Co pomáhá na zánět ledvin a bolesti zad?
Ahojky ženský mám téměř po ovulaci skoro každý měsíc problémy buďto z mykózou nebo záněty, teď ale tentokrát to je hodně nepříjemné bolesti zad dole v křížích pálení při čůrání ale více to pálí po tom čůrání, a výtok nažloutlý vypadá na intimce jakoby hnisavý, ale nějak nepáchne,u doktorky jsem byla a vzala mi stěr na kultivaci, ale to se čeká týden než budou výsledky , a pak se nasadí léčba podle toho , ale co mám mezi tím užiívat aby jsem si to nějak nezhoršila? poradila mi jen ze si mám koupit něco z lactobacily já se bojím něco koupit , co vám mohlo aspoň na zmírnění těch zad to je hrozný 🙂↕️
Šla bych k praktikovi.Nejlepe s moči ve sterilní zkumavce.Da se koupit v lékárně.
@zmrzlinka tak je to podle moči zřejmě zánět močových cest předepsali mi furolin
@lujhu to mě mrzí, že můj odhad byl správný, na druhou stranu lepší toto, než kdyby byl rozjetý zánět ledvin. Doporučuji přikoupit v DM Mannose, popř. v lékárně blokurimu uro+ a nasadit v režimu akutních potíží. Pomáhá to k rychlejšímu vymizení příznaků zánětu a pročištění močových cest. Držím palce, ať je ti brzy líp.

No a rozbor moči se dělal? Protože toto vypadá, že to tentokrát bude i se zánětem močáku.