Covid 19. Jaké jste měli příznaky?
Je tady někdo, kdo prodělal nebo má koronavirus? Jaké jste měli priznaky? Diky
Mohu se zeptat? Mám druhý den průjem, ale jen občas...včera mi bylo celkově nevolno, hodně unavená. Přisuzuji To i tomu, že teď moc nejím. Teplota přes den 37, vecer 37,7. Říkám si, že je to střevní viróza. Na test ale nemusím, ne? Když nemám jiné příznaky.
@vendelinka08 V podstatě i to co jsi popsala jsou příznaky koronavirusu.. Mě třeba fakt jen 2 odpoledne bolela jen hlava, a měla jsem ho 🤷♀️
@vendelinka08 rekla bych ze to jsou priznaky. Ale pokud budes 10 dnu v izolaci tak bych neresila. Stejne k cemu je to potvrzeni?
@barussska1 no, já ho k ničemu nepotřebují....tak zůstanu doma. Stejně jsem doma s dětma..
@misicka1988 ale je divné, že má tolik příznaků, pak se v tom ani nemůžeme vyznat. Kazdy to prodělá jinak. Jako chřipka, jako nachlazení, jako střevní viróza, jako zánět průdušek....je to asi mutace všeho.
@vendelinka08 Právě. Ztráta cichu a chuti je sice dobrým vodítkem, ale když se to týká jen někoho, je to na prd. Přeci jenom s příchodem koronaviru ostatní nemoci nevymizely, a může to být cokoliv. Ať je brzy lépe 🍀
@luciesvagvěřím, že to u tebe dobře dopadne neboj 🙂. Chápu, že máš strach, protože jsi riziková skupina, ale doktoři si tě už ohlídají a miminko také 🙂 Moje známá pracuje v porodnictví a odrodila už hodně dětí a za poslední dobu i hodně maminek s Covidem a ještě neměla případ, kdy by to dopadlo špatně 🙂
No a pak se v tom vyznej... skolila mě virozka, bolí mě hlava a celé tělo, hlavně záda, teplota cca 37,5. Malej přes 38, průjem. Jestli jsme normálně nemocní, uvítala bych pomoc tchyně velice... nevím jak přežiju zítřek, když je manžel celý den v práci. Ale jestli je to "TO", samozřejmě ke tchyni nepojedu. A co teď? Volat doktorce? Vyrazit na test? Nechci to šířit dál, ani ležet doma bez pomoci zbytečně.
@zuzekk otázka je, jak jí zafungují protilátky. S ohledem na aktuální situaci by za mě neměla jezdit, kdo ví, zda by mohla nebo nemohla být přenašečem. Může to dostat a být pak díky imunitě bez příznaků. Mimochodem aktuální nařízení tohle stejně nedovolují, takže to nemá cenu ani řešit, zda může nebo nemůže přijít, navíc od středy se asi zase bude zpřísňovat. Budeš volat Dr., aby Tě poslala na testy?
@barussska1 já to teď třeba řeším. Má dvouměsíční dceru a dvouletého syna. My jsme s manželem oba pozitivní a ženou na testy i naše děti.. Vůbec se mi to nelíbí, přijde mi to zbytečné, ale prý je vyhláška hlavní hygienicky a musí se testovat všechny děti bez rozdílu věku
😔😔😔
Stejně tak nechápu já tohle. Od pátku co mi vyšel pozitivní test. Průběh nemám uplne růžový ale zatím se to dá zvládnout. Muž a dcera ve stejné době testování negativní. Dneska jsem volala doktorce výsledky z pátku. Dcera musí na testy nejpozději ve čtvrtek a chlap může normálně mezi lidi bez testu 😁Tak já už ničemu nerozumím.
Stejně jako když má doktorka na webu zprávu ze do normálního života můžou nastoupit všichni až v době, kdy poslední nemocný nemá jediny příznak.
Spíš mě děsí jak každý říká něco jiného 😑
Každopádně se všichni držme 😊😗
@barussska1 ahoj ač jsme nechtěli malou vystavovat testům museli jsme
Měli jsme nařízeno od pediatričky
@verullik Přesně tak, s manželem to máme taky určitě oba. Syn je s námi v izolaci, ale manžel potřebuje do práce negativní test a mám strach jestli mu vyjde pozitivní tak poženou na testy i syna.
@goovana A to můžou nařídit? Přece ti nemůže nikdo nic nakazovat. Přijde mi to celý úplně na hlavu. Podle mě si tohle nemohu dovolit, ani u porodu ani po porodu přece NIC nemusíš...
@barussska1 no vzhledem k tomu, ze na nedostaveni se k testům je pokuta. Tak jsme proste sli. Maly se nic nestalo. Zvládla to na jedničku
Ale podruhé už bych ji tam nepustila
první dny rýmu, potom silnou bolest svalů a kloubů, neustávající zimnici a bolest hlavy. Pak přišla šílená únava, spala jsem tři dny prakticky v kuse. Zvýšená teplota max 37,5 jen dva dny. Den před zlepšením ztráta čichu a chuti trvající do minulého týdne (téměr 3 týdny) Doposud přetrvává výrazná únava. A dnes vím, že silný zánět ledvin, díky kterému se na covid přišlo s ním souvisel, protože Covid rád napadá vnitřní orgány. Celkově příznaky virózy 7 dní, náledováno atb na ledviny 8 dní.
@goovana malá jde dneska podruhé 😑
@ploutvicka59 chudinka... držím palečky ať to zvládne a ať je test negativni
@helcakab nejspíš mám. Jsem od včerejška v karanténě na 10dni. Minulý týden zimnice, bolesti zad,v pátek únava a horečky, sobota nic,neděle únava, bolesti kloubů svalů, bolest v krku. Včera už jsem pomalu nemohla vstát z postele, záchvat kašle, až na terase jsem se rozdychala. Celý den kašel,bolest. Dneska ráno lepší, ale během dne se kašel zase stupňuje,do toho už 3ti den průjem. Na testy jdu až budu minimálně 3dny bez příznaků. ( děti a přítel zatím v pořádku).

@prostenika85 je to možné, vím o několika lidech,kteří měli příznaky ukazující spíš prostřevní chřipku a test na Covid jim vyšel pozitivní...