icon

Cysta Bartholiniho žlázy, byly jste na operaci?

dagmarj
7. bře 2015

ahoj holky, zakládám, protože jsem už zoufalá. už u porodu 2.syna- už rok, jsem měla cystu ucpanou ale malou a nezlobila. ted byla schopna se naplnit za tyden a ještě se vytvořil zánět. volala jsem dr a ten že mi to v pondeli rozřizne ale zrovna včera jsem to dostala a už to bolelo tak, že sem nemohla chodit, stat ani sedět. jen v leže to bylo v klidu. nakonec sem to ve vaně nahřála a propíchla sama, vytekla bílá tekutina a okamžitě se mi ulevilo. v po jdu pro atb a dr to chce vidět. jelikož se mi to pořád vraci a je to čím dál horší asi fakt budu muset na operaci. byla jste na tom některá? jak to probíhá.. a nešetřete mě, chci opravdu vědět do čeho jdu. díky.

annama
3. led 2016

@vikki a propó... co je to lapis?

prodejto
3. led 2016

@vikki tak to sis teda opravdu "užila" já bez drenu a krom velké modřiny, protože jsem neležela vše ok.

dagmarj
autor
3. led 2016

@annama
@prodejto holky já mám porad stehy... To je divný ne? Od 10.?

annama
3. led 2016

@dagmarj a máš ty co sami vypadnou nebo máš jít na vyndaní?

dagmarj
autor
3. led 2016

@annama to ja právě nevím a nikdo mi nerikal že bych měla na vyndání a dr psal kontrola po 3 týdnech aby Koukl jak je to shojene.

annama
3. led 2016

@dagmarj no a kdy jdeš na kontrolu?

annama
3. led 2016

@dagmarj neboj určitě je vše jak má být 😉

dagmarj
autor
3. led 2016

@annama planuji ve středu. Zítra ani v úterý Nestíháme. Ale kdybych měla jít na vytažení, tak by mi řekli ne? A pak mi je zase divný, že už je budu mít skoro měsíc a drzej. Navíc si tam špatně vidím a je tam málo místa, na to, abych prostrcila nůžky a smikla.

annama
3. led 2016

@dagmarj no ty vole!!! To ať tě ani nenapadne!

annama
3. led 2016

@dagmarj uffff úplně to že mě vyletělo... Omlouvám se za to vole, ale už jsem si tě představovala

annama
3. led 2016

@dagmarj a určitě nepůjdeš na vytažení oni se sami vypadnou. Už je to dlouho, ale pamatuji si, že jsem je měla taky dlouho dokonce i po porodu se mi držely dlouho. Tahaly a bylo to nepříjemné

vikki
3. led 2016

@annama
je to nějaký kamínek, který se tam jeden den v narkóze zasije a on způsobí odumřeni te žlázy a druhy den ji opět v narkóze celou vytáhnou.

vikki
3. led 2016

@prodejto no bolí to pekelně, ale proti bolesti abscesu a ambulantního vypuštění hnisu se to dá zvládnout

vikki
3. led 2016

Holky zítra kontrola tak jsem zvědavá co mi můj gyn řekne. Boulička tam je a dírka po drenu pořád odvádí hnus.

prodejto
4. led 2016

@vikki tak ať to máš rychle za sebou a vše je hlavně ok, já si užila po obou dětech znovu čištění a znovu šití bez uspání, porod byl proti tomu procházka růžovou zahradou a to jsem rodila dceru normálně a byla zadečkem.

vikki
4. led 2016

Dnes kontrola a výplach rány kysličníkem...kdy už to skončí....ve středu znovu

dagmarj
autor
4. led 2016

@vikki však kyslicnik neboli ne?

annama
4. led 2016

@dagmarj kysličník, když se dá na ránu tak pálí. Jako malá jsem dělala scény, když mi chtěli naší vyčistit bebíčko 😁.

annama
4. led 2016

@vikki ach jo... 😒 drž se!

dagmarj
autor
4. led 2016

@vikki chudero, já bych tam nesla. Bych je pokopala. Cert ví jak to budu mít s téma stehama.

annama
4. led 2016

@dagmarj doufám, že tě opustila myšlenka si stehy sama vyndat... 😉

dagmarj
autor
4. led 2016

@annama did tam nic nevidím kam bych zasunula nůžky a ještě se mi tam motaj pysky. 😀 to nedam.

annama
4. led 2016

@dagmarj no 😀 to je jenom dobře!

dagmarj
autor
4. led 2016

@annama 😀 uvidíme ve středu. Já jsem ted na ní docela citlivá. Nesnesu ani aby na ní někdo ukázal prstem. Natož se tam motat nuzkama. 😀 při zánětu píchnout to byla nutnost už jen pro to abych se vyhla tomu co prožila @vikky

annama
5. led 2016

@dagmarj
@vikki ve středu držím palce! Hodně sil 😉

vikki
6. led 2016

Holky tak po pondělním čištění u mého gyn mě vezla večer záchranka do nemocnice z důvodu masivního krvácení. Neskutečné bolesti i přes kapačky, takže ve dvě ráno znovu na sál a revize rány v narkóze. Mám znovu zašito, tentokrát normální stehy a bolí to jako čert. Dostala jsem dvoje antibiotika, probiotika, prášky na otok a železo kvůli velké krevní ztrátě. Byla to hrůza. Normálně bych bolestí mlátila hlavou o zem. Porodní bolesti byly procházka růžovou zahradou. Zítra mě čeká kontrola. Už mi nějak docházejí síly.

vikki
6. led 2016

To krvácení vzniklo prasknutí cévy a následně se tam udělala obrovská sraženina, která se cpala tim malým otvorem po drenu ven.

annama
6. led 2016

@vikki auvajs, holka co ty si musíš protrpět.... Snad už bude dobře, drž se!

annama
6. led 2016

@vikki víš co nechápu, když už tě měli dvakrát v narkóze proč ti žlázu nevzali celou. Takhle trápí!!!

vikki
6. led 2016

@annama taky nechápu, ale až teď mi nasadili tolik prášků. Byla tam ta doktorka, která mi to úplně poprvé čistila na ambulanci a sama byla v šoku, že jsem tam již na třetí narkóze.

Strana