icon

Díky za podporu a odvahu při rozhodování o operaci

zdenik7
23. srp 2022

Včera jsem dávala diskuzí o tom jak sem vyplašená z toho že bych musela rodit pomocí operace
Všem kdo se k tomu jakkoli vyjádřil jsem vděčná páč mě to utužilo k tomu že v budoucnu prcek bude i kdybych nikdy nerodila a šla jen na operací tak mi to dodalo naději miminko mít a tím chci všem poděkovat 😊🥰
Další informace k tomu už zjišťovat nebudu a smířim se z operací… a pokud se z tím smíři i přítel že to nebude tak jak by on chtěl tak se o prcka budem snažit už to nechám osudu jestli nebude hledat jinou babu co mu dokáže přívest na svět dítě podle jeho představ ( chce být u všechny kontrol vyšetření a porodu což já mu dokazu spnit jen ten začátek...)
A po zákroku už by to šlo všechno k lepšímu a nebyla bych už na to samá. Všem chci poděkovat ikdyž si někteří mysleli že jsem troll
Takže jak jste psali troll vám moc děkuje za podporu a povzbuzení a po zákroku už na to nebudu sama 😊

Strana
z3
tasimia
23. srp 2022

@jako_mala_holka on tam jde ještě psat z jiného účtu i když ho admin odtajnil. Mě asi picne z některých😅.

mimi1004
23. srp 2022

Ty jsi magor. Co z toho trolení máš? Baví tě to? I kdybys hned nebyl/a trol, tak se nemnož. Řešit jestli porodím vaginálně nebo císařem je vrchol debility. Jsou ženy, které nemohou ani otěhotnět a toto je to poslední, co je trápí. Jak se říká, nestahuj kalhoty, dokud je brod dakeko.

michaela666
23. srp 2022

Ty budeš hodně velký duševní mrzák. 🤦" Císař není porod a když žena nemůže porodit vaginálně, tak by neměla mít děti? Aby nezabírala místo v zaplněných nemocnicích??? " Tohle může z huby vypustit jenom hovado.

Škoda, že tě táta nestříkl do potoka, mohl z tebe být aspoň pulec. 🤦

Strana
z3