icon

Covid příznaky u dětí a u vás. Podělíte se o zkušenosti?

janule1940
12. zář 2020

Dobrý den, prodělali jste někdo osobně covid nebo některé z vašich dětí? Můžete se podělit o zkušenosti s příznaky a průběhem?

Strana
z4
orisek56
26. led 2021

@priefi ne i těžší varianta covidu už po měsíci infekční není. To že ten člověk má problémy i po takové době jsou už jen zanechá ne následky. Řešila jsem to s hygienou. Nemá smysl se takového člověka bát, není už infekční.

bigbig
26. led 2021

@priefi Pokud tchýně bojuje s covidem měsíc, s největší pravděpodobností má jen dlouhodobé následky typu kašel atd, ale infekční už není. Člověk je většinou infekční maximálně ty dva týdny.

bigbig
26. led 2021

@orisek56 Souhlas, napsala jsi to samé dřív než já🙂 Dobře že už je ti lépe. Už tušíš kde jsi k tomu přišla?

burnette
26. led 2021

@priefi nejdřív měl přijet jenom tchán k nám, ten už covid měl v létě a furt má výsoke hodnoty protilátky, ale hodinu před návštěvou volal že přijede i s tchyni. Nechci to házet na ni navíc uvidím co řeknou testy. Ale my nikam nechodíme a měli jsme pouze dvě návštěvy poslední dobou, kamarádku, ale ta před tím než přijeli byla celá rodina na testech a narozdil ode mě nemají žádné příznaky.

burnette
26. led 2021

@bigbig no teď mi psala kamarádka zdravotní sestra, která pracuje v první linie že člověk může být infekční klidně měsíc a půl a nástup může být klidně do 24 hodin tak já nevím. Ona sama covid prodělala a chodí každý 10 dnuna odběry takže píše z vlastní zkušenosti.

bigbig
26. led 2021

@burnette Ale je to spíš výjimečné. Obojí. U vás by se muselo sejít obojí, navíc, pokud jsem to správně pochopila, jsi měla první příznaky po pár hodinách od návštěvy. Jaké má tchýně obtíže? Kdy byla naposledy na testech?

priefi
26. led 2021

@burnette a na testech byli proč? Pokud je pravda, co píšou holky, tak nakažlivá už asi nebyla, navíc reakce je hodně rychlá, to se mi nezdá. Jestli to nebyla ta kamarádka, nebo někdo v práci, či v obchodě.

burnette
26. led 2021

@priefi ve školce měli případ, ale všechny měli negativní výsledky, s manželem jsme dobrovolně vkaranténě kvůli malé, na konci září se narodila o dva měsíce dříve . Manžel pracuje z domova, náš syn je doma ze školky měli jsme tu jenom tu kamarádku v sobotu a v neděli tchánovce a takhle to dopadlo 🙄 ach jo. Děkují hokly dám vědět jak dopadli testy

priefi
26. led 2021

@burnette tak asi ta školka by mohla být příčinou

orisek56
26. led 2021

@bigbig vypadá to že u doktora...

Strana
z4