Jsem v tom? Slabý duch na testu, menstruaci jsem dostala

ade32
5. srp 2014

Ahoj všem. Už nějaký ten týden mám tušení nebo jsem si to namlouvala, ze jsem těhotná. Chodila jsem dost často na záchod. Testy vždy vyšli negativní. Ale dnes ráno se na testu objevil slabý proužek, duch. Ikdyz Teda dnes jsem dostala menstruaci ( 1 den zpoždění).styk před 7-mi týdny a mezitím jsem měla menstruaci. Je tady nějaka možnost že bych opravdu byla? je mi 15 a dítě opravdu ještě nechci. Diky všem za odpovědi.

pavlina30
5. srp 2014

Jejda děvče myslím že se opravdu nemusíš bát nebudeš těhotná pokud jsi měla menstruaci.Ale pokud chceš mít opravdovou jistotu zajdi si na gynekologii.A pro příště prášky nebo kondom jsi ještě opravdu mooc mladá 🙂

hansed
5. srp 2014

Na záchod jsi mohla chodit, že jsi nastydla... jinak si zopakuj učivo OV ze základky o antikoncepci 😉

laky88
5. srp 2014

Tak tak,já nechci být za moralistku,ale na sex jsou holky v patnácti evidentně zralé dost, ale následky by logicky neunesly,asi by bylo lepší se v tomto věku ještě věnovat něčemu jinému....

verunka_korunka
5. srp 2014

Promin za blbou zpravu, ale i pri tehotenstvi muzes mit menstruaci. Jestli mas ducha na tehotenskym testu, udelej za 2 dny znovu (i kdybys zrovna menstruovala) a jestli bude zas pozitivni tak mazej na gynekologii.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru