Menstruační křeče, ale žádná menstruace. Co to znamená?
Dnes jsem měla od rána ms křeče, podbřišek, ledviny i pochva, ale menstruace nikde. Normálně to mám že jakmile začne bolest hned přijde i ms, tohle se mi nikdy nestalo.
Zkusila jsem Mamatest 10 mIU, protoze mi to přišlo prostě divné, vyšel tam slabý růžový duch. Druhý z balení jsem ze začátku nic nevidela, ale pak jsem si všimla taky ducha ale slabší, ani jeden test není z ranné moči nejdřív nic, pak slabý duch. Action test, co jde 4 dny před ms, ale vim ze mamatest dela falešně pozitivní, tak jsem zkusila z actionu, a ten mi vyšel negativní. Včera v noci nechráněný styk. Po něm pár kapek krve v ejakulátu všimla jsem si to v mise v záchodu, ráno trochu dvě kapky krve na šortkách, fakt minimum. Takže teď nevim co si z toho vzít, nejspíš nic, ale chtěla jsem se vás zeptat na zkušenosti, děkuji.
@selina2211 bolesti můžou bejt od čeho koliv pokud zítra nebude čárka tak to tt nebude ...může to bejt cysta ,ložisko endo atd...
@anonym_db5827 mam jiny test, no uvidíme, kdyz tak se ozvu
@selina2211 bolesti můžou bejt od čeho koliv pokud zítra nebude čárka tak to tt nebude ...může to bejt cysta ,ložisko endo atd...
@anonym_db5827 jen mě zaráží proč na obou duch a jeden negativní, pochopila bych jeden falešný ale oba?
@anonym_db5827 jen mě zaráží proč na obou duch a jeden negativní, pochopila bych jeden falešný ale oba?
@selina2211 i to tady bylo párkrát že test to udělal uvidíte zítra to bude už jasné ráno bych udělala test