Gynekolog MUDr. Machač byl ONLINE: Zjistěte, co vás zajímá
Ahojte. Jmenuji se Štěpán Machač, jsem gynekolog a porodník. Dnes (15.12.2015) jsem tady s vámi, připravený odpovídat na otázky a poradit vám.
Jestli máte jakoukoli otázku o těhotenství, porodu či umělém oplodnění, přidejte prosím nový příspěvek do této diskuze. Klikněte na “+ Přidej příspěvek”, napište svůj dotaz a odešlete. Odpovím vám přímo tady.
Protože je "Chat s oborníkem" na Modrém koníku poměrně nový formát, budu online jen dnes mezi 8:00 a 10:00. O to více se budu snažit, abych pomohl každému, kdo se bude ptát. Neváhejte položit otázku, jsem tu s vámi. 🙂
Přeji všem pěkný den,
MUDr. Štěpán Machač, Ph.D.
gynekolog, porodník a odborník na léčbu neplodnosti
Reprofit International s.r.o.

Dobrý den, lze se k Vám objednat ještě do Brna do Reprofitu, nebo už berete pacientky jen v Olomouci? Předem děkuji za odpověď.
Já bych se obrátil na Sanus, je to zkušené pracoviště
Děkuji, císařským řezem určitě, o vaginálním porodu ani neuvažuji 🙂, spíš jestli ano, či ne třetí dítě, můj gynekolog mě od toho trochu zrazuje.
děkuji 🙂
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, jsem ve 13 tt a zjistili mi zánět a kámen v žlučníku (1cm) v krčku. Nasadili my tvrdou dietu a prý musí žlučník ven. Dá se operovat žlučník i v těhotenství nebo budu muset počkat až po porodu.
Dějkuji za Vaší odpověď

Dobrý den,
mám za sebou 2 porody císařským řezem, jaký máte názor na třetí porod? Předem moc děkuji.