hrudník atp. Je to v loji no..

hankasva
15. srp 2022

Asi tě nepotěším, ale ač sem měla covid absolutně v pohodě( spíš jako lehká viroza) tak mám velké problémy s nízkým tlakem, špatně se mi dýchá a jsem hodně unavená.

krisstina93
15. srp 2022

Taky jsem po covidu děsně unavena, měli sme ho dva týdny zpět a doteď se nemůžu vydat někam dál, i delší procházka mě úplně vyřídí a to sem jinak zvykla být pořád někde. Kamarádka to prý měla taky tak, trvalo to delší dobu, pak se hodila ze dne na den zas do normálu.

hankasva
15. srp 2022

@krisstina93 měla sem ho loni a v pohodě nejsem doteď. Tak už ani nevěřím že to bude lepší.