Co způsobuje nesnesitelnou bolest v levém podbřišku ráno?
Nevíte prosím někdo čím by mohlo být že mě bolí každé ráno v levém podbřišku? je to až nesnesitelná bolest, jen ráno po probuzení, bolí to i na dotek a kolikrát se nemůžu ani otočit na záda jak je to citlivý, trvá to tak 15min co se probudím a po chvíli dobrý
No a jsi těhotná nebo máš menstruaci nebo to tak máš každý den a jak dlouho?
Pokud je bolest "nesnesitelná", tak je na místě lékař. Tady tě nikdo nevyšetří, neprohlédne. Může to být v pohodě a taky nemusí.
Nemáme věšteckou kouli, kouzelné zrcadlo, ani nic jiného, co by nám odkrylo, co tě trápí. Pokud člověk trpí opakovanou bolestí břicha, kterou označuje za nesnesitelnou, má se obrátit na ošetřujícího lékaře a domluvit se na prohlídce, nikoliv lovit dohady na MK. Přestože ti reeeza píše své zkušenosti a své domněnky, proč se jí to děje, neznamená to, že máš stejný problém. Nemusí to být nic špatného a může to být průser, proto je vhodný jediný postup - jít k doktorovi.
Nemáme věšteckou kouli, kouzelné zrcadlo, ani nic jiného, co by nám odkrylo, co tě trápí. Pokud člověk trpí opakovanou bolestí břicha, kterou označuje za nesnesitelnou, má se obrátit na ošetřujícího lékaře a domluvit se na prohlídce, nikoliv lovit dohady na MK. Přestože ti reeeza píše své zkušenosti a své domněnky, proč se jí to děje, neznamená to, že máš stejný problém. Nemusí to být nic špatného a může to být průser, proto je vhodný jediný postup - jít k doktorovi.
@miryp souhlasím. Já si zatím myslím, že u mě to souvisí s těhotenstvím. Ale autorce bych taky doporučila nechat se raději vyšetřit 👍👍
Ahoj, jsem těhotná, děloha už hodně povyrostla a mívám přesně to, co popisuješ. Mám za to, že je to zácpa spojená s tím, že mi děloha tlačí na střeva. Mám to poslední dobou třeba 2xtýdně. Ale i před těhotenstvím jsem to párkrát do roku měla..Bihužel na internetu jsem o tom nic nenašla...
Je to ostrá bolest v levém podbřišku. Jako by se i trochu posouvala. Nahmatám si i přesné místo, kde to bolí. Kolikrát se v posteli ani nejsem schopná otočit, ani dýchat, jak to bolí. Když mě to chytne ve stoje, nejsem schopná se pohmout bolestí...je to opravdu brutál. Strašně to bolí. Ta kolika ustoupí tak po 15 minutách, ale bolest trvá celkově tak hodinu, i když pak už v menší míře...
Taky by mě zajímalo, co to je. Naposledy jsem to měla před 4mi dny. Od té doby jím večer před spaním švestku, snažím se hodně pít, jíst hodně vlákniny a omezit pečivo ( abych ho neměla k večeři). Do tří hodin po kolice mám většinou tužší stolici, ale nic šíleného. Vůbec nevím co to může být...
@reeeza ahoj, a v jakém měsíci těhotenství? já mám přesně to samé co popisuješ, ostrá bolest vlevo, taky si nahmatam přesný místo kde to bolí ale jen trošku víc přitlačím tak to cítím o dost intenzivněji, teď mě od půl 6 ráno bolí i celý podbřišek, jakoby takový tlak, taky jsem nebyla schopna se otočit, vždycky to mívám ráno tak 5 minut ale dneska poprvé to mám několik hodin, k dr dneska jdu tak jsem zvědavá a asi si zajdu i pro test pro jistotu, protože jsem 2,5 roku po porodu a prášky beru ale při nich menstruaci nemám, jen třeba 3 týdny špiním, takže stát se asi může ledacos, každopádně na velkou jít nemůžu protože mi to nejde, byla jsem naposledy předevčírem, tak nevím, uvidím co mi řekne Dr a dám vědět
No a jsi těhotná nebo máš menstruaci nebo to tak máš každý den a jak dlouho?
Pokud je bolest "nesnesitelná", tak je na místě lékař. Tady tě nikdo nevyšetří, neprohlédne. Může to být v pohodě a taky nemusí.
@hennrietta každý den cca 5 minut, menší bolest v levém místě ale co vstanu tak to odezní takže jsem to neřešila, ale dneska to mám fakt několik hodit a to se stalo poprvé , těhotná snad nejsem protože prášky beru a menstruaci nemám, akorát vždycky při antině špiním pár týdnů
@miryp souhlasím, chtěla jsem to jen zkusit než tam dneska zajdu

Ahoj, jsem těhotná, děloha už hodně povyrostla a mívám přesně to, co popisuješ. Mám za to, že je to zácpa spojená s tím, že mi děloha tlačí na střeva. Mám to poslední dobou třeba 2xtýdně. Ale i před těhotenstvím jsem to párkrát do roku měla..Bihužel na internetu jsem o tom nic nenašla...
Je to ostrá bolest v levém podbřišku. Jako by se i trochu posouvala. Nahmatám si i přesné místo, kde to bolí. Kolikrát se v posteli ani nejsem schopná otočit, ani dýchat, jak to bolí. Když mě to chytne ve stoje, nejsem schopná se pohmout bolestí...je to opravdu brutál. Strašně to bolí. Ta kolika ustoupí tak po 15 minutách, ale bolest trvá celkově tak hodinu, i když pak už v menší míře...
Taky by mě zajímalo, co to je. Naposledy jsem to měla před 4mi dny. Od té doby jím večer před spaním švestku, snažím se hodně pít, jíst hodně vlákniny a omezit pečivo ( abych ho neměla k večeři). Do tří hodin po kolice mám většinou tužší stolici, ale nic šíleného. Vůbec nevím co to může být...