Je slabý duch na těhotenském testu důvod k obavám?
Dnes jsem měla od rána ms křeče, podbřišek, ledviny i pochva, ale menstruace nikde. Normálně to mám že jakmile začne bolest hned přijde i ms, tohle se mi nikdy nestalo.
Zkusila jsem Mamatest 10 mIU, protoze mi to přišlo prostě divné, vyšel tam slabý růžový duch. Druhý z balení jsem ze začátku nic nevidela, ale pak jsem si všimla taky ducha ale slabší, ani jeden test není z ranné moči nejdřív nic, pak slabý duch. Action test, co jde 4 dny před ms, ale vim ze mamatest dela falešně pozitivní, tak jsem zkusila z actionu, a ten mi vyšel negativní. Včera v noci nechráněný styk. Po něm pár kapek krve v ejakulátu všimla jsem si to v mise v záchodu, ráno trochu dvě kapky krve na šortkách, fakt minimum. Takže teď nevim co si z toho vzít, nejspíš nic, ale chtěla jsem se vás zeptat na zkušenosti, děkuji.
@selina2211 já tedy na té poslední fotce vidím i na testu z actionu. Uvidíš za dva dny 🍀
@klchudik právě že takhle to vypadá jen s bleskem, ale když se na něj podívám normálně na světle nic tam není, takže nevim co si z toho vzít no
@selina2211 já tedy na té poslední fotce vidím i na testu z actionu. Uvidíš za dva dny 🍀
@klchudik tak jsem se podívala pořádně a vidím ho tam, ale bohužel sem se podívala pozdě takže to nemohu brát za pozitivní
@selina2211 Je tam, otázka jestli bude sílit nebo zmizí a bude to biochemko...
@selina2211 Je tam, otázka jestli bude sílit nebo zmizí a bude to biochemko...
@anonym_f90d7d chapu, jen me zarazilo ze jeden pozitivní si myslim, druhy min a dalsi vubec, sice vse dělaný v jeden den odpoledne, ale myslim si ze kdybych těhotna byla ukáže se neco na vsech nejspíš
@anonym_f90d7d chapu, jen me zarazilo ze jeden pozitivní si myslim, druhy min a dalsi vubec, sice vse dělaný v jeden den odpoledne, ale myslim si ze kdybych těhotna byla ukáže se neco na vsech nejspíš
@selina2211 Nemusí, a každý test má jinou sílu barviva
@selina2211 Nemusí, a každý test má jinou sílu barviva
@anonym_f90d7d děkuji😊 snad to tak je..
Těhotenství může být mladší. Já měla jasně pozitivní test až 6 den po vynechání MS. Dle ultrazvuku je miminko o týden mladší, ale naprosto v pořádku. Držím palce.
Těhotenství může být mladší. Já měla jasně pozitivní test až 6 den po vynechání MS. Dle ultrazvuku je miminko o týden mladší, ale naprosto v pořádku. Držím palce.
@enkelii jen mě zaráží že jeden je vidět hezky jako duch, druhý slabší a další úplně negativní, ale taky si říkám že u jednoho jsem nemočila cca 5 hodin a ani nepila, další hned po půl hodince, poslední Action sice po 4 hodinách ale pila jsem kolu a také minerálku ochucenou, tak jestli v tom není bordel, zkusím ráno, ale nechci si dávat naděje
@enkelii jen mě zaráží že jeden je vidět hezky jako duch, druhý slabší a další úplně negativní, ale taky si říkám že u jednoho jsem nemočila cca 5 hodin a ani nepila, další hned po půl hodince, poslední Action sice po 4 hodinách ale pila jsem kolu a také minerálku ochucenou, tak jestli v tom není bordel, zkusím ráno, ale nechci si dávat naděje
@selina2211 když je HCG v moči ukáže test vždy