icon

Dostala jsem HA a od té doby mám 3 týdny menstruaci

anetta2016
13. lis 2016

Dostala sem antikoncepci a od té doby mám 3 tydny menstruace co to může být ?

rousse
13. lis 2016

@anetta2016 Nevyhovující antikoncepce. Tohle se mi stalo, když mi gyndař napsal prášky, ani se tehdy nezeptal, jestli beru nějaké jiné léky (brala jsem tehdy 2 typy aniepileptik a ani jedny neseděly k té antikoncepci). U toho doktora jsem se už neukázala, vysadila jsem antikoncepci a byl klid. Další doktorka, ke které jsem tehdy přešla se zhrozila a napsala mi náplasti a s těma se mi to už nestalo.

anetta2016
autor
13. lis 2016

Ja neberu žádné další léky no a já koupila antikoncepci na 3 měsíce 😤😤😤😤

astyna
13. lis 2016

@anetta2016

Zkus prodat, někdy to holky shání, já se takhle zbavila taky.

anetta2016
autor
13. lis 2016

Uvidíme takže si koupit jinou antikoncepci

yerry
14. lis 2016

@anetta2016 pores to s lekarem. Ja jsem to kdysi pri prvni antikoncepci mela taky. Upravilo se to. Ms trvala 3 tydny pak prestala.... po vysazeni zase prisla a dalsi cykly byly v poradku. Na 100% je to antikoncepci a ted zalezi vi zmenit nebo pockat...

anetta2016
autor
14. lis 2016

A když počkám upraví se to ? No nejraději bych ty prášky nebrala vůbec. Jenže když neberu léky mám samotný problém dostat menzes a chodím k vyvolání pomoci injekcí

yerry
14. lis 2016

@anetta2016 to nevim. Ja jsem to mela 3 tydny a upravilo se to ale neni teceno ze to tak bude u kazdeho. Ja byla rozhodbuta ze pokud se to nespravi tak ze pujdu k doktorovi. Skoncilo to drive nez jsem tam dosla. Ale pak jsem tam stejne sla poradut se ci dal a dotorka mi rekla ze pokud to takhle bude i v dalsim cyklu, zmenime prasky. Nebylo a tak jsem brala oirad ty same. Ja nyt tebou tak zajdu se poradit. Diskuzni forum ti to nevyresi a lepsi zmenit prasky nez brat neco co se miji ucinkem

yerry
14. lis 2016

@anetta2016 omlouvam se za pravopis ale na telefonu se mi blbe pise 😕

anetta2016
autor
14. lis 2016

Chápu nemám ráda chodit k lekariale budu muset děkuji a přečtu to take občas telefon I mně blbne