icon

Gynekolog MUDr. Machač byl ONLINE: Zjistěte, co vás zajímá

machacs
15. pro 2015

Ahojte. Jmenuji se Štěpán Machač, jsem gynekolog a porodník. Dnes (15.12.2015) jsem tady s vámi, připravený odpovídat na otázky a poradit vám.

Jestli máte jakoukoli otázku o těhotenství, porodu či umělém oplodnění, přidejte prosím nový příspěvek do této diskuze. Klikněte na “+ Přidej příspěvek”, napište svůj dotaz a odešlete. Odpovím vám přímo tady.

Protože je "Chat s oborníkem" na Modrém koníku poměrně nový formát, budu online jen dnes mezi 8:00 a 10:00. O to více se budu snažit, abych pomohl každému, kdo se bude ptát. Neváhejte položit otázku, jsem tu s vámi. 🙂

Přeji všem pěkný den,

MUDr. Štěpán Machač, Ph.D.
gynekolog, porodník a odborník na léčbu neplodnosti
Reprofit International s.r.o.

Gynekolog MUDr. Machač byl ONLINE:   Zjistěte, co vás zajímá
Strana
z4
wallyna
15. pro 2015

Dobrý den,
mám za sebou 2 porody císařským řezem, jaký máte názor na třetí porod? Předem moc děkuji.

machacs
autor
15. pro 2015

@leninek79
pokud jste potratila potřetí tak by se měla určitě hledat příčina, může být v genetice, děloze, imunitě .....
Je potřeba navštívit nějakého odborníka na opakované potrácení

machacs
autor
15. pro 2015

@wallyna
určitě Císařským řezem - proč riskovat?

leninek79
15. pro 2015

@machacs a doporučil byste mi, prosím, nějakého odborníka na opakované potrácení? jsem z Jaroměře, jezdím do Hradce Králové do Sanusu, ale ráda podstoupím další vyšetření

dendinka
15. pro 2015

Dobrý den, lze se k Vám objednat ještě do Brna do Reprofitu, nebo už berete pacientky jen v Olomouci? Předem děkuji za odpověď.

machacs
autor
15. pro 2015

Já bych se obrátil na Sanus, je to zkušené pracoviště

machacs
autor
15. pro 2015

@dendinka
už jen Olomouc - omlouvám se

wallyna
15. pro 2015

Děkuji, císařským řezem určitě, o vaginálním porodu ani neuvažuji 🙂, spíš jestli ano, či ne třetí dítě, můj gynekolog mě od toho trochu zrazuje.

machacs
autor
15. pro 2015

@wallyna
já bych se nebál - děti není nikdy dost

machacs
autor
15. pro 2015

Pro dnešek naše online poradna končí - byl jsem tu s vámi moc rád. Děkuji za všechny vaše otázky a těším se, že se v poradně na koníku třeba opět někdy potkáme.
Štěpán Machač

wallyna
15. pro 2015

děkuji 🙂

pajak32
15. pro 2015

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, jsem ve 13 tt a zjistili mi zánět a kámen v žlučníku (1cm) v krčku. Nasadili my tvrdou dietu a prý musí žlučník ven. Dá se operovat žlučník i v těhotenství nebo budu muset počkat až po porodu.
Dějkuji za Vaší odpověď

moulinkaa
Odpověď byla odstraněná
moulinkaa
Odpověď byla odstraněná
Strana
z4