icon

Co pomáhá na zánět ledvin a bolesti zad?

lujhu
14. led 2026

Ahojky ženský mám téměř po ovulaci skoro každý měsíc problémy buďto z mykózou nebo záněty, teď ale tentokrát to je hodně nepříjemné bolesti zad dole v křížích pálení při čůrání ale více to pálí po tom čůrání, a výtok nažloutlý vypadá na intimce jakoby hnisavý, ale nějak nepáchne,u doktorky jsem byla a vzala mi stěr na kultivaci, ale to se čeká týden než budou výsledky , a pak se nasadí léčba podle toho , ale co mám mezi tím užiívat aby jsem si to nějak nezhoršila? poradila mi jen ze si mám koupit něco z lactobacily já se bojím něco koupit , co vám mohlo aspoň na zmírnění těch zad to je hrozný 🙂‍↕️

miryp
14. led 2026

No a rozbor moči se dělal? Protože toto vypadá, že to tentokrát bude i se zánětem močáku.

lujhu
autor
14. led 2026
@miryp

No a rozbor moči se dělal? Protože toto vypadá, že to tentokrát bude i se zánětem močáku.

@miryp ne to po mě nikdo nechtěl což jsem se taky divila

miryp
14. led 2026
@lujhu

@miryp ne to po mě nikdo nechtěl což jsem se taky divila

@lujhu domluv se s praktikem na vyšetření moči. Já pro tyto účely mám doma zásobu sterilních zkumavek a testovacích proužků.

zmrzlinka
15. led 2026

Šla bych k praktikovi.Nejlepe s moči ve sterilní zkumavce.Da se koupit v lékárně.

lujhu
autor
15. led 2026
@zmrzlinka

Šla bych k praktikovi.Nejlepe s moči ve sterilní zkumavce.Da se koupit v lékárně.

@zmrzlinka ano zítra už mažu,

lujhu
autor
16. led 2026
@zmrzlinka

@zmrzlinka tak je to podle moči zřejmě zánět močových cest předepsali mi furolin

miryp
16. led 2026
@lujhu

@zmrzlinka tak je to podle moči zřejmě zánět močových cest předepsali mi furolin

@lujhu to mě mrzí, že můj odhad byl správný, na druhou stranu lepší toto, než kdyby byl rozjetý zánět ledvin. Doporučuji přikoupit v DM Mannose, popř. v lékárně blokurimu uro+ a nasadit v režimu akutních potíží. Pomáhá to k rychlejšímu vymizení příznaků zánětu a pročištění močových cest. Držím palce, ať je ti brzy líp.

lujhu
autor
Autor odpověď smazal
miryp
16. led 2026
@lujhu
Odpověď byla smazaná

@lujhu já mám blbé rozlišení na noťasu a duchy, jsou-li tam nějaké, vůbec nevidím. Ale třeba se k tomu vyjádří někdo s lepší technikou.

lujhu
autor
Autor odpověď smazal
lujhu
autor
Včera v 16:27
@miryp

@lujhu já mám blbé rozlišení na noťasu a duchy, jsou-li tam nějaké, vůbec nevidím. Ale třeba se k tomu vyjádří někdo s lepší technikou.

@miryp tak mi bylo zjištěno masivní kvasinky podle stěru z kultivace, ale z moči nechápu teda ty leukocyty a bílkovinu

miryp
Včera v 16:31
@lujhu

@miryp tak mi bylo zjištěno masivní kvasinky podle stěru z kultivace, ale z moči nechápu teda ty leukocyty a bílkovinu

@lujhu mohla to být kombinace, to se nevylučuje.