Cysta Bartholiniho žlázy, byly jste na operaci?
ahoj holky, zakládám, protože jsem už zoufalá. už u porodu 2.syna- už rok, jsem měla cystu ucpanou ale malou a nezlobila. ted byla schopna se naplnit za tyden a ještě se vytvořil zánět. volala jsem dr a ten že mi to v pondeli rozřizne ale zrovna včera jsem to dostala a už to bolelo tak, že sem nemohla chodit, stat ani sedět. jen v leže to bylo v klidu. nakonec sem to ve vaně nahřála a propíchla sama, vytekla bílá tekutina a okamžitě se mi ulevilo. v po jdu pro atb a dr to chce vidět. jelikož se mi to pořád vraci a je to čím dál horší asi fakt budu muset na operaci. byla jste na tom některá? jak to probíhá.. a nešetřete mě, chci opravdu vědět do čeho jdu. díky.
Holky zítra kontrola tak jsem zvědavá co mi můj gyn řekne. Boulička tam je a dírka po drenu pořád odvádí hnus.
Dnes kontrola a výplach rány kysličníkem...kdy už to skončí....ve středu znovu
Holky tak po pondělním čištění u mého gyn mě vezla večer záchranka do nemocnice z důvodu masivního krvácení. Neskutečné bolesti i přes kapačky, takže ve dvě ráno znovu na sál a revize rány v narkóze. Mám znovu zašito, tentokrát normální stehy a bolí to jako čert. Dostala jsem dvoje antibiotika, probiotika, prášky na otok a železo kvůli velké krevní ztrátě. Byla to hrůza. Normálně bych bolestí mlátila hlavou o zem. Porodní bolesti byly procházka růžovou zahradou. Zítra mě čeká kontrola. Už mi nějak docházejí síly.
To krvácení vzniklo prasknutí cévy a následně se tam udělala obrovská sraženina, která se cpala tim malým otvorem po drenu ven.

@vikki a propó... co je to lapis?