Dialýza s hospitalizací. Moc prosím o zkušenosti - kam jít?

bobik11
18. únor 2021

Po 1,5 měsíci, kdy se stav ještě zhoršil a přístup doktorů je katastrofa, jsme se rozhodli pro změnu nemocnice. Moc prosím o zkušenosti. Nejdříve to zabíralo, a ztratil přes 10 kg vody, pak ale začal vodu zase těžce nabírat až o +22 kg. Téměř nepije (dostává tekutiny na příděl a stejně mu nadávají, že moc pije), dostává kapačky...nikdo s ním jinak pořádně nekomunikuje nic neřekne. Z otoku se mu špatně mluví. Aktuálně se jedná o FN Motol, tak kdekoliv jinam v rámci čr. Mooooc díky!

anniem
18. únor 2021

Máma roky jezdila na diylýzu do Zlína a byla spokojená. Ovšem teď s tím pos.... covidem se dostat někam do nemocnice, nevím, nevím....😒

fyii
18. únor 2021

@bobik11 no momentalne bych si moc nevyskakovala, protoze situace s luzkami je velmi kriticka. Do FN Motol chodime na ruzna odd. a teda nevim, ale my jsme velmi spokojeni. Odbornici i chovani personalu velmi vstricne i v dospele casti, detska cast super.jinak znama chodila na dialyzu na Karlak x krat tydne. Spis bych zavedla rec v tom Motole, ze se chcete pozeptat atd... verim tomu, ze tam lze narazit na vstricnost taky. Ted neni uplne doba si moc vybirat, pac situace je dost vazna..

marti89
18. únor 2021

Všimla jsem si, že když byl syn na operaci a měl zavedenou kapačku, také zadržoval dost tekutin, odešly postupně. Bylo mi řečeno, že je to normální. Když se vám něco nezdá, proč se neptáte doktorů, proč tomu tak je a jestli je vše v pořádku.