icon

Desinfekce před injekcí na ředění krve v těhotenství

ajja87
20. črc 2023

Holky, kdo si aplikujete v těhotenství injekce na ředění krve,cim si misto pred vpichem desinfikujete,dnes mám začít davat injekce a zapomněla jsem se zeptat,cim místo před aplikac desinfikovati

sarihy
20. črc 2023

Normálně dezinfekční gel na ruce - trochu kápnout na vatový tamponek a přešudlat kůži.

palja
20. črc 2023

@ajja87 jakoukoliv desinfekci na kůži, kterou mám doma

petramana
20. črc 2023

klidne i slivovici mi poradila mudr. kdyz me po covidu propousteli s injekcemi na redeni domu...

astracreek
20. črc 2023

Koupila jsem si takové desinfekční polštářky.

ajja87
autor
20. črc 2023

Diky holky,jsem si říkala, že jestli muzu jakoukouli desinfekcí nebo v přívalovém letaku píšou alkohelem😄do lékárny se totiz jiz tento tyden nedostanu,tak vyuziju to co mam doma

goovana
20. črc 2023

@ajja87 octenisept nebo mám doma i obyčejnou z livsane z benu

trilien
20. črc 2023

@ajja87 kosmetický alkohol, ale pokud ho nemáš tak akykolvek alkohol a miesto vpichu je fajn chladiť 👍(mne sa bez chladenia robili príšerne modriny)

zuzkasim
20. črc 2023

Alpa?

ab3185
20. črc 2023

Asi budu za divnou, mám za sebou 2 ivf s hromadou injekcí, dále jsem si píchala v těhu a teď při embolii clexane, v těhu 3x denně inzulín a teď jednou týdně Trulicity, všechno v jednorázových perech. Ale nikdy jsem jsem místo vpichu nedezinfikovala...

teenyel
21. črc 2023

Ja jsem take vyvrhel, kdyz jsem doma, nedesinfikuji 🙈 jinak na cesty si beru sterilne balene desinfekcni ctverecky. Ale pali me to po nich.